Diskusije : Tenis

 Komentar
Tracevi o trenutnoj losoj igri Noleta
Bajaga
25. mart 2017. u 10.07
Realno, da nije bilo Srđana Đokovića,Novak nikad ne bi postao to
što je postao!!!
Zbog Jelene je Novak prekinuo odnose sa ocem i majkom,
i to se naravno odražava na njega i njegovu psihu.
Žena je poludela, umislila je da je ona Đoković,
da je ona slavna, da nju ceo svet gleda i prati.
Otac Srđan i majka ne pričaju sa Jelenom, tj. ona je u svađi s njima.
U Monte Karlu su njeni roditelji i drugarice –
ispisao je poznati Srpski politicar
Bazorilo
25. mart 2017. u 13.41
Ništa novo.Slavoljubive snajke,sve upropaste.Bolesno-ambiciozne osobe,ne vide drugog nikog u zivotu osim svoje sujete.Prikrivene sisi
dame su rak rana na kozi jednog drustva.Blago okolini koja ih nema u svojoj sredini.Virus koji je rezistentan na svaku zdravu kritiku i savet.
poLUTKA
(pa lutka brate)
25. mart 2017. u 15.33
Ništa nije istina od svega sto je „poznati srpski politicar”, Siptar, rekao. Noletovi roditelji su ti koji nisu voleli i odobravali Jelenu, i tome ima godina i godina. Pomenula sam to ovde pre jedno 4. Oni su umislili da on zasluzuje ne znam šta. Pri tome su sami imali ozbiljnu krizu zbog koje se Nole stavio na majcinu stranu. Koliko ne prica sa roditeljima mogli ste da vidite na Kopaoniku pre par meseci.
Revelations
(Freethinker)
25. mart 2017. u 16.58
Realno, da nije bilo Srđana Đokovića,Novak nikad ne bi postao

Malo sam ti skratio recenicu ;)
intrigue
25. mart 2017. u 18.51
Тако је Полутко ...Шиптар , политичар на батерије (унео паре у ДС) , пријатељ Ђоковића па зна шта се код њих дешава у кући ?
Он њихов пријатељ ?
Уносио им угаљ ...клавир ...па се спријатељили ?

antologia
(svakog dana...)
26. mart 2017. u 00.19
Vrijeme je pokazalo da ništa nisu umislili, roditelji, naprotiv.
U istoriji ljudskih i porodicnih odnosa je sasvim pirodno da roditelji razlicito razmišljaju i da teze prihvataju. Nerijetko su u pravu, mada
svako treba da pravi svoj izbor i da placa cijenu. Tako stices iskustvo:) Problem ovog slučaja je specifican i vrlo komplikovan. Greške po Novaka i karijeru su skoro tragicne ili mogu da budu, a popravnog nema-nema vremena.
Isto bih sudila i da je obrnuto. Ona da je M. Seles, a on dokoni ficviric:)
antologia
(svakog dana...)
26. mart 2017. u 17.42
Tifran,hvala za link. Ne volim Armenulica i ne vjerujem mu previse, ali, i lud zna da je strucnjak i ovdje je kratak, jasan i logican.
Trening, tim i oni koji te podržavaju, oni koji ti žele sreću pred izlazak. Kao da smo odjednom zaboravili ko je i kakav je Nole. I da u lozi ne sjede oni koji se pokazuju svijetu, nego oni koji disu sa njim i navijaju samo za njega.
Nadam se da će ovo Polutka procitati! Armenulica.
Nole, dusa, je pritisnut-izbezumljen. Mora da se kaje i izvinjava sto je želio da bude najbolji i sto je najviše svog vremena, rada, treninga, misli, osjecanja..ulozio u taj cilj. Ne da su drugi manjkali u nečemu(njegovo srce je kao 3 kuce) nego je problem što se niko nije vidio od njega i mnogi, pa i oni najblizi su patili zbog te sjenke.
Sad Nole ne prioritira tenis, a kad on ima mec, loza prazna, Vemic zijeva, a ostatak se sunca u parku ili šta već...

