Diskusije : Tenis

 Komentar
Kako se ponasas
mraka23
(Igrac)
21. februar 2017. u 13.20
Ha ha
Jelena će Novaku u kameru.
http://tinyurl.com/zosa9s2
Dakle stvari dolaze u javnost. Kao sto smo davno skontali neki od nas. Jelena nije pratioc. Ona je predvodnik po karakteru. A sa vrhunskim sportistom u braku to ne funkcionise.
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 13.28
Ona ti je po karakteru pokondirena tikva.
utjerivac
(☠)
21. februar 2017. u 13.53
Auuuuuu što ga rikta. Pretpostavljam da se Jelka i uzdržava pred svjetom, a kako li je kad su sami i bez svjedoka. Ojjoj joj
mraka23
(Igrac)
21. februar 2017. u 13.58
Nisu sami. Na teniskom terenu su. Ima mnogo ljudi okolo.
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 14.02
Al' koja faca kad je ukapirala da se snima i dalje hahahahahaha
utjerivac
(☠)
21. februar 2017. u 14.07
Pa vidio sam, zato i pitam kad su sami, na šta to tek tad liči.
mraka23
(Igrac)
21. februar 2017. u 14.12
Nije jasno šta ona uopste radi tu. Skuplja loptice?
utjerivac
(☠)
21. februar 2017. u 14.18
Navodno prenosila uživo ( preko fb) novakov trening
shtiglic
21. februar 2017. u 14.47
Jelena, vidim da si dokona (sigurno visis i na tenis diskusijama), pa ovako;
Idi bona nešto skuvaj, da vecera familija...docekaj ko žena svog covjeka sto ti je sve pruzio u zivotu.
stefPoruka negativno ocenjena. Pokaži

stef
(zgubidan)
21. februar 2017. u 14.57
možda su hormoni od trudnoće?

Nije da je opravdavam, ali to može da bude objašnjenje.
antologia
(svakog dana...)
21. februar 2017. u 15.57
Možda su hormoni, a i sunce udarilo:) Ipak, taj izraz lica,pogled ton...u blagoslovenom stanju);
Nisam skontala zašto je dosao taj komentar. Cime je Nole uznemirio
milu suprugu?
Drago mi je bilo vidjeti kako se sali sa Vajdom i onim drugim.
„Sokoli, Soko..:))))))))))
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. februar 2017. u 16.05
Ubi je prejaka teKnika!
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 16.11
Nisam skontala zašto je dosao taj komentar. Cime je Nole uznemirio
milu suprugu?

-->> Ne mogu ni ja da ukapiram šta je uradio da izazove takvu reakciju.
mraka23
(Igrac)
21. februar 2017. u 16.17
Svjetska provala. Ide live prenos na FB i ona se tako zaj.be.
450K je broj hitova za 1.5 dan.
Novak je zezator i saljivdzija. Izgleda da je ona „streber” u negativnom smislu i ne kapira. Pitanje je koliko će Novak to trpiti ili koju cijenu mora da plati. Ili je već placa i te kako!!!!
Born4Porn
(Gospodin)
21. februar 2017. u 16.25
Video sam to jutros, I nisam hteo da postavim ovde - da ne bude da ja sve vidim negativno. Ali, ovo šta mu radi je uzas! On kao debil mora da kaže šta ona hoće da cuje. Kao da dresira kera, a ne da gradi odnos s muzem. Nego, gde joj je sad Stefan? Povela kucice na trening, a dete nije?! Drugo, koji će moj ona uopste na muzevom random mestu? Što se ona ne dohvati nešto da radi? Ne mora za pare, ali nešto kreativno, s nekom odgovornoscu? Ovako besposlena će I jarice da krsti.
ma, davno sam rekao da je Novak tutumrak po pitanju žena. Ovaj izbor mu je katastrofa. Kako bi ono neka rekla Suzana Mancic posla lota: Vise sreće u sledećem izvlacenju.
frangipani
(><)
21. februar 2017. u 16.41
Pa je l neko odgledao sve? Ono, 11 minuta i koliko, meni se nije gledao njegov trening i da lovim šta prica. Da li je psovao sparing partnera, pricao gluposti? Da je ruzno, jeste, Jeca se zayebala big time. Zbog nečeg ga drkeljise ali, toga ima u svakom braku. Ne verujem da je Mirka non stop duso/srce/ljubavi, nariba ona onog njenog za sve ove godine i te kako. Jedino sto tu nema svedoka, a ovu bruku ima da odgledaju i cuju stotine hiljada ljudi. PR opet zakazao plus ovo obracanje sa ljubavi i amore je, sto bi anglosaksonci rekli, ono bas cheesy.
intrigue
21. februar 2017. u 17.19
Ја не би био ја , а да не поставим пар питања .
1. Ко је снимио видео ?
2.Ко га је објавио ?
3.Ако га је Јелена објавила да ли је то урадила уз Новаково одобрење?
4.Ако су њих двоје свесни оног што се десило...Зашто је , пичка му материна , снимаk уопште закачен ? ( има ли неко паметан да ми то појасни ? )
frangipani
(><)
21. februar 2017. u 17.26
Pa ocito je ona snimala. Tezak posao da drzi telefon. Ako je htela određen scenario, trebalo se unapred dogovoriti: muzu amore, kad zavrsis trening i kad mi pridjes da se odjavis na telefonu, da mi kažeš da se cuje 'hvala ti ljubavi moja' i da me gledaš sa osmehom i ocima punim ljubavi, treba narod da zna da sam ja snimala! On to nije ispostovao i ona mu zvoca. Sreća ne znaju stranci o cemu se radi. Dovoljno je sto nasi na Fejsu pišu svasta, uzas.

A kao sto sam i rekla, to u stvari nije ništa grozno jer, mi žene sigurno znamo da zvocnemo muzevima (i obratno), nije to ništa neobično. Tako je u svim vezama.

Kaže lepo ovaj lik sto je komentarisao:

==
ono na kraju, necenzurisano ... kao da sam gledao ovu moju (ljubav mog zivota, hvala joj na svemu ... da ne zaboravim) ... drzi se Novak Djokovic, ovako je samo prvih 50 godina (tako kažu)
mraka23
(Igrac)
21. februar 2017. u 17.41
Intrigo islo je uzivo. Tehnikalije ne znamo. Ali izgleda oni video ne mogu skinuti kada se jednom dogodilo. Nisu ništa kacili.
intrigue
21. februar 2017. u 17.45
Аха...нисам знао . Сад ми је јасно , иначе није било логике...
oxford
(jahac na rodeu)
21. februar 2017. u 17.46
Tačno. ima toga u svakom braku. Ne vidim da mu to smeta mnogo. Pregoreo je on već. Mislim da su mu Srdjanovi potezi naneli vise stete nego ova neostvarena, iskompleksirana skorojevicka. Ishitrena do bola.
oxfordPoruka negativno ocenjena. Pokaži

oxford
(jahac na rodeu)
21. februar 2017. u 17.46
Tačno. ima toga u svakom braku. Ne vidim da mu to smeta mnogo. Pregoreo je on već. Mislim da su mu Srdjanovi potezi naneli vise stete nego ova neostvarena, iskompleksirana skorojevicka. Ishitrena do bola.
Mister_NoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Mister_No
(Bonelli editore)
21. februar 2017. u 18.58
И једно и друго су мондијалисти који се труде да опонашају холивудске звезде. Од твитовања и пудлица, до „ноћи вештица” и кундалини јоге.

