Diskusije : Tenis

 Komentar
Možda ipak Agasi
Zvezda_do_Tokija
08. maj 2017. u 20.54
http://www.telegraph.co.uk/tennis/2017/05/08/andre-agassi-could-new-supercoach-reignite-novak-djokovic/

Agasi bi bio dobra za Novaka, posto se Agasi vratio u svetski vrh, i osvojio GSnakon sto je i on bio posrnuo, zbog „Jet set' zivota...:)

Znaci, Agasi zna kako da ga vrati...Samo, Agasi nije zapao u sektu...Videcemo...”
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
09. maj 2017. u 00.44
Može agasi samo mora prvo da nauci da oslovljava jelenu sa vase visocanstvo presvetla boginjo pameti, lepote i mudrosti!
CTEBA
(penzioner)
09. maj 2017. u 08.15
Могуће, али како кажу неће ићи са Новаком него ће бити присутан само на десетак мечева, углавном на гранд слам турнирима.
Кажу Новак ће морати да узме још једног тренера који би ишао са њим.
Не видим како би Агаси могао да га тренира ако не иде са њим?
Сам Агаси се још увек није изјаснио.
antologia
(svakog dana...)
09. maj 2017. u 15.04
Tako jedino i može, ja sam to već i govorila, prije nego su me zatrpali minusima:) i zato to nije nikakvo rjesenje. Novaku treba vise od konsultanta, neko ko će cvrstom rukom organizovati treninge i cio plan za sezonu, a posebno taktiku. To bi trebalo da bude neko ko će raditi na stilu igre i bitnim promjenama, koje uslovljava Noletova nova sportska filozofija. Agasi je sjajan teniser i vjerujem da bi dobro saradjivali i sličan je u igri Novaku, ali taj stil vise nije možda najbolje rjesenje, a Agasi nije trener.
Naravno, nisam nikakav strucnjak, samo razmišljam.
Bolitjeri ima masu dobrih trenera i najbolje da mu ppreporuci nekog
ozbiljnog, mladjeg i ambicioznog, ko će možda da postavi i uslove i da se nametne.
abvgd
(Morski)
09. maj 2017. u 15.44
Нико ко вреди неће преузети улогу. Бекер је био идеалан јер му је у ствари Новак помогао да поправи свој озбиљно пољуљани реноме у јавности. То је био идеалан спој двојице „с оне стране система”. Не верујем да Новак може нешто слично да нађе а и шта ће му - он је сад у нирвани, тамо нема конфликта, паре нису потребне. Ни трофеји. Важно је да је тата Пепе задовољан.

Е, Новаче, џаба ти тренери, испашћеш и из првих 50, онда првих 100 а онда - крај каријере.

Тај џибер Пепе црпи енергију за десеторицу, то не би могао ни Махатма Ганди да поднесе (а био је стрпљив човек, кажу). Новак је готов. Мислим да ће касно сазнати какву је грешку направио, проћи ће године, можда ће моћи само да игра неку понзионерску лигу или да ради у свом веган ресторану.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.