Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Ona polugola pred vasim muzem
josjedna
(lujka)
15. jun 2014. u 00.08
Pozdrav svima, moja poznanica u haljini raširenih noga sedi pred mojim muzem, ali potpuno nesvesna ona prica kao da je u farmericama. Kako vi reagujete na ovakve scene?
europa
15. jun 2014. u 05.11
Kako vi reagujete??? Pa lijepo bi rekla skupi noge jadna ne bila..!!!
Nadam se da je imala donji ves!!??
sharlota
(bez zanimanja)
15. jun 2014. u 08.37
muva ti muza

pila bih kafu sa njom u gradu i ne bih je vodila kuci muzu na vidjenje
:)
MAKPO
(косингас)
15. jun 2014. u 21.52
Šta bi dao za takve poznanice ;o)

Pa i u farmericama se zensko ne treba raspreciti ko neka zaba!

Ma ljubomorna si na njen izgled 100%

;o)

Šta kaže tvoj dragi? Da li je gledao u oci dok su se razgovarali il' ga vrat nešto ukocio?

Pozdrav
Mexico1
(Trust_Nobody)
16. jun 2014. u 08.29
Gdje's Makro kuco stara...(samo iskoristavam sitoVaciju da pozdravim druga)
josjedna
(lujka)
16. jun 2014. u 17.28
Ja ne znma šta da mislim. Ja vas pitam jer ne znam cemu to ponasanje, Ja njoj nisam ništa rekla a možda sam trebala da se dignem momentalno i bez objašnjenja
Net_Val
17. jun 2014. u 00.24
Eh lujka sve Zavisi kakav ti seks pruzas muzu jer ako je on zadovoljen u tvom krevetu neće je primetiti i ako je gola:)
mona_liza
17. jun 2014. u 00.40
... „kakav ti sex pruzas muzu”...ccc

Ja mislila da je to nešto u dvoje :D
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
17. jun 2014. u 03.47
Možda se boji da ne dobije gljivice ako ne luftira :)))
Divim se i tvom muzu koji sjedi sa dvije žene i kafenise.. ja obično iskoristim priliku da pobjegnem od kuce.
josjedna
(lujka)
17. jun 2014. u 10.10
Ne mislim da ima uticaja na muskarca kakav sex ima kod kuce i koliko voli svoju ženu, već me zanima šta mislite i kako bi se vi ponasali u takvoj situaciji.
Nemam mišljenje i nisam joj ništa rekla a možda sam trebala sledeći put ako se Ovako nešto ponovi volela bi da zauzmem neki stav a ne znam kako da se ponasam
xzy
(ing)
17. jun 2014. u 10.47
Ne mislim da ima uticaja na muskarca kakav sex ima kod kuce i koliko voli svoju ženu,
------------------------------------
pa možda i nema u datoj situaciji ali ima generalno
baxuz
(φεμμινα™)
17. jun 2014. u 13.36
Ja bih pocela da se smejem :-)
sharlota
(bez zanimanja)
17. jun 2014. u 13.50
ja mislim da je seksualni zivot kljuc svege.

i i te kako ima utiacja na ponasanje bracnih partnera.

ja mislim da je tvoj muž tvoju drugaricu ngeje osajcovo i sada ona uzvraca napad- malo su se zanijeli,umjeso sto si skončetirisana na drugaricu ti prati u šta ti muž gleda i kakve signale salje u etar.

ne bi drugarica sirila noge ko nenormalna da nema nekog razloga.

mislim, jel se tebi neko udvara sa vremena na vrijeme, obrati paznju udvaraci su svuda oko nas:)
Mexico1
(Trust_Nobody)
17. jun 2014. u 16.49
Sharlota to nije fer da prati muza i da onda okrivljuje njega zbog radi takvih sitoVacija...Mi muski smo 99% taKi i u pritodi nam je da blenemo kad u blizini sjevne erotika...Ja sam svojoj ženi reko da mi obaaveezzno skrene paznju na takve stvari u slučaju da sam propustio,ili nešto radim,ili idemo ulicom a ono nešto lijepo gatlja međutim moja glava okrenuta kontra,i tako te stvari...Mislim,nije fer yebiga.
MAKPO
(косингас)
17. jun 2014. u 18.36
Ja ne znma šta da mislim. Ja vas pitam jer ne znam cemu to ponasanje
___________________________________________________________________

Ne znam ni ja isto. Sve zavisi koliko je noge raširila tj. do situacije i raspoloženja ;o)

Gde si sajber druže? Imaš postu od pre 100 god. da se ne lažemo ovde javno sada ;o) Dobro sam, ne smem se zaliti jer me niko tad ne slusa ;o)