Мрака, за тебе:
http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/17162282/šta-ovaj-lupeta.html?7
antologia
(svakog dana...)
21. februar 2017. u 19.00
Eto, ne razumijem ni to„čega ima u svakom braku”??? Da se ogradim, da me ne bi ruzili za netolerantnost i mijesanje u tudji zivot:)
ne radi se o „zvocanju” nego način i izraz i povod. Možeš nekoga i ruziti, ali sa ljubavlju i malo vise postovanja.
Dakle, to je bio scenario i onda je Nole zaboravio repliku-poentu, a i
mizanscen. Opredjelio se za ljubav i familiju, a ne sjeti se da kaže:Hvala ti ljubavi moja? I to na nekakvom arnziranom treningu? Skandal! Zaista.
Kako god-Ima Boga!!!!
frangipani
(><)
21. februar 2017. u 19.13
Antologija,
može da se na sve gleda iz vise uglova i kako se kome svidja. Ne treba ni analizirati previse, šta je tu je. Sad će Jelena ispasti državni neprijatelj br.1 jer drnda muza. Inače, naravno da svi vole da im onalajn bude sve cakun pakun. Pa podji od FB i ne treba dalje ići. Kakav je njihov brak mene ne zanima. Ko koga i kako drkeljise takođe. Stoji da se zayebala pred celim svetom, a tek kad srpski portali prenesu ovo, biće toliko negativnih komentara, tuga. Nikom nije potrebna takva negativna energija. Verujem da joj nije svejedno jer ovakve stvari nisu za javnost. Mogla je tako da reaguje jer ocito okolo nije bilo onih koji razumeju srpski.
EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
21. februar 2017. u 19.19
hahahahah vristim od smeha - kako se to bre ponasas hahahahaha ko da je uradio ne znam šta a njoj je valjda krivo sto joj je na kraju uzeo telefon iz ruku a nije joj se javno zahvalio biranim rečima hahahahahahahahahahahaha e žene zene, pa kako posle da ne zavidis pederima. svi sretni nasmejani, nema nikog da im isisava zelju za zivotom.
poLUTKA
(pa lutka brate)
21. februar 2017. u 19.27
Opet „Much ado about nothing”. A ponajvise se uznemirio muski deo populacije jer zaboga, žena se usudila da zvocne muzu. Hohohoho! Pa je teraju kuci da kuva vecere i radi nešto „smisleno”. Još kažu, žene alapace i tracare?! Da ne poverujes! :)))

EMILIO_GAVIRIA
(ploditelj franjevaca)
21. februar 2017. u 19.37
ona da ima pameti ne bi prvo prenosila taj video LIVE već bi napravila snimak i objavila ga par minuta posle ukoliko joj se snimak svidja. Kada prenosis live ti to ne možeš da uklonis i bilo kakav kiks da se desi on ide odmah uzivo. drugo ne vidim da ga je oslovila rečima kojima trazi da se sama oslovljava :)
poLUTKAPoruka negativno ocenjena. Pokaži

poLUTKA
(pa lutka brate)
21. februar 2017. u 19.59
Nole je taj koji uglavnom „ide live” na FB. Ocigledno je da je on hteo da se uzivo snima njegov trening i za to je angazovao nju. Da li zaista moramo da znamo gde je Stefan?!?

Meni ovo vise izgleda kao zezanje koje nije trebalo da se vidi jer je ipak intimno. Otud njena faca na kraju. Ali, nije mu podviknula kako „Kurir” u svom stilu piše.

Takođe, vise mi je smetalo neko njegovo dranje na početku videa kao i cinjenica da ne može da stoji na nogama jer ga saigrac seta iz ugla u ugao.
strateg
21. februar 2017. u 20.03
Ujede se gospodja za jezik kad je skontala da snimanje nije prekinuto a ona se izlajala. Jasno joj je bilo da se otkrila i samo u jednoj recenici pokazala javno ko je i šta je, i ko je glavni uzrocnik, da ne kažem krivac, za Noletove probleme na terenu i van njega.
Koliki naboj ljutnje, besa, srdzbe i sarkazma koji tinjaju u njenim rečima, sto bi narod rekao: „Sikce ko zmija, kog ujede taj ga majci ne prezivljava”.
Nema tu opravdanja ni trudnoća, ni neko eventualno Noletovo neverstvo ili mali flert. Ovim je definitivno pokazala da je, na veliku zalost, dosao kraj nekoj ljubavnoj idili, ili barem što se nje same tiče.
neshy
(fisherman)
21. februar 2017. u 20.11
Ha,ha, ha
Je li ti to Polutka odobravas onaj kretenski potez one žene?

Za ove koje niti gledaju niti čitaju problem je nastao sto joj je Nole uzeo telefon iz ruke da pozdravi publiku uzivo
a nije se unaprijed zahvalio na njenom trudu. Koja debilcina. Takve stvari sam od nje uvijek I ocekivao I često sam se raspravljao
sa zenom na tu temu ali je ona uvijek stitila Jelenu. Kuku lele kada joj veceras pokazem taj snimak
poLUTKA
(pa lutka brate)
21. februar 2017. u 20.36
Ajde Neshi, da vidimo kako će tvoja polutka da presudi :))

frangipani
(><)
21. februar 2017. u 20.49
Jelena treba pod hitno da zatvori Instagram i da smanji eksponiranje. Trudna je, ima malo dete da vodi o njemu racuna i ne trebaju joj kojekakve gluposti. Sad im dolaze na Instagrame i pišu svasta.

====

Danas smo imali priliku da vidimo svi ono o cemu vam ljudi pišu već mesecima. I ja takođe. Steta što se ovo danas desilo, zao mi je. Možda sada ponovo pocnes da stavljas njegovu karijeru ispred, jer bez nje ne bi bilo ničega sto imaš sada. Kad se povuce radi šta hoćeš. Podrzi svoga muza.
gumenibalkanoSto ti vaspitavaš Novaka ,za Mene je to NoGo ,nije Klinac ,ti si GA pred celim Svetom ponizila,Šta je on tolko loše uradio ta ti njega tako prozivas ,sve je nama jasno sad ,gde je Novaku Koncentracija otisla,i Place 1ATP, ti trebaš da mu daš Snage a ne da budes TU samo kao neki Troublemaker,prošle Godine na US open Scandal zbog varanja iako nije Tačno Ali Mene BI bilo stid da živim SA najacim Sportistom i da Sutra kažu osvojio BI on Još vise Titula da nije bilo Svadja itd SA Madame Djokovic #realtalk
gumenibalkanoBlokiraj me bolime dupe ciaos
far.east.sourcingNole, PORODICA I TENIS MOGU ICI ZAJEDNO, TI SADA PRAVIS ISTORIJU ZA SEBE I PORODICU! Vrlo razocaravajuce je videti prizemnost ove Jelenine reakcije, ne zalazeci u vasu intimu, ipak otkriva zaista nešto...Pokqzi da si JAK,NAJJAčI,DOKAZI I SEBI NEKE STVARI, a Jeleni savet da shvati ko je pored nje, istorijska licnost,koja će zlatnim slovima biti upisana u srpskoj istoriji, budi srećna i podrzi! Jako nezrelo i smesno, još sebe moras nadogradjivati.
tamara.vidanovicTako se ne ponasa majka,tako se ne ponasa supruga,tako se ne ponasa dama...strasno Jelena...pa ti si supruga LJUDINE coveka koji nam je pruzio toliko radosti...kako te nije sramota? Čak i da tel nije bio ukljucen zar je uredu ponasati se tako pred timom koji radi sve za njega?
sanjapongracOve takozvane „brizne majke, savrsene žene” sto su dosle ovde da hejtuju, okrenite se sebi jer tu ima uvek najviše da se radi! Jelena je za vas sve velika gospodja i da sam na njenom mestu brisala bih komentare isfrustriranih dusebriznika! Idite bavite se svojim zivotima,
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 21.27
Takođe, vise mi je smetalo neko njegovo dranje na početku videa kao i cinjenica da ne može da stoji na nogama jer ga saigrac seta iz ugla u ugao.

-->> Polutko bez uvrede ali da li ti pricas engleski? Na početku videa se Nole dere na saigrača jer ga NE SETA levo desno već salje loptice po sredini terena. I Nole se upravo zali na to jer hoće da trci sto vise.

A Jelenino ponasanje mogu samo da pravdaju/brane ostrokundze poput iste.
poLUTKAPoruka negativno ocenjena. Pokaži

poLUTKA
(pa lutka brate)
21. februar 2017. u 21.46
Deathr0w,
Priznajem, nisam obracala paznju, nisam pustila do daske, videla sam da se nešto ljuti. U jednom trenu se razdrao ali nisam imala vremena da gledam sve i slusam. Onda sam otisla na famoznih 11:58 da vidim tu Jeleninu veliku uvredu.

Sad će Nole i Jelena morati da se pravdaju i vama svima, kao da, njemu naročito, nije dovoljno sto mora da se pravda za šta god da zine a ne dopadne se „civilizovanom zapadu”.

Jelena ima pravo da se eksponira taman kao i bilo ko ako tako želi. Njen/njihov zivot je vid online dnevnika. Nekima smeta i misle da je to greška, drugi vole da vide i saznaju sto vise o Noletu preko njenih postova. Ona bi to radila i da nije sa njim. Ovo nije bilo od nje nego od njega. Njegovo eksponiranje uzivo sto inače, pocesto radi za FB.

