Diskusije : Tenis

 Komentar
Kako se povuci u pravom trenutku
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
19. januar 2017. u 14.23
Ovo je početak kraja jedne blistave karijere. Nole nema ni snage ni volje da krene ispočetka. Nole bi sada trebao da stisne zube I prelomi. Bolje je otici kad si u vrhu, nego da sada baci ljagu na velicanstvenu karijeru. Ne bi valjalo da ga ljudi pamte po mlitavosti koja ga krasi zadnjih mjeseci. Misici su atrofirali, Nole vise nema snage kao nekada. Da li je upitanju ishrana, nedostatak treninga, ili to što je potrosen igrac. Nije lako 5-6 godina biti najbolji. Svemu dodje kraj. U istoriji tenisa niko nije bio dominantan kao Novak. Po tome treba da ga pamtimo.
buzz-bar
(dobosar)
19. januar 2017. u 14.48
Hteo bi on ali nemože mora da odradi još 5g najmanje novI sponzor...
Born4Porn
(Gospodin)
19. januar 2017. u 15.45
Da je, bogdom, posle RG 2016 to uradio, bio bi upamcen kao najveci kralj sporta svih vremena. Ovako ... evo, već uveliko pocelo da ga sprdaju, pa čak I povezuju da je sve to posledica sto su uhvatili Sarapovu pa I on stao s dopingom.
Mirche-Vampirche
19. januar 2017. u 15.49

komentari o povlachenju !? koje nebuuloze. Pa ne iigra on samo za
istoriju. Novak igra jer voli tenis a sto I ne bi igraio kao
Federe dok mu se igra. Šta da radi alko se povuche da vama
'pametnima' ispuni zelju. Nije on u dubokim godinama
Eno Stan u tim godinama krenuo u biznis ...
Born4Porn
(Gospodin)
19. januar 2017. u 15.57
Pa kad voli, što ne igra I u trecem kolu?
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
19. januar 2017. u 16.15
Federer je u njegovim godinama bio na vrhuncu karijere, a Nole dozivljava skokovit pad od najboljeg sportiste svijeta do igrača koji već pola godine ne može da osvoji ni jedan turnir. Ajde to što nije ništa osvojio, da bar gubi od sebi ravnih protivnika nego gubi od neke boranije za koju niko ne bi ni znao da igraju tenis da nije Novaka.
ali-baba-i-40-ajduka
(nezaposlen)
19. januar 2017. u 16.19

Born4Porn
(Gospodin)

19. januar 2017. u 15.45

Da je, bogdom, posle RG 2016 to uradio, bio bi upamcen kao najveci kralj sporta svih vremena. Ovako ... evo, već uveliko pocelo da ga sprdaju, pa čak I povezuju da je sve to posledica sto su uhvatili Sarapovu pa I on stao s dopingom.

Pravo u metu!
frangipani
(><)
19. januar 2017. u 17.36
Ovo mi lici na sahranjivaje zivog coveka. U jednu ruku, jadan Nole. Feda nije bilo koliko, 6 meseci, eno na tennis.com gomila clanaka od kako je poceo AO: Fed bi da prdne/Kako je Fed prdno/ Fed misli da će da prdne... taj kvalitet i intenzitet. Dok o Noletu jedva nešto, jedan clancic i to grupni, ne o njemu samom (do ovog katastrofalnog meca). I mi smo se smorili od raznih nepravdi. Kako li je tek njemu i sa cime sve mora da se bori, pocevsi od porodice a sto je najpogubnije za svakog coveka jer ga tada napravi najranjivijim.
laf_u_srcu
(ego=1/knowledge)
20. januar 2017. u 00.27
ma kako da ne
poLUTKA
(pa lutka brate)
20. januar 2017. u 02.43
Jaki ste vi pojedinci Noletovi navijaci kad ne procitate recimo Vajdin intervju od pre neki mesec, ili vam je malo finale USO i WTF-a, ili ne pratite ni šta sam Nole prica.

Vajda je sam izjavio da je Nole posle osvajanja RG sakupio sav tim i rekao: „Šta sad?” Ispunio je sve sto je zeleo, osvojio (skoro) sve što se moglo, i pitanje je bilo kako naći motivaciju za dalje. Veci teniski strucnjaci od nas velicanstvenih, mnogi veliki bivši igrači, potpuno su saglasni da je moralo da dodje do opustanja posle RG. Ne znam zašto je to tako teško prihvatiti. Novak je samo covek.

Sa druge strane, Nole je rekao kako je trenirao sa Stepanekom, kako u njemu vidi inspiraciju jer i sa 38 godina igra, i kako bi voleo da i sam igra na zavidnom nivou sa 38. To je izjavio pred početak AO.

U njegovim intervjuima se cita da svaki mec želi da pobedi. Meni to ne lici na nekog ko se predaje. Pa i Sergiy Stakhovsky je pobedio u drugom kolu Wimbledona 2013 Rogera koji je u tom trenutku bio branilac titule. Koliko je puta Rafa ispao prvom i drugom kolu Wimbledona? Šta se desilo prošle godine u prvom kolu AO?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.