Diskusije : Tenis

 Komentar
Zar ste toliko naivni?
mediteran
(pretrazivač)
29. januar 2017. u 08.48
Na turu i među sponorima se vrte milijarde. „Dosadni” Djoković sa svojom četvorogodišnjom dominacijom i prognozama posle RG da će vladati najmanje još 2-2,5 godine,nikome nisu isli u prilog. Zapad nema broja jedan odano. Bez feda i rafe, tur je postao dosadan, gledajuci tamo nekog balkanca kako pespostedno dere sve redom. To balkansko zlo je trebalo zaustaviti. Posle RG, samo naivni mogu verovati da se Nole zasitio tenisa i gle čuda i zaboravio da ga igra.Islose korak po korak. Prvo je trebao da „Odradi” prvo mesto za Marija,a sledeći korak u dogovoru sa sponzorima i čelnicima tura je expresni povratak feda i rafe. sada su se kockice namestile i nole će ponovo početi da igra tenis od IW. naravno da će rafa i Fed da se vrate u prvih 4-5 igrača već do RG. Nikome u svetu ne odgovara dosadni Djoković.
zaone koji ne veruju u teorije zavere i slično preporučujem da danasnji vrhunski sport ne tretiraju nikako drugacije sem da se sve vrti oko novca i interesa korporacija. danas najkovo finale. čak su imali iste patike,trake okoglave, boju gaćica i majica. Divno, srceparajuce, da ne kažem dirljivo.
ghb
(pravda i istina)
29. januar 2017. u 09.46
How yes now, pa Novak bi se odmah penzionisao, šta ima
glumiti majmuna na turu, šta mu to treba u zivotu.
Njemu ili bilo kom drugom teniseru.
m0rtus
(Grobari jug)
29. januar 2017. u 10.55
Ajde da se vecito bavimo teorijama zavere i da uvek krivimo druge. Nole ne mora da osvoji ni jedan gren slem do kraja karijere, njemu hvala za sve radosti koje mi je pruzao svih ovih godina.
geronimo
29. januar 2017. u 13.29
U pravu si.
Kad macke nema misevi kolo vode.
intrigue
29. januar 2017. u 14.43
Задња сам фаца која верује у завере и намештања , али овај меч од синоћ ми некако чудњикав . (морам то да признам)
Тако је лагано ишло , ма све по реду .
Један сет мени , један теби , па опет мени , онда опет теби , и на крају мени .
Некако су и један и други сетове добијали ладно , без неке веће муке,
без напора , без неизвесности .
Одвали га Федерер као младог мајмуна у 3 сету , 6:1...а онда у се у 4 распадне , а Рафа проигра као ђаво ...па поведе ладно 4:0 ...!?
Рафа ,видљиво физички спреман , добија ладно 4 сет...креће са брејом у 5-том , па нестаје ?

Некако ми чудно . Ако су два играча тако близу , како бре да не оду у неки тајбрејк...Како да не искористе моментум , па после разваљивања у једном сету , не наставе истим темпом у наредном ?

Са стране изгледа као да је договорено ...
Играћемо 5 сетова...„један мени -један теби” , биће ту атрактивних поена , забавићемо публику 4 сата (да буду задовољни како су утрошили новце) ...и на крају ће победити Федерер .
Zvezda_do_Tokija
29. januar 2017. u 16.46
Ne lupetajte za tim teorijama zavere... Novak je postao vegan i bez snage da igra i to nikakve veze sa sponzorima nema... Nama Balkancima je uvek neko kriv a nikako u ogledalo da se pogledamo...

Uostalom, gde su Novakova porodica, žena, i ostali? Pogledajte Mirku koja uz cetvoro dece prati Rodju svuda...

Šta ta umišljena Jelena glumi? Peve neke muslimanske pesme u kolima sa iskompleksiranim i zato deprsivnim deverom [koji uzgred budi receno bi u svakoj normalnoj zemlji bio kaznjen za podizanje ruku sa volana dok vozi] umesto da bude uz svog muza kad mu je najpotrebnije i kad zaradjuje za nju i dete...

Ma milsim, bruka šta ti kreteni oko Djoovica uradise sa covekom... Buu-huuu ja sam depresivan posto nisam uspesan ko moj brat? Pazi majku mu... PA sad samozivo govno treba Novaku karijeru da upropasti, aako hoće da se ubije - ubice se ionako...
DSQ1964
29. januar 2017. u 21.12
Moguće da je napravljen neki „deal” da Rafa pusti Rodju ovde s tim da Rafi bude sve podređeno na RG i ako se opet nadju obojica u finalu zna se ko dobija.
Ono sto impresionira „stručnjake” u ovoj Rodjinoj pobedi je fizika i njegov rad nogu u 35-oj godini života.
I Rafa i Rodja su ovde dosli sa čarobnim napi(t)cima neke nove vrste kojima bugari i crnogorci ne mogu da pariraju. Noletu i Endiju je rečeno da ćute, kenjaju i brzine menjaju a da im kažu da ako se bune mogu da im nadju koje čarobne napitke oni upotrebljavaju, to nisu ni morali.
bralle
(pijanac57)
30. januar 2017. u 01.52
Teska namestaljka.
Uostalom pogledajte Ducija Simonovica i moderni sport.!
poLUTKA
(pa lutka brate)
30. januar 2017. u 12.07
Cuti bre Bralle :))), ovde smo se naslusali i nakomentarisali o Duciju ;)

Evo šta taze kaže moj prijatelj, Dragutin Topic, odgovarajuci na pitanje o suspenziji zbog navodnog dopinga:

„ ”био сам усамљен, из једне земље која је упорно уништавана и омаловажавана само зато што се није одрицала своје историје„, рекао је Топић.

”У први мах сам био скрхан, дотучен, разапет, али Божјом промишљу сам се дигао и након две године вратио у врх. Иначе, сада како време одмиче и јављају се нове чињенице о систематским допинговањима великих сила, разноразним сплеткама и заверама, корупцијом оних који су се заклели на част и поштење, схватам зашто сам кажњен, јер спорт, нажалост, нису увек само врхунска остварења, већ и глобална политика„, додао је он.”
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.