Dakle, prasina ni zbog čega, a komentari vise govore o tome kakvi smo mi nego kakva je Jelena.
touchscreen
21. februar 2017. u 22.18
Ona bi to radila i da nije sa njim

+++++++++++

Moguće.
Ali ko bi čitao postove neke Jelene Ristić u tom slučaju?
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 22.30
poLUTKA
(pa lutka brate)
21. februar 2017. u 21.46

Deathr0w,
Priznajem, nisam obracala paznju, nisam pustila do daske, videla sam da se nešto ljuti. U jednom trenu se razdrao ali nisam imala vremena da gledam sve i slusam.

--->> Dobro posteno od tebe da priznas ali ako nisi obracala paznju na osnovu čega si onda zakljucila da se dere na saigrača jer ga seta „iz ugla u ugao” a on jadan „ne može da stoji na nogama”? Svaka ti cast koliko si maliciozna.

A da ne ulazim u druge gluposti koje si napisala. Alal vera.
Deathr0w
(...)
21. februar 2017. u 22.31
touchscreen
21. februar 2017. u 22.18

Ona bi to radila i da nije sa njim

+++++++++++

Moguće.
Ali ko bi čitao postove neke Jelene Ristić u tom slučaju?

-->> Pa citali bi njena draga mama i tata jer za nju niko drugi ne bi ni čuo.
ptica_prepelica
(Amo Ergo Sum)
22. februar 2017. u 00.14
Zahvaljujuci Jeleni, evo još jednog dokaza koliko je Nusic (sa svojom „Ministarkom”) bio vanvremenski pisac.
utjerivacPoruka negativno ocenjena. Pokaži

utjerivac
(☠)
22. februar 2017. u 01.44
Hahaha ptica čitala i Nušića... ma šta čitala. Aman mu i kritike pisala. 😂
poLUTKAPoruka negativno ocenjena. Pokaži

poLUTKA
(pa lutka brate)
22. februar 2017. u 02.21
Deathr0w,
Nisam ni rekla da se drao jer ga je ovaj setao. Rekla sam to u dva razlicita konteksta. Jedno je bila vika saigracu za šta sam rekla da mi se nije dopalo. Drugo je bila moja briga sto mi se cinilo da nije stabilan na nogama (buduci da je smrsao) i biva setan iz ugla u ugao. Nisam gledala ceo snimak. Videla sam voznju vamos-tamos i manju brzinu i naročito spretnost nego obično.

Nego, da čujem, šta je još glupost sto sam rekla? Ili je kapacitet za kapiranje malo splasnuo uvece? ;) To da bi Jelena koristila socijalne mreze i da nije s Noletom? Instagram? Ja ga ne koristim. Ali imam milion prijatelja koji ga danonocno koriste. Kao i twitter (koji takođe ne koristim). Zašto bi se Jelena razlikovala od bilo kog svog vrsnjaka? Zar je važno ko bi citao? Pa grupa prijatelja i, zavisno od specifikacije racuna, možda i neka sira baza. Meni zaista nije jasno u cemu je sad problem što se i ona javlja putem socijalnih mreza. Pa za par godina će i Stefan. Moj mladji sin, tek je napunio 10 godina, ima svoj youtube channel, stavlja videe i ima pratioce. Njena stvar sto je aktivna. Njena stvar bi bila i da nije. Tako da je meni, recimo, glupo poredjenje sa (meni dosadnom i nezanimljivom) Mirkom.

Opet, jedan intiman i spontan trenutak pretvarate u zlo. Padaju i izjave kako je valjda vas Nole trebalo da pita kad se zenio i sebi birao ženu. Vi bi njemu objasnili par stvari. Hahaha! Ma daj, gledajte svoje zivote i ne zavirujte u tudje. Ovaj forum u nedostatku Noletovih meceva sve cesce podseca na tabloidna izdanja najgore vrste.

antologia
(svakog dana...)
22. februar 2017. u 02.24
Isto mislim za Nusica:) Genijalan.
mraka23
(Igrac)
22. februar 2017. u 04.09
Lutko da li si ti normalna majke ti?
Cuj „Ma daj, gledajte svoje zivote i ne zavirujte u tudje.”
Hahahahaha
Ljudi stavili kameru da ih čitav svijet može gledati. A onda se glupaca provali nevidjeno. Pa tu facu kada je skontala šta je odvalila u livestream ne bih dao za državu. Nemam ni FB ni slične gluposti jer sa dragim ljudima sam u licnom kontaktu a ostali me bas nimalo ne zanimaju. Ni gdje i sa kim su bili i kako su se obukli i šta su radili. Ovo je klip koji prevazilazi sve novakove imitacije, plesove itd. po svojoj komicnosti. Zaista Nusicevog tipa satira. Svima je sve jasno osim tebe izgleda. Pricajuci tako pricas samo o sebi i ničemu drugom.
Pola miliona pregleda za 2 dana. Slučajno?
mraka23
(Igrac)
22. februar 2017. u 04.46
Zaboravih reci i ovo. Ona koristi Novaka za svoju ličnu promociju. To je OK ako to njemu pomaze. Ali izgleda da se svi slazemo u jednom a to je da je utisak da mu ona odmaze. Na razne nacine. A posto volimo Novaka tenisera zao nam je da mu ova kraljica drame s.ebe karijeru tako rano. Imao je sansu da bude najbolji svih vremena i onda sve se okrenulo naopacke.
frangipani
(><)
22. februar 2017. u 04.54
Sad kad se sleglo, mislim da znam o cemu se radi. Oni se nekada nisu javno obracali među sobom svaki cas sa „ljubuvi”. Videli smo snimak sa ekonomskog faksa na šta to lici. Ja mislim da je njima hipik prepisao da moraju da se stalno zahvaljuju jedno drugom i obracaju stavljajuci reč „ljubavi” non stop u konverzaciju. Nole se zeznuo i propistio to da uradi i ona ga je odmah preslisala i podsetila šta je trebao da kaže. Sad će hipik da im prepise novu kuru obracanja punog ljubavi pa da se preslisavaju svaki dan.
Ozie
22. februar 2017. u 07.32
Prenos uzivo, a onda na kraju 'posle j nema kajanja' :(

Eh sto nam je ova kurafte nauka opasna brate
Born4Porn
(Gospodin)
22. februar 2017. u 09.12
'Bem ti takvu ljubav!
Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 09.17
Opet, jedan intiman i spontan trenutak pretvarate u zlo. Padaju i izjave kako je valjda vas Nole trebalo da pita kad se zenio i sebi birao ženu. Vi bi njemu objasnili par stvari. Hahaha! Ma daj, gledajte svoje zivote i ne zavirujte u tudje

-->> Evo ti primer gluposti koje pišes...šta je konkretno zavirivanje u tudji zivot ako ti ga ta ista osoba bukvalno prikaze kao na dlanu? I ne samo tebi nego stotinama hiljada ljudi na izvol'te.

Jedan intiman i spontan trenutak...hahahahahaha...ludilo.
poLUTKA
(pa lutka brate)
22. februar 2017. u 12.21
Mraka,
Ono sto je meni jasno je da bi Nusic imao materijala sa ovih diskusija i iz sličnih komentara koliko hoćeš! Opisao bi vas u dlaku, tako uzvisene u svojoj pravicnosti i savrsenstvu. Tipa, spolja gladac a iznutra jadac.