tifran
(nostalgicar)
26. mart 2017. u 20.14
I upravo tako što se tiče Federer. Njegov način igre mu dozvoljava da još uvijek igra na ovom nivou i nosi se s mladima od sebe.
Ja sam se uvijek pitala kako je moguće da se covjek nikad ne obojica.
Nole je će da se vrati jači i 'gladniji', samo strpljenja.
poLUTKA
(pa lutka brate)
28. mart 2017. u 11.14
Antologija, procitala sam je tekst čim je objavljen. Pre tvog komentara. Ali ne vidim kakve ja veze imam s tim. Pa ja se i slazem da je pad u formi, uz povredu koju vuce, najviše posledica varovatno slabijeg treniranja a ne sto mu manjka cvaraka. Ili si mislila na komentar o timu i Vemicu? Tu nemam šta da se mesam. Novak je izabrao. Ne znam kako sam kompetentna bilo ja, bilo iko drugi, da sudi njemu. Valjda je dovoljno zreo i pametan da ume da izabere šta je za njega najbolje. Ako ne, sigurno se neću nervirati zbog toga. Njegov zivot, njegova stvar.
intrigue
28. mart 2017. u 13.16
„Слабијег тренинга” ? Јел могуће да врхунски тенисер , најбољи на свету , „слабије тренира” већ 7-8 месеци ?
Тенис је , сватитете већ једном то , више ментална него физчка игра . Новак Ђоковић је доживео велики , озбиљан , пад у својој игри из више разлога . Један он њих је „глава” која није више тако јака као што је била .
Дакле :1. ментални пад (праве разлоге можемо да нагађамо ..видим да је све више страних медија који спомињу „приватне проблеме”) 2 . Засићење , емотивно пражњење након освајања Роланд Гарроса . 3. Физички пад . Не знам да ли сте приметили да данас Ђоковић удара слабије и из форхенда и из бекенда...да му је сервис мање снаге -брзине ... да он више није так који увек излаз као победник после дугих размена , умори се пре противника и погреши...током меча има озбиљне падове у игри ...није константан као пре , не може да задрж висок ниво игре цели меч...или , у пар мечева . Новак Ђоковић се у „последње време” чешће повређује него пре ...увек му неки курац фали ...КОЈИ ЈЕ ГЛАВНИ РАЗЛОГ СВЕМУ ОВОМЕ ?
По мени ...Драстичне пормене у исхрани (негде сам прочитао , пишу стране новине , да је Новак био на „Алл ликуид диети” ...ДАЛИ ЈЕ ТО НОРМАЛНО ??) су га коштале губитка килограма и мишићне масе...коштали су га губитка снаге , агресивности , жустрине ...и на крају , ове сталне повредице...и то се може везати за ове дијете . Стигло га , морало је .
Новак Ђоковић данас игра тенис тачно онако како изгледа (након тих свих дијета и стила живота) .
Неухрањено , бледо , нејако , прозирно , испоснички , млитаво...И ружно , зашто да не . Након ових дијета он је сигурно здравији...али је физички ружнији .(зар није ?)
и 4-то . Противници ...Они више немају никаквог респекта према Нолету ...намирисали су крв , увидели да Новак није више онај стари , неплаше га се више . Усраће се он док опет поврати „страхопоштовање” .
intrigue
28. mart 2017. u 13.19
Da li ...odvojeno .:)))
poLUTKA
(pa lutka brate)
28. mart 2017. u 14.37
Pa i „neplase” odvojeno :))))
intrigue
28. mart 2017. u 16.26
тако је , другарице учитељице . :))
poLUTKA
(pa lutka brate)
28. mart 2017. u 17.12
Kakva bre drugarica?!! :) Daleko bile :)
intrigue
28. mart 2017. u 17.40
У праву сте , Пу пу далеко било !! Извињавам се , драга госпођо учитељице ПолуткА . :)

poLUTKA
(pa lutka brate)
02. april 2017. u 06.55
Intrigue, ti si stavio pod br.2 a meni se čini, a i brojni mnogo potkovaniji od mene, smatraju da je glavni razlog opustanje i praznjenje posle osvojenog RG. Nole se tada rasteretio. Zbacio je s grbace pritisak koji je nosio godinama zbog silne zelje da osvoji RG. Ne može mu se zameriti. Ono što se desilo na Wimbledonu je pre svega posledica smestanja organizatora. Zato je on bio i ljut i nervozan i neskoncentrisan. Broj 1, branilac titule a jedini od velikih koji po kisi mora da se lomi na terenu koji nema krov. Znamo da se na travi kliza i po suvom danu, a skliska mokra mu svakako nije odgovarala. Bila je prisutna doza opreza zbog toga a ni Kverijevi brzi servisi nisu pomogli. Na dva dana se rastegao taj mec i bivao prekidan. Ne sumnjam da bi Nole dalje dogurao da je imao tretman kao i ostali. Tad je pocelo da se prica o povredi ramena kao a nedugo zatim i o privatnim problemima. Međutim, ko je video snimak Jelene i Noleta u iznajmljenoj kuci u Wimbledonu, jasno je mogao da oseti koliko su privrzeni jedno drugom i koliko se vole. Na OI je odmah igrao protiv svezeg protivnika, a sa povredom zgloba. Ja verujem da je silno zeleo zlato i da ga je taj poraz slomio. Tu je, mislim, izgubio volju i poriv. Trebalo mu je vremena da se presabere i oporavi.

Ne cudi me sto je propustio Majami ove godine. Zamislite koliko je on igrao iz nedelje u nedelju. Vise nego iko. Dostizao je dve godine sve sama finala. To je strahovito mnogo uzastopnih meceva i fizickog i mentalnog napora. U jednom trenutku je jednostavno morao da se opusti, morao da pukne, moralo telo da ga izda. Nije iz dana u dan sve mladji. Samo nek' se on oporavi, nek' se zaleci i uzme pauzu koliko god mu je potrebno. I ja verujem da on može i da će nas iznenaditi (one koji su u njega izgubili veru).
intrigue
06. april 2017. u 03.46
Ено Обрадовић изнео у јавност да је Нолиша почео опет да кркачи месају...
Опа...:))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.