Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Prijateljstvo?
strunfeta2
31. oktobar 2015. u 21.24
dobra drugarica s kojom se pre druzila se preselila u moj kraj gde ja živim, slučajno smo se strele I tako smo propricale I mogu vam reći da mi je bas bilo drago a specijalno što se znamo od pre I sto sad živi blizu mene, ne znam kako smo izgubile kontakt al uglavno nismo se videle godinama 10 plus I tako razmenimo tel I bas mi je bilo drago, al preko face sam saznala da se udala za decka s kojim sam ja bila u vezi, ne dugo I nije ništa bilo izmedu nas onog glavnog (znate nasta mislim) kao sto kažem veza nije nešto dugo ni trajala, ja I on se pocele ljepo druziti , kaže bilo bih ljepo da se ponekad svi zajedno družimo da nam se muzevi upoznaju, I ja bih volela al me nekako grize savest , zbog te vezice, da navedem da nas je ta drugarica upoznala jel oni su pre bili samo prijatelji ali posle godina eto doslo je do braka, tako da nas toje znamo al se plasim za reakciju mog muza I kako će to da shvati, pomoć šta raditi, jel neko prolazio kroz ovako nešto, bas zivot znam da nam pripremi iznanadenja.
Mayche
(ǝɥɔʎɐɯ)
01. novembar 2015. u 21.09
Pa valjda tvoj muž zna da si ti prije njega imala zivot i ova slučajnost ne bi trebala da izazove nikakvu negativnu reakciju. Ljepo je sto ste ti i prijateljica ostvarile kontakt ponovo nakon toliko godina ako ste već imale zajednicku proslost. Ja kažem samo se opusti i ne razmišljaj negativno.
CPHA
(Чувари ћирилице)
02. novembar 2015. u 12.39
Ја само могу рећи да ми није добра другарица она која се уда за мог бившег. И још једна ствар, није фер да мужа излажеш дружењу, а да нема појма. Ја не бих вољела да ме муж доведе у ситуацију, а да не знам да сједим за столом са његовом бившом, да смо кућни пријатељи и слично.
tufnica
02. novembar 2015. u 13.41
Pokusaj da stavis sebe na mesto svog muza, razmisli kako bi tebi bilo u toj situaciji pa odluci.
Da sam ja na tvom mestu ne bi bilo dileme,kako sam mogla vise od 10 godina bez tog druzenja tako bih mogla i od sad.
Mexico1
(Trust_Nobody)
02. novembar 2015. u 18.54
Ako ti je muž neki ljubomorko onda mu nemoj reci ali nastavi se druziti sa drugaricom,zašto da izgubis dobro prijateljstvo,a ako nije onda mu obrazlozi sitoVaciju...zašto da ne.Pa ne živimo u 14-tom vijeku.Sve sto je bilo prije braka za mene nije big deal.Moja žena je bila u drustvu sa mojom bivšom I ja sam joj to čak rekao,a I ja sam bio u drustvu sa njenim bivšim,čak šta vise I dan danas se pozdravljamo pa čak se I ipricamo ako se nađemona istom party-ju,čak se I zezamo da bi se mogli sprijateljiti posto su nam djeca sličnih uzrasta :))
CPHA
(Чувари ћирилице)
04. novembar 2015. u 03.25
Ма може свакако. Све је данас модерно.
:-)
LeaDiKaprio
(shumska)
05. novembar 2015. u 02.35
A zašto biste se morali druziti coporativno?

Ako ona zna za tebe i njenog muza i OK je sa time, zašto se vas dve nebiste druzile same? Šta će vam muzevi? Ima toliko mogućnosti samo za zenska druzenja, a drugo svako u braku treba da bude i ostane pomalo svoj.

I na kraju, možda se on i on ne slože, pa vam pokvare zabavu. Šta su ti žene, ne znaju da se zabavljaju same. A muskarcima je otici na utakmicu ili na pivo sa muskim drustvom sasvim OK.
strunfeta2
05. novembar 2015. u 02.43
Da u pravu ste I ja sam za to da se družimo samo ona I ja,stace nam oni bas sto kazete da nam pokvare zabavu, al ona nikako ne odustaje dase svi zajedno družimo.
escada
(ɐpɐɔsǝ)
06. novembar 2015. u 20.41
Da rezimiramo:
Imaš situaciju da vas troje znate (za tvoju platonsku vezu), a tvoj muž ne zna.
To je vrlo opasna situacija za neko zajedničko druženje.
Ukoliko kažeš svom mužu, da li će ti verovati ili te pitati zašto mu ranije nisi rekla nego sad. Ubacila si mu crv sumnje, a sebi buduće probleme.
Ukoliko pristaneš na neko zajedničko druženje, a mužu ne kažeš ništa, bićeš kao na iglama. Jer njih dvojica mogu da uspostave prijateljski odnos, pa kad se zapiju, ovaj tvoj bivši može lako da se izlane nešto što ti može napraviti pakao u braku. Ni Sava ni Dunav te neće oprati.
Sve u svemu, ne vidim ništa pozitivno u celoj situaciji.
strunfeta2
07. novembar 2015. u 02.28
Da mislim da ste u pravu, hvala puno svima
Cartagena
22. decembar 2015. u 02.13
Iskrenost je osnov svake veze.
patriota-b
03. mart 2016. u 16.37
Muškarci čisto duhovne veze ne doživljavaju kao opasne.

Slobodno možeš reći mužu da tog lika poznaješ, da ti je bio dobar kolega i da ste par puta čak izašli u bioskop. Ako je bilo poljubaca njih ne moraš spominjati, osim onih ceremonijalnih u obraze.

Ako ta tvoja drugarica sme da ti poturi tvog bivšeg dečka za druženje onda smeš i ti svog da uključiš.

A zna li drugarica da ti je to bivši, nazovi, dečko?
boaz
(neradnik)
13. februar 2018. u 17.46
Probajte prvo da zajednicki izadjete na neku nudisticku plazu pa ćeš onda videti reakciju I šta dalje?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.