Deathr0w,
Spontani trenutak u porodici koji može da se protumaci na razne nacine. Kao sto rekoh, Nusic bi vas rascepao na atome. Steta sto nemamo snimke iz vasih kuca.
utjerivac
(☠)
22. februar 2017. u 12.34
Sigurno i Dijana ima stav sličan polutki.
Uložila život u sina prvenca, majčin ponos, a onda mu buljava Jelka uzima mjeru pred svijetom.
Ne do Bog nikome.
Da ne bude da je kod svih sjajno i bajno. Da je zaboravio spustiti dasku na šolji, pa eto razumio bi. Ali nije joj sa zahvalio sa „ ljubavi”... jaoooo kuku majciiiii
mraka23
(Igrac)
22. februar 2017. u 12.45
Lutko sa zadnjim postom si u pravu. To nije sporno. Ali vidis mi nismo toliki pavijani da sami sebe izlazemo sa prenosima uzivo, visimo po socijalnim medijima. Mi nismo javne licnosti i to nikome nebi bilo interesantno da gleda nasa videa. Jelena i Novak su se nakacili na POPKULTURU i gluposti. Dok to nije nacelo Novakov kvalitet zivota i skinulo ga sa trona. Ne zaboravi Novak je na svome vrhuncu bio kvalitativno najbolji igrac svih vremena.
A vidi ga sada godinu kasnije. Nije ni svoja sjenka.
mraka23
(Igrac)
22. februar 2017. u 12.55
Zao mi covjeka gubi vrijeme na gluposti i sa budalama. Evidentno je pod ogromnim pritiscima i ovaj video to jasno pokazuje.
RETARDINHO
(sin Ronaldinha i plavuse)
22. februar 2017. u 12.57
E,jbg, da sam napisao ovo sto neki ovde pišu pre 6 meseci, ispljuvali bi me i banovali sa foruma dozivotno.
Elem, rece meni moja bolja polovina pre 5-6 meseci: ova njegova je totalno u nekom negativnom fazonu, na svakoj fotografiji zraci negativnom energijom, oci joj deluju „mrtve” (u prevodu: asimilacija zavrsena). Ja gledam bledo k'o veli šta prica ova a ona meni ni 5 ni 6 „ovde je prica gotova za godinu dana...osim ako ova ne ”kupi vreme„”
Ko zna (a verujem da zenski deo populacije to zna veoma dobro) kako se „kupuje vreme” u brakovima koji ne idu, znace na šta mislim.

E,zivote,zivote...
Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 14.47
mraka23
mraka23
(Igrac)
22. februar 2017. u 12.45

Lutko sa zadnjim postom si u pravu. To nije sporno. Ali vidis mi nismo toliki pavijani da sami sebe izlazemo sa prenosima uzivo, visimo po socijalnim medijima. Mi nismo javne licnosti i to nikome nebi bilo interesantno da gleda nasa videa. Jelena i Novak su se nakacili na POPKULTURU i gluposti. Dok to nije nacelo Novakov kvalitet zivota i skinulo ga sa trona

-->> Dzabe pišes...ja pokusavam da joj objasnim isto ali ona ne može ili neće da shvati. Uporno ponavlja floskulu „ne zavirujte u tudji zivot” isto kao da ih je neko krisom snimio pa postavio video.

I još nešto bas u tim spontanim trenucima javne licnosti iskazu svoj pravi i istinski karakter. Gospodja je imala citab skript isplaniran međutim Nole je malo odstupio, „sj3ba0” joj koncepciju pa je onda do izrazaja dosao njen pravi karakter jer je mislila da snimanje gotovo.

Pa mu se obrati maltene kao da psa trenira.
geriatrikus
(zvakac karamela)
22. februar 2017. u 15.21
„zaklela se zemlja raju
da se tajne sve odaju”
Ima tome par godina, desise se neke situacije...SPONTANE, a ovaj „zbir”
tj. moja malenkost „sve registruje”(tako mi moji bliski kažu; steta
nema na fejsbuku da to dokazem:) kao sto PoLUTKA rece „Spontani trenutak u porodici
koji može da se protumaci na razne nacine. Steta sto nemamo snimke
iz vasih kuca”).
Ja sam tada malo pisao da je „car go”, da je ranjiv, da mora da reaguje
malo zesce na blisku okolinu(Srdjo se jako glupo eksponirao u javnosti),
ali da on nema snage ni karaktera za to, da ga koriste, pa da Novak ima
prilično nezdravu zelju da ga svi moraju voliti, te da u tom smislu
rezira neke svoje istupe u javnosti koji postizu dijametralno
suprotan efekat...i mene banovase.
Rekose nešto u smislu da nije da ja krsim pravila, da nekoga vrijedjam,
nego da neki diskutanti osjecaju da možda provociram, da je jednoumlje
zahtijevano-cet'ri noge dobre, dvije noge loše-te da moje pisanje odstupa.
...sad mi bezveze da bilo šta pricam...jedino i dalje ne razumijem
potrebu za ovakvim eksponiranjem koje je porodici Djokovic donijelo
ogromnu stetu(pocelo je bas zestoko onom Jeleninom svadjom sa narodom
na instagramu oko recepta za zdrav dorucak)
neshy
(fisherman)
22. februar 2017. u 15.35
Izgleda da je ovo drugo dijete kupovina vremena u braku. Neki rumori govore da bi Nole mogao
propustiti americku turneju ako porodjaj padne oko US opena. Zao mi je sto Nole ne razumije da
to ništa neće poboljsati nihov odnos nego će dodatno otezati njegov polozaj u toj vezi. Sto je
još zalosnije to neće usreciti ni Jelenu zato što njoj (prirodno) treba muskarac a ne „mlakonja”
Siguran sam da svako od nas ima isuvise primjera u svojoj okolini gdje muzevi popustaju vise nego sto
treba a žene su im sve nesretnije I isfrustriranije. Zalosno za gledati takve parove
frangipani
(><)
22. februar 2017. u 17.02
Moje poimanje „zavirivanja u tudje zivote” je npr. kada moji roditelji zamole komsiju da im uzima postu jer su na placu nekoliko nedelja, a ovaj stoka uzme pa im sve otvori i vrati tako otvorene koverte. Zavirivanje je kada ti neko hakuje email, naloge na drustvenim mrezama. Ako te spijunira na bilo koji način. Od onoga sto javne licnosti pruzaju svima na izvol'te su se unapred oprostili i samim tim pristali na celu igru koja podrazumeva i grozne komentare pojedinaca. Ovo sto mi razmenjujemo mišljenje je decija igra prema mnogima koji ostavljaju komentare na Noletovom Fejsu i IG, Jeleninom Instagramu, po srpskim portalima itd. Čim piše 'ostavite komentar' to otvara vrata da prodju i kojekakve gadosti. I zašto je onda zavirivanje u zivot ako ljudi komentarisu na neku vest? Nole i Jelena, clanovi njihove familije, svi su oni javne licnosti i trebalo bi da znaju dokle da idu u plasiranju svog zivota svima na uvid.

Srdjan je slučaj svoje vrste. Pravio je dosta pogresnih koraka pa se smirio. Vazda bio zeljan priznanja cele zemlje kako je on neko i nešto jer ima tako uspesnog sina. Dijana bila po strani, žena pametna. Onda je Jelena krenula u IG vode i izgubila kompas.

I dalje tvrdim da ona ne treba da ima javne naloge na drustvenim mrezama. Niko njoj ne brani da ima Instagram ali, neka se ugleda na jednu Mirku ciji nalog nije otvoren. Zašto pominjem Mirku u nekoliko navrata? Pa i ona je supruga sampiona u cijem rangu je i Nole. Pametan covek uci i od drugih, pogleda malo okolo kako su neki ljudi organizovali recimo taj Instagram, i onda uporedi šta mu je najbolje ciniti. Razumem oglasavanje vezano za Fondaciju ali, neke nebulozne slike apsolutno nisu za javnost. Drzi ih za prijatelje i porodicu, šta ćeš vise. Familija Federer isto ulaze u skole u Africi, tako nešto, pa toj Mirki nije potreban javni profil da govori o tome.

Ekstra sad je trudna, zašto su joj potrebni gafovi, gnev dela javnosti, nadrndan svekar i ko će još da joj zamera za ovu poslednju glupost. A i Nole će da je možda nariba. Cija je nesrecna odluka da prenosi u zivo njegov trening to je druga prica. Zašto da slusamo kako se dere, nema potrebe. Može da se postavi par minuta sa treninga i to će odraditi posao. Opet kažem, tolike pare a nema tu nekog PR zmaja da ih sve postroji i sredi.
frangipani
(><)
22. februar 2017. u 17.18
Da dodam, danasnji portali prakticno žive od slika sa Instagram naloga poznatih. Odu samo i uzmu sliku, izmisle neki glup tekst i onda postave kao vest. Zato sto to non stop rade i sa Jeleninim i Novakovim nalozima, mnogim ljudima su se bukvalno smucili jer svaki dan bude nešto o njima. Ajde Nole sto treba da ima sve otvoreno jer je to što je, ali, njegova žena nikako ne treba da se toliko eksponira. Ulazeci u rasprave sa pratiocima samo je na sebe još vise negativno mišljenje javnosti. Zašto joj je to trebalo? Zar se toliko osecala zapostavljenom pa joj je samo bilo do medijske eksponiranosti, da konacno i ona dobije neku paznju? Ne znam, mislila sam da su oboje inteligentniji u tom pogledu.
RETARDINHOPoruka negativno ocenjena. Pokaži

RETARDINHO
(sin Ronaldinha i plavuse)
22. februar 2017. u 17.21
A i Amazon ih snima za reality show...pardon, „dokumentarac”.
Možda je i njihova kamera bila tu...viralni marketing za nadolazeci sou...eh, ko će ga znati.
intrigue
22. februar 2017. u 17.21
Мени се чини да сте мало прећерали .Проверите шта сте писали па ће вам ваљда бити јасно колико увреда сте изрекли на рачун Новакове супруге Јелене .
Где је проблем ?
Ноле вам је идлол па вам смета то што је она таква каква је ...што је рекла оно што је рекла ?
Али , она је Нолтов избор ...и ако је он ваш идол онда би требали да поштујете његов избор .Да имате поверења у Нолетов избор .
Ако вам је Ноле идол и ако га волите...зар није логично да не вређате онога кога је он изабрао и кога ОН ВОЛИ ...?

