Diskusije : Tenis

 Komentar
Vredi procitati!
samo_vas_gledam
(sport)
15. januar 2017. u 02.51
poLUTKA
(pa lutka brate)
15. januar 2017. u 04.02
Pa šta može da se ocekuje od rasista, fasista i mrzitelja?
Umreće od zavisti.
DSQ1964
15. januar 2017. u 05.40
Nole je Bob Bimon muskog tenisa, vreme će pokazati da će trebati jedno 30 godina da se pojavi neko makar sličan njemu. Minimum.
antologia
(svakog dana...)
15. januar 2017. u 05.47
Ima na kraju komentar, neki Vuk: Fasisti!!!
Samo sto je porazno, pa i zastrasujuce je da se radi o sportu i najvecoj svjetskoj organizaciji. Čak ne kriju svoje lice i mišljenje-
otvoeno kažu koja su pravila. Šta se tek radi iza kulisa? kupuje, prodaje, namjesta?
Nije možda ni cudno što se Novak mijenja i trazi odgovore...
On je, u stvari, na strasnoj distanci od svega. To nije bilo tako. Bio je blizak, dodirljiv, iskren u svakom momentu.
Nekako mi sve mnogo jasnije postaje i opravdanije ponasanje i posljedice nakon Roland Garossa
frangipani
(><)
15. januar 2017. u 05.56
Na stranu zezanje ali, ko zna šta je sve morao da istrpi sve ove godine. Syebali su nas kao narod, ispali smo najgori. Zamenisno nevaljale Ruse u americkim filmovima. Zivoti su nam upropasteni a ponovo ih nećemo živeti. Ništa me ne cudi odavno već. Mada, uvek iskoci neko novo sranye, tek da se pokaze da i dno ima dno, a i to naredno dno takođe neko sledeće dno i tako u beskraj...
laf_u_srcu
(ego=1/knowledge)
15. januar 2017. u 14.02
Djubrad ne mogu da podnesu totalnu vladavinu našeg sampiona.

Born4Porn
(Gospodin)
15. januar 2017. u 16.01
Sto su veće klevete i laži,
On je nama miliji i draži!
:)
Nikko55
15. januar 2017. u 18.41
Ili niste procitali clanak pazljivo, ili niste obratili paznju, ili ne poznajete engleski jezik dovoljno dobro, pa čak i sam autor teksta nije dobro obratio paznju na original teksta (onaj deo ne engleskom)jer pravilo o Grand Slemu je identicno i pre i posle 2012 samo su recenice drugacije formulisane.

Pravilo pre 2012: Players who hold all four of these titles at the same time achieve the Grand Slam. Players who have done so IN ONE CALENDAR YEAR ARE:

Pravilo posle 2012: Players who hold all four of these titles IN ONE CALENDAR YEAR ARE achieve the Grand Slam. Players who have done so are:
poLUTKA
(pa lutka brate)
15. januar 2017. u 19.59
Nikko,
Ne slazem se, uz svo postovanje.
Prvo pravilo pre 2012. kaže da igrači koji drže sva 4 grand slam turnira u isto vreme, imaju „Grand Slam”. To je ovo sto je Nole ostvario u 2016. osvajanjem RG. TO je ono sto je važno. Cinjenica da su u tekstu posle stavili „igrači koji su to postigli u jednoj kalendarskoj godini” nema mnogo značaja buduci da to niko od muskaraca nije postigao posle Lavera ni u kalendarskoj ni u periodu od godinu dana.

Posle 2012. su ubacili „in one calendar year” umanjujuci značaj Novakovog podviga.

Nismo samo mi ovo primetili. Na web-u su se sukobljavale „struje” onih koji su podržavali da je ovo ipak bio Grand Slam, i onih koji su to poricali citirajuci upravo ove delove iz ITF pravilnika.

Treba napomenuti da je Novak drzao pet najvecih teniskih turnira u istoj godini - 4 slema i WTF. A ispada da je njegov uspeh ravan tzv. „slemu u karijeri” koji su Rafa i Roger ostvarili u periodu od vise godina. Nema sumnje da bi se veci hvalospevi pisali o ovome da je Roger uspeo tako nešto.

Kako stvari sada stoje, Nole nije ostvario „Grand Slam”. Da je pravilnik ostao nepromenjen, to bi bio „Grand Slam”.
Deathr0w
(...)
15. januar 2017. u 22.04
Zadnje dve recenice u vezi pravila pre 2012-te su kontradiktorne. A zadnja recenica iz pre 2012-te se pokpala sa pravilom iz „posle marta 2012-te”.

antologia
(svakog dana...)
16. januar 2017. u 12.15
Niko:..„(onaj deo ne engleskom)jer pravilo o Grand Slemu je identicno i pre i posle 2012 samo su recenice drugacije formulisane.
Ja ti se ne petljam u engleski, ali ovdje imamo problem sa srpskim.
Pravilo ”isto„ a definicija drugacija?????:) Pa o tome se radi, sa promjenom definicije je ukinuta sansa da se Nole promovise kao vlasnig
”Grand slema„ i kao takav dobije svu slavu i priznanja. Faktum je da su brljali sa definicijom-zakonom, pa je ostalo nejasno, a Noletu, uglavnom se sve svelo: Eto, docepao se i RG.”
geriatrikus
(zvakac karamela)
16. januar 2017. u 16.03
1.IN ONE CALENDAR YEAR achieve the Grand Slam.
Players who have done so
2.achieve the Grand Slam.
Players who have done so IN ONE CALENDAR YEAR

Ovdje bi čak i Hilarine pristalice priznale istovjetnost
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.