Diskusije : Tenis

 Komentar
Serena vs. Venus
Born4Porn
(Gospodin)
28. januar 2017. u 08.54
Žensko finale završeno. Probudih se i vidim serena dobila neresenim rezultatom 64 64.
Da li je iko uopšte gledao? Koji joj je ovo GS po redu? Odakle njima dvema motiv? Sto one ne beru cveće?
Ovogodišnja dva finala kao da je organizovao savez penzionera: najmladji Nadal ima 30.5 godina a ostali mu po 5-6 godina stariji (Rocko i Serena po 35.5 a Venus još godinu vise)! Da li je ovo najstarije finale GS u istoriji modernog tenisa? Stice se utisak da omladina vide ni ne igra ovaj sport, da zamire.
krajputas
(mama taksista)
28. januar 2017. u 09.32
Treba im se pokloniti sto imaju motiva, zelje, fizicke I mentalne snage. I ne samo sestre Vilijams već je tu među četiri najbolje bila I Mirjana Lucic Baroni (34).

Umesto da ostavljaju reket one su sve bolje I bolje tako da svi koji pricaju o teniskim penzijama posle 30 godina treba da se pokriju usima I zacute.
frangipani
(><)
28. januar 2017. u 17.55
Ja sam peglala i gledala. Dosadan mec i još jednom pomislim kolika je nepravda da igraju na 2 dobijena i dobiju iste pare kao muskarci. Serena klasika kad pobedi, sva je slatka i fina. U pobednickom govoru se svima zahvalila dok verenika nije pomenula. Primetili i mediji pa je danas tema kako to nije uradila a i izignorisala ga nakon meca. Opet se setim kad ih je JJ tukla obe...
antologia
(svakog dana...)
28. januar 2017. u 19.36
Ja sam odgledala mec. Kvalitetan se tenis igrao i pocelo sve sa Serenim brejkom, pa ga Venus vratila i tako do 3-3, i onda se
serena odlijepola. Prethodno je polomila reket i valjda Venus vidjela da je vrag odnio salu. Dok je bilo sansi da Venus povede i možda uzme set je bilo zanimljivo. venus je jedna od meni omiljenih teniserki.
Serenin 23. GS i 7. AO. Cestitam.
poLUTKA
(pa lutka brate)
28. januar 2017. u 21.24
I ja sam gledala ali je bilo brzo zavrseno. Nadam se da će musko finale biti neizvesnije i lepse.

Serena se okliznula i polomila reket, nije bilo iz nekog besa. Ali su izasle na teren namerne obe da pobede. Nije se osecalo da igra sestra protiv sestre premda sam citala i drugacija vidjenja meca.

Serena je jednostavno bila prejaka. Venus nije igrala dobro, ume ona i bolje. Bilo je povremenih divnih razmena, drzala se Venus dobro, međutim, Serena je stvarno druga, visa liga. Svaka joj cast. Pretekla je Steffi Graf po broju GS titula sto mi je drago jer je ova titule namakla posle napada na Moniku.

Veceras, vamos Rafa!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.