Нисте у првој групи , Ноле вам није идол...већ вам смета како се она (жена) понаша према њему ...
Ок .
Али , где је он у целој тој причи ?
Јел то само она та која је постала „овисник друштвених мрежа” ?
Ама није бре , он се примио у ПМ .
Да ли је он човек коме смо сви ми у више наврата ладно могли рећи: Како се то понашаш човече ?
Ако вама није падало на памет , мени јесте у више наврата .
Да ли сте ви ти који у својим животима кажете : Ја сам ок , али она...?
Нема бре ОНА ...ти си за све крив . На теби је , до тебе је .
Шта курац она ?

Ајд сад да мало реконструишемо дгађај .
Новак Ђоковић замолио своју жену да га снима за време тренинга...и да у живо пошаље поздрав фановима...
Она то ради , а он пред крај снимка долази до ње узима јој телефон из руке незадовољан како то она ради...и приговара јој нешто...
А онда му она каже оно :Како се то понашаш мајке ти...Где хвала љубави ...бла бла...
То је нека моја реконструкција...
А ваша ?
Опет понављам , откуд бре ви знате зашто му је рекла оно што му је рекла...Можда је уватио за дупе , па је наљутио ...:)))
Мислим , људи бре...Можда је Ноле заслужио да му каже оно што му је рекла...
Није ни он светац , људи...

RETARDINHO
(sin Ronaldinha i plavuse)
22. februar 2017. u 17.28
Nije ovde pitanje ko je kriv već zašto pokazuju svoja neslaganja i cimanja pred publikom koja je već svesna da tu nešto već ne stima?
Sto pokazivati papka koji se dernja i nervoznu suprugu koja ga riba...bez obzira zbog čega. Bili su simpa, sad su samo još jedan par koji je izaao iz „honeymoon” faze braka...
intrigue
22. februar 2017. u 17.44
А шта не штима ? Ко каже да не штима ?
Прећерујете опет вам кажем...
Читам горе да је ово дете које у чекују некаква куповина врмена у браку . Да Ноле мисли како ће то дете побољшати њихов однос ...а да ће то дете додатно отежати положај у тој ВЕЗИ...?

Пријатељи, Новак и Јелена нису у вези , већ у БРАКУ .А у браку се деца планирају , у браку се деца праве из љубави ...
Заједнички и у уз договор .

Читам горе нешто попут оваква -онаква , мутна , поглед , мрачи ...итд.
Ево ја ћу вам сад наћи 345 фотографија на којима је весела и са осмехом од ува до ува...
Дакле , о чему причате .

Да вам буде јасније .
Не , ја не мислим да је Јелена та која је крива за Новакову лошу форму , нити за то што је он данас ни налик играчу од пре пар година...
Сам је крив . ОН , нико други .
intrigue
22. februar 2017. u 17.47
Исто тако је ОН , и само он , био искључиви „кривац” за вишегодишње карање конкуренције...
RETARDINHO
(sin Ronaldinha i plavuse)
22. februar 2017. u 17.56
„U braku se deca prave iz ljubavi”...AHAHHAHAHAHAHAAHHAA!!!!
E,ovako dobro se nisam odavno nasmejao...
Znaci,idealisti i dalje žive...
I NIKO nije navucen u brak trudnoćom.
I NIKO ne nalazi spas ili barem pokusaj spasa lošeg braka u novom zivotu.
I NIKO zbog dece ne truli u usranim brakovima decenijama.
E,naivo moja...
To što se neko smeje ne znači da su mu oci „žive”. Pogledaj samo glupe Americke sportiste sa izblajhanim zubima, tenom i savrsenim osmehom. A oci zombirane. Znaci poziranje a šta se stvarno desava...
intrigue
22. februar 2017. u 18.18
А како се праве деца у браку ...? Случајно , омакне им се...не извади га на време ...она га зејебе да је узела „пилулу” , а уствари није...
Јел то ?
Чекај ,ако се у браку не праве деца из љубави , како се онда праве...
Из зајебанције , досаде ...Неволе се , па зато ...Шта , како ?
Нешто од овога се и може десити , али сиротињи ...
Озбиљним , културним , образованим и еманципованим брачним паровима тешко ...
...навучен у брак трудноћом ? Овде се ради у трудноћи у браку .
...спашавање лошег брака „ новим животом ? Без увреде , мени то озбиљна будалаштина .(нисам имао искустава)
...неко због деце трули у усраним браковима ? Па , ако труне нек труне , ко му јебе матер кад је изабрао да живи лажни живот .

”Очи живе„ -”Јеленине очи мртве„ ?
Каква је то комбинација . Весо си и смејеш се ко луд на брашно , а
очи ти мртве ?
Постоји ли то ?
Постоји код Јелене , јел тако ? хаха!

Ozie
22. februar 2017. u 18.49
Meni dodje da castim Noleta čim dodje ovamo, bas zbog sporne minute,
sto je uprskao stvar :)
Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 19.37
Ајд сад да мало реконструишемо дгађај .
Новак Ђоковић замолио своју жену да га снима за време тренинга...и да у живо пошаље поздрав фановима...
Она то ради , а он пред крај снимка долази до ње узима јој телефон из руке незадовољан како то она ради...и приговара јој нешто...
А онда му она каже оно :Како се то понашаш мајке ти...Где хвала љубави ...бла бла...
То је нека моја реконструкција...
А ваша ?

Intrigue
21. februar 2017. u 17.19

Ја не би био ја , а да не поставим пар питања .
1. Ко је снимио видео ?
2.Ко га је објавио ?
3.Ако га је Јелена објавила да ли је то урадила уз Новаково одобрење?
4.Ако су њих двоје свесни оног што се десило...Зашто је , пичка му материна , снимаk уопште закачен ? ( има ли неко паметан да ми то појасни ? )

-->> Bez uvrede intrigue ali na osnovu postavljenih pitanja ocigledno veze nemas sa teKnologijom. Možeš do sutra da se bavis rekonstrukcijom ali to ne menja šta se desilo...upravo zbog video zapisa koji je isao uzivo.

geriatrikus
(zvakac karamela)
22. februar 2017. u 19.46
„...спашавање лошег брака ” новим животом ?
Без увреде , мени то озбиљна будалаштина .(нисам имао искустава)„
-----------------------------------------
...mnogo cesce nego sto mislis.
Doduse, ponekada i na dobro izadje i vrlo ćeš često cuti preporuku
starijih osoba da bi ovo možda pomoglo prilikom raznih ”trzavica„ u
nekim brakovima. ”
Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 19.50
Ali pazi ti njegovog razmišljanja...on nije imao iskustva pa je to obična glupost. Hrkljus.
intrigue
22. februar 2017. u 22.46

Да си мање малициозан видео би да ми је већ скренута пажња о чему се заправо ради , и да сам рекао Мраки да нисам знао , и да ми је САД јасно о чему се ради . Нисам ни гледао постављени видео (само сам прочитао вест...мислио сам да су се они нешто снимали , па качили)
Дакле , погледао сам спорни крај видеа...и по оном што сам видео направио реконструкцију .
А шта си ти то видео...Како си видео ...Ајде да чујем .

Наравно да нисам имао таквих искустава ... Да сам чуо или да ми је неко причао како мушкарац прави дете „ради куповине времена у браку...зато што мисли да ће то дете побољшати његов однос са супругом” !?
Да жена роди дете не би ли малчице променила мужа који скаче по кафанама , коцка и пије...то сам чуо , али ово од горе никад .

И , кад ти је Хркљуш , онда се удри Бекане .

Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 22.51
Дакле , погледао сам спорни крај видеа...и по оном што сам видео направио реконструкцију .
А шта си ти то видео...Како си видео ...Ајде да чујем .

