Diskusije : Tenis

 Komentar
Pitali se šta će biti
Born4Porn
(Gospodin)
19. januar 2017. u 11.17
Tamo negde u Novembru, kad se povela rasprava da li je u Novak u krizi, u problem, ili je to samo mali kiks, jedan od argumenata koji se nije mogao pobiti je bio:
„Ja se pitam šta će biti sa vama, ako Nole osvoji AO i ostale turnire sto je poosvajao prošle godine, pa se na Wimbledonu titulom vrati na prvo mesto, ako ne pre?
Zato, imate fore da teoretisete (da ne kažem nešto gore) tamo negde do kraja januara.”
http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/174/17142005/pitam-se-šta-će-biti.html?64

Nesrecom, ne doceka Nole ni kraj Januara da se o ovome prica. Ispade on sa AO tu negde sredinom Januara!
Eto, mi još onda rekosmo šta smo imali, da sad to sve ne ponavljam.
A šta sad vi kazete? Pitanje je prevashodno za BSATS-a, koji je ovo izjavio, ali I oni koju su ga podržavali mogu slobodno da daju izjavu po tom pitanju.
intrigue
19. januar 2017. u 12.11
Jeremy , све ће то народ позлатити ...:))
Да је Бог дао па да не дочекамо ово...и да на овај начин не потврђујемо исправност оног што смо причали...
Ебига...
Deathr0w
(...)
19. januar 2017. u 12.12
Važno je ucestvovati.
frangipani
(><)
19. januar 2017. u 17.11
Koji mu je sledeći turnir, gde procitah da će imati 40 dana do sledećeg? Živi bili pa videli. Možda da batali GS-ove jer mu je lakse da igra max 3 seta za pobedu.
laf_u_srcu
(ego=1/knowledge)
20. januar 2017. u 00.28
nebitno
Born4Porn
(Gospodin)
20. januar 2017. u 14.15
Neće ni jedan da se izjasni po pitanju! BSATS nestao u vidu magle. Ostali se prave grbavi.
BSATS
20. januar 2017. u 20.58
Naravno da sam nestao, pobedili ste me i dokazali da ste sve u pravu.
Ja se obično ne javljam ovde u prvoj nedelji AO, jer idem da gledam tenis svaki dan. Ako stignem, procitam komentare i to je to. Međutim, kada sam se vratio sa prvog Noletovog meca protiv Verdaska i procitao komentare, shvatio sam da nemam vise šta da napisem na ovom forumu, od sada pa nadalje i ubuduce. Zato sto mene ne interesuje kako je obucen, čak mi je trebalo vremena da se prisetim kakve je boje nosio. Znam kako se kretao rezultat, secam se nekih dobrih poteza, ali ne i boje patika.
Ne znam šta bih ja mogao da doprinesem ovim diskusijama, mi razlicito gledamo na tenis i sport uopste. Mene Nole nije izdao, jer nikad ni nisam smatrao da je on meni bilo šta duzan.
Mene ne interesuje šta jede, ni šta mu žena radi i da li je njegov otac ogrebao auto.
Juče sam platio skupu kartu da gledam Viktora, iako sam znao da nema ni 1% sanse da dobije mec. Izgubio je, naravno, ali sam zadovoljan jer sam gledao dobar tenis, a on je uradio sve sto je mogao.
Pre toga sam proveo 4 sata na Jeleninim mecu, zao mi je sto je izgubila, ali joj svaka cast na borbi i upornosti, pogotovo pred kraj kad je jedva stajala na nogama.
Kad Nole bude 127. na listi, ići ću da ga gledam u kvalifikacijama, kao sto sam gledao i ostale naše tenisere i teniserke koji su se borili za plasman u glavni zreb.
Ostale stvari o kojima ovde naglabate već 7 meseci me ne interesuju, odnosno nemam šta da kažem povodom njih.
Born4Porn
(Gospodin)
20. januar 2017. u 21.08
Svaka čast na odluci! Nije da si do sada nešto zanimljivo i pisao pa da ćeš mi nedostajati, ali svakako cenim da ćeš u njoj da istrajes.
Moraš mi pokazati da i ja naučim kako na ovom forumu radi notifikacija da ti javi kad te neko pomene? Mislim, ne čitaš ovo od ponedeljka ali znaš da treba da se javis jer sam te pomenuo :)
I za kraj, vidim da si se konačno složio s mojim tvrdnjama od pre par meseci - Novak ima neki problem i (nažalost) neće pobediti na AO 2017.
BSATS
20. januar 2017. u 23.27
Nisam rekao da ne čitam, verovatno ću citati i dalje.
Kao sto si i sam rekao, moji komentari nisu ni interesantni ni relevantni, a ponajmanje su imali veze sa tenisom. Vidim da je vaznije šta je obukao, šta mu žena radi, šta jede i da li mu je cale ogrebao auto. Tenis? Koji tenis, kakva igra, kakvi reketi, loptice, mreze? To je sporedno.
A nisu vazni ni svi oni ostali nasi teniseri koji nemaju sanse da budu najbolji svih vremena.
Ne osecam potrebu da se oglasavam u slučaju da me neko pomene.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.