Diskusije : Tenis

 Komentar
Zreb za iv
samo_vas_gledam
(sport)
08. mart 2017. u 03.35
Pa nije ga bas mazio:

mogući protivnici:

2. Emdund
3. Del Potro
1/8 finale: Kirgios ili A. Zverev
1/4 finale: Nadal, Federer
1/2 finale: Nisikori, Dimitrov
Finale: Marej (zato je njega zreb mazio :-).
samo_vas_gledam
(sport)
08. mart 2017. u 03.35
tifran
(nostalgicar)
08. mart 2017. u 04.09
Ali to ne mora ništa da znači.
Nekada se od teže žreba napravi laganica i obrnuto.
Istomin bješe lagan pa...
Idemo Nole, mi verujemo!
antologia
(svakog dana...)
08. mart 2017. u 15.20
Isto mislim. Ovo je celicenje, kroz to se mora proći Treba Noletu sto vise dobrih meceva i protivnika i jasna slika o samom sebi.
Zenica
08. mart 2017. u 16.00
Да је у најбољој форми, не бих се бојао. Овако не вјерујем да ће догурати далеко... Ипак нада посљедња умире :-)
Deathr0w
(...)
08. mart 2017. u 16.18
Upravo tako Zenice, ako dogura daleko onda jeste čeličenje...a ako ispadne u drugoj ili trećoj rundi nema tu ni č od čeličenja.
antologia
(svakog dana...)
08. mart 2017. u 16.58
Kad moram da objašnjavam:) Zreb od prvog kola ne dopusta opustanje, taktiziranje, kalkulacije. Zna i vidi, bolje od nas, šta ga ceka i šta mu je raditi, ako želi da odbrani titulu. U Acapulcu nije ništa loše uradio, ničeg negativnog u nastupu i kako je ulazio u meceve.Nikakvih slabosti. Zna kako da iskoristi iskustvo.
Ono sa Kirgiosom je bio peh, tako se zalomilo i tako može uvijek i svakom. Znamo u kojoj je fazi Nole, nema tu velike price. Ako hoće
nazad i sa ovakvim potencijalnim zrebom, zna on dobro šta mu je raditi. E, sad, kako će se sve odvijati i kakav odgovor će imati protivnik- zato je sve uzbudljivo.
Meni je važno da je krenuo da igra i da je tu dosta elemenata starog Noleta. Ne treba previse ocekivati, ali svaki dalji korak od prošlog je napredak. U onom intervju sa Kopaonika je dao neke odgovore koji obecavaju i vracaju povjerenje. Trenutno je stabilan, ali i realan.
Meni je neprijatno koliko ste vi malodusni i koliko potcjenjujete Novaka.
intrigue
08. mart 2017. u 17.17
Озбиљна конкуренција и тежак жреб могу Новаку да донесу само добро .
Прво .
Озбиљан жреб и озбиљни мечеви ће натерати Новака да игра најозбиљније
и најбоље што може . Без калкулација .
Побеђивање озбиљних играча , за редом у пар дана , враћају самопоуздање . Враћају форму и дижу ниво игре .

Пораз му ,са обзиром да је играо најозбилљниј и најбоље што може , без калкуалција...отвара очи и показује где се тренутно налази...и шта му је чинити да поправи форму .

пс.
Данас сам негде читао неке српске нутриционисте који су се сложили да је Новак видно омршавио...и да , са обзиром да напоран спорт на врхунском нивоу ипак мора у исхрану да укључи и месо...Не да се ождерава , али по мало...

псс.
Ноле би могао да има проблема већ у 2 колу (његов први меч) , ако да било какву шансу Британцу , који ће да напасти без страха и било какве задршке...

antologia
(svakog dana...)
08. mart 2017. u 18.18
Evo i ovi komentarisu:)
http://www.eurosport.com/tennis/indian-wells-masters/2017/the-toughest-draw-in-history-can-federer-nadal- or-djokovic-survive-horror-schedule_sto6085214/story.shtml
antologia
(svakog dana...)
08. mart 2017. u 18.20
Neće): ali ovo je naslov:

‘The toughest draw in history’ – Can Federer, Nadal or Djokovic survive horror schedule?
By Ben Snowball • 9 hours ago

Seena se povukla sa IW i Majamija- POVREDA!
Born4Porn
(Gospodin)
08. mart 2017. u 20.59
Prica Bosanac kad su hteli da razbiju glavu, pa polomili cekić pa kaže „... A meni neuugooodnoooo!”
Pijani daidza hoće sa povraća, stara se godina nikada ne vraća!

Nole se ovde možda i popravi na rejsu, ali će Marej uvećati prednost! Žreb je gadan, ne očekujem mnogo. Malodušnost ili realnost, prosudite sami.
poLUTKA
(pa lutka brate)
09. mart 2017. u 03.28
Ja sam Noletov navijac. Ali me tako boli djon koliko će na rejsu da se izmakne Marej. Na rejsu je Novak 20. a Marej 7. Novak do Wimbledona može da zvekne iza 5. mesta na ATP listi. Samo od 3 osvojena mastersa i RG ima 5000 poena, da ne pominjemo i finale u Rimu. Jedino gde može da ucari neki bod je u Monte Carlu.

Meni je daleko vaznije da vidim dobre partije, zavrsnice turnira, konstantnost i zelju za pobedom. Mrsav je i bez misicne mase bio i 2007. kad je redom u Torontu pobedio br.3, br.2 i br.1. Finale USO je izgubio na neiskustvo. Možda je bas ovaj pakleni zreb ono sto mu treba da se izdigne i, u inat svima, dokaze ko je boss.
Deathr0w
(...)
09. mart 2017. u 09.21
Meni je neprijatno koliko ste vi malodusni i koliko potcjenjujete Novaka.

-->> O cemu ti majke ti? Šta je potcjenjivanje u ovom sto sam rekao? Ako dogura daleko kroz ovaj prilično paklen zreb onda jeste celicenje i biće dobro za njega...ako izgubi u drugoj ili trecoj rundi j3b3s onda to „celicenje”.

Izvini molim te ali ne znači da ja manje volim Noleta ili manje navijam za njega jer sam u stanju da realno sagledam situaciju.
ptica_prepelica
(Amo Ergo Sum)
09. mart 2017. u 20.38
polutka, Nole nije igrao 2007. u Torontu nego u Montrealu. Motivacija, snaga i eksplozivnost koju je tada imao nisu ni blizu ovoga sto danas vidimo kod Novaka. O godinama da i ne govorimo. Zamisli da ti je sad 10 manje, pa gde bi ti bio kraj :)))

I ja, isto kao i ti, želim da vidim onog starog Noleta, ali je cinjenica da se moraju napraviti drasticne promene da bi se vratio tamo gde je bio prošle godine u ovo doba. On recept za uspeh zna, a zašto je odlucio da ga se više ne pridržava, i to, opet, samo on zna. Da je makar Boris još uvek sa njim, ja bih i gajila neku nadu...
antologia
(svakog dana...)
11. mart 2017. u 15.43
prvi protivnik Edmund. Ajmoooooo!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.