-->> Ne postoji ono sto sam ja vidio i sto si ti vidio već sto je snimljeno. Hrkljus bekane.

Deathr0w
(...)
22. februar 2017. u 23.11
Наравно да нисам имао таквих искустава ... Да сам чуо или да ми је неко причао како мушкарац прави дете „ради куповине времена у браку...зато што мисли да ће то дете побољшати његов однос са супругом” !?

-->> A ko je to spomenuo bekane? Kapiraš gerija k'o Mara kriv qrac.
intrigue
22. februar 2017. u 23.35
Чекај , а зашто такав гард , јел имаш неки озбиљан разлог ?
Мислиш да ја на клизећи нећу одговорити грубом игром ?

Увек постоји оно што ја видим , како видим ...и оно што ти видиш и како видиш .Снимљени филм , утакмица ...позоришна представа .

Нисам очекивао да си толики Бекан и да то не знаш .

Да људи „исто” виде различито , то зна и баба Симана .
И , „споменуо” сам ја оно што је „споменуо” Неши , Беканчино . Цела ствар је одатле почела...А на то се надовезао Ретардињо ...итд.(прати фабулу радње , читај , Бекињо .
Ти ћеш да ми кажеш шта је мислио Гери !? Хаха .(нас двојица се читамо 15 година)

Deathr0w
(...)
23. februar 2017. u 09.18
Jbte koja ironija kad mi lik poput tebe kaže da „čitam”.

Evo jedan mali primjer...

„Teniser Novak Đoković uživo se uključio na svoj zvaničan profil na Fejsbuku, a sam kraj direktnog prenosa obeležila je prepirka između njega i Jelene...

Kada je shvatila da je telefon još uključen, kao i da to gleda milionska publika, brzo je prekinula prenos. ”

Znaci uprkos tome sto piše šta je bilo ti uleces sa pitanjima tipa...ko je snimio, kako, zašto i slično...i onda mene savjetujes da čitam.
Deathr0w
(...)
23. februar 2017. u 09.23
intrigue
22. februar 2017. u 23.35

Чекај , а зашто такав гард , јел имаш неки озбиљан разлог ?
Мислиш да ја на клизећи нећу одговорити грубом игром ?

Увек постоји оно што ја видим , како видим ...и оно што ти видиш и како видиш .Снимљени филм , утакмица ...позоришна представ

-->> Evo ja se javno izvinjavam sto sam te prvi indirektno nazvao bekanom.

Što se tiče tvoje „rekonstrukcije”, u kom trenutku se cuje/vidi da Novak prigovara i da je zbog toga njena reakcija kakva jeste? Kojom se brzinom to desilo pa je promaklo ne samo svima nama već i video zapisu ali nije tvom oko/uhu?

Born4Porn
(Gospodin)
23. februar 2017. u 09.58
Da se nije malo uvukla nervosa među diskutante? Pa ovde se ne može vise slozitini oko toga šta se vidi na nekom kratkom snimku. Pa to je svega 11 minuta koncentracije, da pogledas šta je prikazano. Ne mogu ja videti nešto sto drugi ne vide. To sto svako može drugacije da protumaci vidjeno, ne znaci d asu videli razlicite stvari. Ako neko nešto nije video - može samo da znaci d amu je promaklo, da nije pazljivo gledao.

Iskreno, mene vise čak I mrzi da komentarisem Novaka, a naročito Jelenu. Odavno ništa pozitivno (sem trudnoće) nije izaslo iz njihovog tabora. Čini mi se da se Novak trudi iz petnih zila da popravi medijsku sliku, ali ne može on da popravi koliko ovaj komad curetine (da pojasnim - tjuretine, sto bi rekli „meko tj”) može da pokvari.
Nadam se nekim teniskim uspesima NDJ, pa da možemo malo I o tome. Ovo je postalo smaranje.
intrigue
23. februar 2017. u 12.07
Ок , ја сам направио грешку , пар везаних грешака и признао сам то.
Видео сам неке наслове и помислио , опет ови снимали нешто . Онда је сам отворио ову тему и јавио се без отварања линка . Моја грешка .
Али , ја нисам нападо никога , а ти човече безобразно мени скачеш на кичму без да си читао ...

Што се тиче реконстукције .
Да , неке ствари се виде , а неке чују .
Шта је интересантно у овом случају , и у сличним случајевима .
Навијачко гледање , пристрасност , предрасуде...
Неки од вас су видели (и чули) да је Јелена напичкала јадног Нолета без разлога . Рекла му љутито „како се то понашаш мајке ти” .
А ја „видим” , чујем , и по реакцијама закључујем ...Да је Јелена снимала тај видео који иде у живо...Видим да је снимак трајао преко 12 минута ...
Дакле , на крају снимка видимо Новака како прилази и левом руком хвата Јеленину руку са телефоном ( то се невиди али...) и намешта кадар онако како он жели .
И , пред прекид снимка се чује Ноле како говри „хтео сам да снимим...”

Моја реконструкција .
Жена на захтев супруга телефоном снимала његов тренинг преко 12 минута...а пред крај снимања он дошао и хтео да јој отме телефон из руке и да настави сам , по мало незадовољан како то она ради .

Држати телефон у руци 12 минута и снимати некога је прилично напорна ствар и свакако заслужује „хвала ти љубави за то” .

Све у свему , дечија расправа .
А њена грешка је евидентна, зато што је наивно дозволила да цела ствар оде у живо...

geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 12.55
Polako momci, u pitanju su jezicke barijere, pa iz tog razloga dolazi do nekih razmimoilazenja u mišljenju.
Evo, da pomognem, na jeziku koji svi znamo:

23 February 2017
Novak Djokovic was given a stern telling-off by his wife Jelena after failing to thank her for filming his practice session on Facebook Live.
The former world number one was preparing for his upcoming involvement in the BNP Paribas Open whilst his wife, Jelena, filmed his practice session at court side.
Towards the end of the 12-minute Facebook Live broadcast the Serbian asks to take the camera himself in order to speak directly to his 7 million-strong fan base.
„No, I like to take the camera, it’s nice,” Djokovic says as he takes the phone from Jelena. „It makes me feel more into it, more I guess, friendly.”
The 29-year-old then thanks his watching fans before handing the phone back to his irritated wife.
„Where are your manners” says Jelena, with the camera now trained on the tennis court. „Thank you, love, thank you. Isn’t that correct way to say it!?”
Jelena Djokovic then realises to her embarrassment that she has not ended the Facebook Live broadcast, squirming momentarily at the camera before cutting the video short.

Zenica
23. februar 2017. u 13.15
А што нису превели оно „мајке ти?”
geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 13.27
E jesi zakeralo:)
Evo, sad je kompletno:
Where are your manners, your mother
Deathr0w
(...)
23. februar 2017. u 13.33
Znači da zakljucimo geri...čitava frka je nastala jer se Nole nije zahvalio Jeleni minimum 15 puta na bar 3 jezika, oslovio je sa ljubavi na bar 4 i onda fino pitao da li može...ne ne tacnije da li sme da uzme telefon iz njenih bozanstvenih ruku.
geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 13.54
Šta ja mislim? Mislim da bi se sveCki ljudi poput Novaka i Jelke mogli
informisati o „7 second delay”-u. Pomaze kod mnogih stvari...
intrigue
23. februar 2017. u 15.43
Ама , требала је бре дандару да му завали иза ушију ... и да му каже : Дећеш бре сељак , куд си пошо !
(али пре тога да угаси телефон)
Mister_No
(Bonelli editore)
23. februar 2017. u 16.13
Intrigue,

da, bas je teško drzati kameru 12 minuta. Šta bi da ko fabricki radnici ili rudari mora kopati 12 sati dnevno?
frangipani
(><)
23. februar 2017. u 16.43
Znaci, stiglo i do stranaca. Bzvz, ovo im tj. joj nije trebalo. Jbt, pa nije ti stavio prst u oko i iscupao ruku, kakve su to vise gluposti, prestanite da je opravdavate. Nije dosao i izdrqavao se na nju, covek umoran, možda mu nije isao trening kako je ocekivao, pruzio ruku da uzme telefon, rekao je šta hoće i ona sad tu nešto serenda?? Pa šta ako je drzala telefon 12 minuta, nije stajala i drzala na ramenu imax kameru. Pa šta i ako je trudna, jaka stvar, nije to opravdanje za ovakvu bruku. Da, svi parovi se caste ali, ne pred celim svetom i ne pred tim ljudima tu koji su bili oko njih, makar oni ne razumeli njeno siktanje. Velika gospodja pa mora da joj titra sa 'ljubavi' non stop? Da se nije provalila ne bi ni znali ko je drzao telefon. Zar ni to ne može da prođe a da ne ocekuje javnu zahvalnost i titranje? Ajde vise Nole vrati se u normalu i pocni da uzimas turnire da narod više ne spekulise da li te žena psihicki iscrpljuje pa si zato kljoknuo.

geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 18.07
Dok neki vide polupraznu casu, ja u svemu ovom vidim polupunu.
Uvijek može puno gore! Najbolja rukometasica svijeta se ponovo udaje.
Sretni izabranik...
Super Beba: http://tinyurl.com/jrwacwj
geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 18.09
Ceca Kitic, zaboravih ime napisati:(
Zenica
23. februar 2017. u 18.47
Па за ког се удаје од оне тројице?
Zenica
23. februar 2017. u 19.13
Страну на шалу :-)

Мени се чини да Јелену не „фермају” баш много, ваљда је недорасла за то друштво (Новак, Вадја и онај аустријанац кондициони). Пред крај, кад су бацали лоптице, новак је хтио да снима да она може бацити - тада су је некако позивали као мало дијете, и одмах заборавили на њу. Онда она сиротица, да се избори мало за себе, вели, чекај, чекај нисам ја бацила лоптицу, а Ноле јој са подсјмехом говори не на базну линију треба да заврши на сервис линији, а онда јој говоре (опет ко дјетету да је утјеше) како је боља од Вајде и аустријанца, јер су они „изгорили” :-)
Ozie
23. februar 2017. u 20.40
Zamišljam Noleta kao Rejmonda kad mu je Debra rekla
da su joj se roditelji razveli, a on hoće da bude ozbiljan
ali i da pukne od smeha u isto vreme.
E tako zamiljam Noleta kad mu je ova rekla šta je učinio.
:)
frangipani
(><)
23. februar 2017. u 21.59
Ko zna šta bi se čulo da je telefon ostao još upaljen...

Nole na sve ono sto mu je Jeca rekla: 'ajde bre ne s.e.ri!
Jeca: MOLIM???
Nole: šta bre molis, bolje se izvini jer si u$$rala motku, sad će ceo svet da nas zeza!
Jeca: e bas me briga i za ceo svet i za tvog tatu i mamu i sve! neka vide kako si nepazljiv!
Nole: ma je li? tvoja ideja je bila da se obracamo sa 'ljubavi' i dosadna si vise na tom insistiranju! crko sam od umora a ti ko neka pi.cajzla navalila i postrojavas me, ne vidis bre zeno da nisi ugasila taj yebeni telefon!
Jeca: JA dosadna? znaci tako ti majci tvog deteta??
Nole: e bas tako! a posto si me smorila, ja odoh u Meksiko na turnir!!
Jeca: ljuto grabi tasnu i povodce od kucica, napusta teren
geriatrikus
(zvakac karamela)
23. februar 2017. u 22.06
Nisu to kucici bree...to su La Pjer i Tesla...odličan dijalog btw:)
Zenica
24. februar 2017. u 06.31
Tako, tako! Naljutio se i od huje osvojio Akapulko, tek da se zna jel bolje igra pun ljubavi ili ljut 😀
antologia
(svakog dana...)
24. februar 2017. u 08.05
razocarana sam kako nisko mišljenje imaš o Noletu, Frangi. jeste on psovac na terenu, ali da bi ikad, i u sali rekao gospoji- ne s---): sumnjam.
Znaš, to koriste oni koji su kod kuce naucili- od mame i tate i njihovog međusobnog odnosa. To ti garantujem, kao sto garantujem, kakav god bio Srle, da je pravedan i odnosi se sa respektom i zastitnicki, kako prema ženi, isto prema djeci. Klasa za sebe, uz to vrlo sposoban i stalno radi na sebi. Nole je vaspitano, kucno dijete.
takvog smo ga upoznali već sa 7 godina, plus uticaj JG i Pilica.
Ukus, maniri, sve Nole ima. Ucila je i dama mu u Milanu, u kasinu, da
bi izgurala teske studije.
geriatrikus
(zvakac karamela)
24. februar 2017. u 13.40
Pa da se i mi manje-vise priprosti kulturi poucimo:
https://youtu.be/h1QzUsQYsMU
strateg
24. februar 2017. u 17.34
geriatrikus
(zvakac karamela)
24. februar 2017. u 17.43
Kažu da je ovo Dipikin uzor:
https://youtu.be/ef1P4H2C5i8
frangipani
(><)
24. februar 2017. u 18.23
Antologija,
Ajde lepo opusti se, ovo mesto je za laku zabavu.

Geri,
fala, fala, aj makar neko da ne ostane razocaran...

Eto kakvi su nasi portali, sad zvacu tu pricu sa Dipikom. Bas ono, ukopa te najviše neko tvoj...
Born4Porn
(Gospodin)
24. februar 2017. u 19.44
Dakle, dipnuo i Dipku! Pa ako je uhvaćen na delu, to može biti objašnjenje za sve! Ajmo jedno brzinsko glasanje: ko misli da jeste, a ko da nije? Ja kažem da nije. Ne zato što nije hteo, ili sto nije mogao, nego jer nije umeo! :)
frangipani
(><)
24. februar 2017. u 19.50
Ne verujem da je tu bilo nešto. Ta Punjabi ima decka 3 godine već, njena rasa. Kakva crna veza između Noleta i nje, ona bi izgubila i slavu i sve jer kod Indusa nema Cile Mile, vazni su ugled i tradicija.
frangipani
(><)
24. februar 2017. u 19.57
100
Born4Porn
(Gospodin)
24. februar 2017. u 20.17
Sto kec
Precanin
(Нека буде борба �)
25. februar 2017. u 11.27
Mislim da su mu Srdjanovi potezi naneli vise stete...
...
Какво накардно размишљање, све што је Новак урадио је Срђанова залуга!

Него ја мислим да се Јелена Ристић овако понаша јер већ размишља да може кад год хоће да се разведе и узме му 100 милиона долара.
Еј пази молим те, он тамо нешто као тренира, зајебава се с лоптицама а она се пати са телефоном снимајући га, хајтек и ти гаџети..илити геџети што би рекли београџани!
poLUTKA
(pa lutka brate)
26. februar 2017. u 05.10
Deathr0w (a i Frangi),

„Uporno ponavlja floskulu ”ne zavirujte u tudji zivot„ isto kao da ih je neko krisom snimio pa postavio video. ”

Cinjenica je da su oni postiranjem svojih zivota otvorili vrata svima pa i zlobnicima da zavire. Slazem se. Ali mi je gadno bilo koje komentarisanje, osudjivanje, nagadjanje, spekulacije, da ne kažem tracarenje bez ikakve osnove... i to sve od nekakvih pravednjaka, da ne kažem neke moralisticke policije. A kod njih u kucama sve cakum pakum, nema greške. Zato i kažem, iz takvih napada na Jelenu vise se cita o njima samima nego o njoj.

Drekenjanje o kome pisah a za koje se ima opravdanje, pogledajte oko 03:10 pa mi recite kako je to ok.

I da su zaista hteli da skinu snimak sa Noletove stranice, oni bi to mogli. Verovatno im je smesno oko čega maliciozni ljudi trose vreme.
Deathr0w
(...)
26. februar 2017. u 09.27
I da su zaista hteli da skinu snimak sa Noletove stranice, oni bi to mogli. Verovatno im je smesno oko čega maliciozni ljudi trose vreme.

-->> Naravno da su mogli ali uklanjanjem videa se onda samo dodatno potvrdjuje da je nasa Jeca usr@la stvar.

