Diskusije : Tenis

 Komentar
Prestanite da sektasite nasu decu
Tubby
11. maj 2017. u 09.18
frangipani
(><)
11. maj 2017. u 21.39
Osvrt na MindUp program:

http://tinyurl.com/klwujkh
Pasus iz gornjeg clanka na kraju:

„As Swiss philosopher Henri-Frédéric Amiel once said, ”The test of every religious, political or educational system is the man which it forms. If a system injures the intelligence it is bad. If it injures the character it is vicious. If it injures the conscience it is criminal.„

Sa ovim se 1000% slazem.
Ko razume, shvatio je.

Na zalost, sva tri sistema koja guraju nekompetentni likovi, sebični, korumpirani, gladni slave i licnog profita, u Srbiji su karta za još brzi sunovrat cele zemlje. Umesto da je izvedu na put prosperiteta, sva tri sistema su uspesno vratili zemlju nekoliko decenija unazad.

Verujem da su Djokovici hteli najbolje. Ne znam o kakvom se programu radi i kako deluje na decu, pogledacu taj pdf kad budem imala vremena. ”
Precanin
(Нека буде борба �)
11. maj 2017. u 22.53
The test of every religious, political or educational system is the man which it forms. If a system injures the intelligence it is bad. If it injures the character it is vicious. If it injures the conscience it is criminal.„

...
Слажеш се 1000%? Са чим, шта је ту мудро речено?
Систем се намеће дјеци а она немају ни интелигнцију, ни карактер ни свијест. Наиме све је то у развоју, подложно обликовању.
Зато не бих да сам на твом мјесту превише мудровао, пресервао се. Дјеца у Србији треба да се образују на традиционалним, православним вриједностима. Оставимо смрдљиве индијце и њихова смрдљива учења њима. То нама не треба. Ко год се лати туђег је аутошовиниста, плиткоуман, искомплексиран, неко ко је подлегао притиску злотвора са запада, онима који су причали о српској кривици и српским злочинима а сами бацали бомбе по другим народима и земљама. Наше, српске бомбе, су увјек летјеле по нашој, српској земљи! Ми их нисмо никада, али никада, бацали по Бечу, Берлину, Амстердаму, Риму, Вашингтону, Отави, Сиднеју!
Ми смо колијевка цивилизације...

Precanin
(Нека буде борба �)
11. maj 2017. u 22.55
Рафла, јел знаш теорију релативитета. Рецимо ја ставим твојој мами моју кобасицу у уста. И сад и твоја мама има кобасицу у устима а и ја имам кобасицу у устима. Чудно, ха?
frangipani
(><)
11. maj 2017. u 23.27
Šta su za tebe pravoslavne vrednosti?
frangipani
(><)
14. maj 2017. u 19.01
Neko ko se toliko zalaze za ortodoksne vrednosti koje propoveda crkva, trebao bi da ih zna k'o ocenas?? A ti ni dza ni bu.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.