Diskusije : Tenis

 Komentar
Voleli ga ili ne, kapa dole Federeru
Zvezda_do_Tokija
26. januar 2017. u 18.22
Do sada, najveci koji je ikada igrao tenis... NA Novaku [ili RAfi] je da pokazu suprotno...

Naime, iako ga nikad nisam voleo, covek sa 35 godina igra finale GS turnira, a da ne zaboravilo dve izgubljena finala Vimbledona protiv Novaka u zadnje 3 godine...

Tuce mladajriju ko budale, neke i sa lakocom...

Ovo je i dobra stvar za Novaka, da mu pokaze da ako hoće, i ako se uozbilji, ima još 6 godina da igra na najvisem novou i pokusa da skine Federera sa pijedastala...

Krivo sedi - pravo reci... KAže nas narod...
magnifiko
(razbribriga)
26. januar 2017. u 21.52
Oko Noleta je sve izgleda nezdravo, živi nekakav nenormalan zivot. Njegova žena hoće da bude zvijezda, filantrop sa tudjim parama.
Nije u stanju da ode sa djetetom na Noletov mec, kao sto Mirka sasvim normalno radi, da budu jedna zdrava porodica.
Nema opterecenja nacije, ne živi u svojoj zemlji, optuzuju ga da ne placa porez u Srbiji, hvata se nekih sekti, amajlija itd. Mediji preuvelicavaju, kao i mi, njegove rezultate. Ne vjerujem da će ikada dostici i Rafu, a Federera jednostavno nema sanse, jer Nole sa svojim stilom igre ne može igrati do 35 godine, da odrzi fleksibilnost kao svoje glavno oruzjem biologija je protiv toga.
Federer ne igra fizicki koliko tehnicki i zato može i danas da igra, Noletov servis je tanak za najboljeg svih vremena i ovo sto je do sada uradio je fantastican uspjeh s obzirom na okolnosti.
Možda da je iz neke normalne zemlje, bilo bi mu lakse sigurno, ovako je to sve bila nemoguća misija.
Zbog toga mu skidam kapu, a ako mu tenis vise nije prioritet, onda bolje da ode kao sampion, a ne da ga deru igrači koji nisu ni u prvih sto, da se bruka.
frangipani
(><)
26. januar 2017. u 22.07
I Mirku mediji malo potkace, makar i zbog dzempera...

http://tinyurl.com/zthn4bh

poLUTKA
(pa lutka brate)
28. januar 2017. u 05.41
Mirka je uvek bila pojam neukusa. Bilo da je odevna kombinacija, bilo da je zvaka, bilo da su uvredljiva dobacivanja protivnicima njenog muza. Dzabe milioni, dzabe dijamanti.
DSQ1964
28. januar 2017. u 08.13
Mirki ne pomažu ni kožne gaće da ih obuče. Telo joj se razvalilo od radjanja a i faca joj nije mnogo bolja. Dzemperče i nije toliko loše ali lepom čoveku/ženi sve lepo stoji a ružnom ništa.
Born4Porn
(Gospodin)
28. januar 2017. u 21.18
Bilo kako bilo, ali ona je odličan direktor korporacije koja se zove Roger Federer.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.