A da ne spominjem da je ulozeno 12 minuta Jeleninog „krvavog” rada a ti pominjes neko brisanje...zlobno polutko bas zlobno :))
frangipani
(><)
26. februar 2017. u 17.03
Polutka,
mi smo ovde domaći, nas 99.99% voli Noleta i želi mu/im sve najbolje na svim poljima. Ako ih bocnemo tu i tamo, mislim da to nije odraz neke zlobe i stavljanja nos u njihove privatne stvari. Tu su drugi portali koji svaki dan trpaju kojekakve vesti, a sto po meni, ne bi trebalo. Ako je Nole uspeo da izdejstvuje da mu se lice deteta uvek sakrije piksilizacijom, zašto onda ne filtrira i mnoge druge „vesti”? Poslednji primer, Stefan povredjen, bombastican naslov. Dete palo sa malog bicikla, jaka stvar. Ali, u tekstovima je akcenat na tome da su baba i deda Djokovic, kada su čuli preko telefona šta se desilo, rekli samo 'stizemo!' i uhvatili prvi avion za Monako. Cemu takva privatna stvar da zavrsi na portalima? Takođe i vest o trudnoći, ko je to proširio u javnost toliko prerano? I onda se desila komedija sa treninga pa eto prisivanja reci 'trudna' uz Jelenino ime, komentari da su to hormoni itd. Zašto im to treba? Mogli su ladno da uzivaju pet meseci u svojoj intimi i da niko osim najblizih ne zna. Tako neke poznate licnosti izaberu, jednostavno ne govore ništa, oblace sire stvari i niko nema šta da komentarise. Neki portali su greškom preneli da Jelena ceka blizance, zatim vest o tome kako se Jelena vratila na normalni rezim ishrane: odakle se to zna, kako to procuri u javnost, ko pusta takve 'vesti'? Mislim da porodica i najblizi trebaju dooobro da razmisle šta i kome pricaju. Posle krivi citaoci koji komentarisu. Mi smo još mala deca kakvih budala ima pa im ipak objave komentare. Šta prolazi na Daily Mail-u, nasi nisu ništa daleko odmakli.
mraka23
(Igrac)
27. februar 2017. u 12.26
Veliki broj ljudi danas ima pristup da im se stvari u zivotu nisu ni desile ako sliku ili video ne prikace na „mrezu” negdje. Živi se za to da se sve pokaze svima. Ljudi više ne žive zivot nego ga glume za FB ili nešto slično. Djeluje da su se i Jelena i Novak ukacili na to.
Ne kontam sto im to treba. Ali realno Novak ima tonu javnog zivota. Njemu treba intima gdje god može. Nije on zgodjusna polovicno talentovana glumica pa mu treba javni zivot da dobije ulogu.
Kod Jelene je obratno u odnosu na Novaka. Tako da mi nije najjasnije ko forsira ovakva videa.
geriatrikus
(zvakac karamela)
27. februar 2017. u 14.19
Mraka, „javni zivot” se veoma pazljivo planira. Milionima dolara se placaju PROFESIONALCI da ti „javni zivot” učine sto zanosnijim za siroke narodne mase.
Za ovo što se Novaku desava(i što se desavalo) nas narod je još davno rekao:„Nasla se svinja u cem nije bila”. Onda smo to malo modernije nazvali malogradjanstinom, skorojevicstvom...
Zamisli ti šta je znacilo jednoj Jeleni da ode u Milano, a seku opremili da studira u AmeriKi. I sad bi ti rekao to je zbog obrazovanja?! Ja, malo morgen. To je zbog Cice, Mice i Olgice sto su ostale u Srbiji bre. A ko će znati za to ako se ne objavi?! Pogledas li ti ikad one izvjestaje sa Instagrama, Fejsbuka...yebo me otac ako ima ko s našeg podneblja da nema jahtu(slika sa neke iz 2011.), da ne rucava u ekskluzivnom restoranu(slika iz 2001.), tasNJa LV(canal street $15.00)...ja ženi kažem da grdjih od nas nema... šta bih ja postavio? Djavodnio ako se icim imam pohvaliti...kad si vidio da neko postavi muku svoju: kuca-poso-poso-kuca...pa ja ti covjece ni kulturno kuce nemam, meni je Tornjak zakon...hajde znam i za Sarplaninca
i Vucijaka...ali Zibon Bizon, Sipon, Grifon, Sicu...kako to da Sarovom nazoves?! Pa to izvedem u setnju, neko me upita koja je vrsta, a ja ne znam. Bruka. K'o pokojni Stevan. Dovelo ga u Sarajevo, familija ide na pos'o, a siroma Stevan po cijeli dan na balkonu(prvi sprat zgrade na Grbavici), pa kako ko provede kuce, on sa balkona proziva:„Prijatelju, jes' to sasrecom u lov pos'o?”
I šta ono htjedoh reci...ja, Novak i mediji. Ne možeš ti tu puno, familija je to, a svako važan i najpametniji na svijetu. Šta će Nole? Jelena i seka joj u nje najbolje skole posvrsavale i sad se kod Noleta namjestile, ima da agencija procvjeta sa takvim kadrom. Jedna direktor, a druga je garant neki CEO. I ubise se od posla, a onda Jelena mora i kamerman na treninzima biti...a Nole joj garant ne odobrava sredstva ni tripod da kupi:((
Zato...sve to valja sagledati, razumiti i...objavljeno ne gledati! Neka oni izbacuju svoj prljav ves koliko 'oce; NE GLEDAJ! NE KOMENTARISI! IGNORISI! Tako pravi navijaci rade. Ako su oni toliko blesavi da objavljuju, mi moramo biti dovoljno mirni i dostojanstveni da to ne gledamo.
Sto bi nas narod rekao: I vuk sit, i PoLUTKA zadovoljna!
Zenica
27. februar 2017. u 14.49
geriatrikus, свака ти ко Његошева :-)
frangipani
(><)
27. februar 2017. u 17.03
Naravno da su se ukacili a da nisu postavili granice, jasno kao dan. Kao sto su angazovali onog cuvenog psihologa, stranca, da sa njim resavaju probleme u braku, tako isto trebaju da imaju osobu zaduzenu za medijsko eksponiranje. U to eksponiranje ne spadaju samo konferencije za stampu raznim povodima, sponzorske obaveze i već kakve obaveze Nole ima kao elitni atleta već, i kako se ponasaju ljudi iz njegove najblize okoline kada je u pitanju eksploatacija platformi drustvenih mreza. Treba jasno zacrtati granice eksponiranja po Tviteru, Fejsu, Instagramu itd. Jeleni posle ove poslednje epizode ostavljaju odvratne komentare i na engleskom i na srpskom. Zašto joj to treba? Svega toga ne bi bilo da ima privatan nalog, da je na vreme stavila prst na celo i zamislila se malo nad svojim aktivnostima po IG. A posto ne zna da se kontrolise, strucna osoba bi sve to resila na najbolji način.

Geri,
ja ne videh stative za telefone :-D, na stativ se obično kaci slr kamera. Sve ovo sto ide preko fejsa i IG je 99% uradjeno telefonima.
mraka23
(Igrac)
27. februar 2017. u 17.33
Haha
Geri j.bote možda nisi ziv!!!
Kad si puls provjerio zadnji put?
geriatrikus
(zvakac karamela)
27. februar 2017. u 17.37
Pomodrio sam od stipanja, mraka.
Jesi ti, frandzi zaostala...https://www.amazon.com/Cell-Phone-Tripod-Adapter-Smartphone/dp/B00OS9E6AO#
frangipani
(><)
27. februar 2017. u 18.19
Geri,
ne pratim, telefon sam kacila samo na selfie stick. Tripod plus Gorilu imam za slr i manje kamere, ovaj dodatak niti sam videla da ima da se kupi, niti mi treba za moje potrebe. U svakom slučaju je dobar izum jer nova generacija telefona ima odlične kamere: za one koji nisu lenji da nose tripod a treba im snimak za grupne slike i selfije, kreativne radove i sl. Noletov snimak i slični radovi se snimaju svi znamo kako: telefon u ruke. Tripod nije za snimanje filma ovog tipa.
Deathr0w
(...)
27. februar 2017. u 21.53
Geri legendo, nasmija me do suza. :)))))
poLUTKA
(pa lutka brate)
28. februar 2017. u 01.14
Ma gledaj, bre, Geri do mile volje. Gledajte ljudi pa se nasladjujte! A masta radi svasta, naročito dokonima, pa se onda svakave bajke nedre. Ako smo u nečemu uvek bili dobri, to je ta „narodna radinost”, pa još od usta do usta, s kolena na koleno... Već vidim „Prokleta Jelena” u desetercu.
mraka23
(Igrac)
28. februar 2017. u 15.45
Lutko da li ti to pricas o medijima, erotici ili pornografiji?
Nešto ja ne skontah ovo usta na usta, koljeno na koljeno, u cemu smo najbolji pa Jelena u ili na desetercu?
Sve mi se nešto pomjesalo ovdje!
Born4Porn
(Gospodin)
03. mart 2017. u 23.39
Jel me neko tražio?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.