Pozdrav
istraziteljbg
18. jun 2014. u 04.55
Ako verujete jedno drugom, ti i tvoj suprug, istinski, slobodno se opusti. Vi žene imate mnogo veću intuiciju za međuljudske odnose u smislu emocija i „hormonskih želja” nego mi muškarci.Budi oprezna sa mužem jer nemoj da počneš da ga gušiš, jašiš za vratom za svaku stnicu a ako prećutiš i kreneš da posmatraš reakcije njegove vodi računa da se ne oseća kao pod polcijskom prismotrom.
Posmatraj i nju, sebe i njega pa vidi možda ona ima neku osobinu koju je on uočio i simpatična mu je ta osobina a ne ona (to strogo razdvajaj) ali samo to i ništa više i on nema nikakve namere nego eto muška blesavost koja je u 90% slučajeva potpuno bezopasna.
Ako proceniš da ona ima neke namere, da to nije puka slučajnost, onda na diskretan način skreni joj pažnju. Ako opet ponovi oteraj to.
Ovde, sada, u ovoj temi razgvaramo o ženama, i znaju one biti veoma lukave i opasne a zna da se desi takva situacija da ispadne tako a niko u suštini nije imao neke loše namere. Ovo ti iz iskustva govorim.
Znači blagi oprez, malo posmatraj stvari i situacije oko sebe, pa onda zaključuj i reaguj.
josjedna
(lujka)
18. jun 2014. u 08.08
Nije mi interesantno ponasanje mog muza koliko mislim na odnos između žena. Koja je i kakva je ta žena koja polugola iliti raskr ecena sedi na javnom mestu ispred bracnog para? Da li se nekome desilo da ispred vase žene sedne vas poznanik i raskrecenih noga izbaci kroz sorc svoja muda ili djoku ? kako biste vi reagovali.
Nemam nameru da dizem tenziju li ne mogu da se ne pitam kako reagovati u toj situaciji.
mrsolj1971
(veterinar)
18. jun 2014. u 11.13
Vidi ovako, da se to desi obratno, tj da nekom od mojih druga ispadne kao slučajno ona stvar pred mojom zenom, ja bih to uradio u svom stilu, tj u zayebanciji bi mu rekao npr „U yebo te, daj uvuci tu zivotinju, kako te nije sramota bre... ajd da barem ima šta da pokazes, tu bedu i jad...” :-) ili tako nešto, uglavnom bilo bi vise okrenuto na podyebavanje i zayebavanje.

E sad ne znam koja je motivacija tvoje prijateljice da tako nešto uradi pred tobom (razumem da je to uradila pred tvojim muzem, ali zašto onda kad si ti bila tu... možda ti i nije neka prijateljica). Iz iskustva znam da se žene bas ne sale sa takvim stvarima (za razliku od muskaraca) sem ako neće da napakoste jedna drugoj, tako da je to možda bio cilj tvoje prijateljice.

A za ove sto kažu nešto kao „ako ima muž dovoljno sexa kuci, ne bi ni gledao... bla bla bla” mogu samo da se nasmejem. Lično volim da pogledam ženu sa dobrim sikama, kratkom suknjom, raskrecenim nogama, bez brusa, u majci, sa oblinama gore i dole... i ako nikada ne bih prevario svoju ženu, i ako mi žena izgleda mnogoooo dobro za svoje godine, stavise izgleda daleko mladja, i ako znam da bi mogla da nadje sebi nekoga a da i ne trepne i ako mi ne manjka sexa... jednostavno kakve sve to veze ima sa time sto ja volim da pogledam tudje lepo zensko celjade sa svih strana... barem je gledanje besplatno... sa druge strane, zamisli prođes samo tako pored tip-top doterane žene, sa ibacenim svim atributima kako treba kao da prolazis pored smrdljivog sira, bez da je pogledas... pa što se onda doterivala ako je to „utisak” koji je htela da ostavi. Zato ja kulturno odmerim svaku takvu cicu koja prođe pored mene, nasmejem se i stavim do znanja da se lepo osecam sto je vidim takvu, i nikad ne naidjoh na neku koja neće osmehom da uzvrati :-)... svi zadovoljni na kraju :-), tj Mission accomplished!
Mexico1
(Trust_Nobody)
18. jun 2014. u 12.07
Sorry druže,eno ga odgovorio ...Pozzz
kriska
(*)
18. jun 2014. u 16.25
Ja bih isto kao i Baks počela da se smejem.

Gde si Meksi, grom te nespalio, čitas li ti poštu!?

Mexico1
(Trust_Nobody)
18. jun 2014. u 16.44
Pa čitam Kriska svaki dan...nisam ništa dobio,osim ako danas nisi šta poslala.Kontam zauzeta si pravo pa reko da neometam hehehhe.
josjedna
(lujka)
18. jun 2014. u 16.54
Mexico, evo da se i ja izjasnim u prilog kriske. Mnogo je lepo kad si tu :) i htedoh da pitam za srećjka, svabu, New York 40 ili kako ono bese?
Mexico1
(Trust_Nobody)
18. jun 2014. u 16.57
Pravo da ti kažem ne znam šta se sa njima desava,mora da imaju neke kombinacije pa im ovdje vise nije interesantno,a ja kao ozenjen sa primjernim vladanjem se još uvijek vucam ovda ko kakva ofucana djukela i glumim finocu :))
josjedna
(lujka)
18. jun 2014. u 17.35
Mexico, ti si divan takav kakav si i ne znam sto tako o sebi ? Meni si drag 100 posto
Mexico1
(Trust_Nobody)
18. jun 2014. u 18.42
Ma ja se volim zezat i na svoj racun...Samo opusteno :))
keramicar
19. jun 2014. u 05.20
kod mene na temi si napisala da treba podrzati prijatelje koji grese i nastaviti druzenje sa njima. ocekujem da ćeš imati puno razumevanja za tvoju drugaricu i da ćeš joj dati podrsku. :)))

generalno, ovo ponasanje ne podržavam, smatram ga prostim i jeftinim.

posto je to tvoja drugarica, muž je mogao da se proseta ili ode u drugu prostoriju, suvisan je u ovoj prici. tako do ove situacije ne bi ni doslo.

NYC40
19. jun 2014. u 11.08
Evo mene bas ko da sam znala da se pojavim kad me pomenuste. :))

Za postavljacicu teme:

Pusti muza nek gleda, musko je i ne može da mu se zabrani da gleda. Izdrcice se ( čini mi se da se tako kaže). Kao detele mi sad ova misao dodje na pamet ne znam. :)) Salim se...
A prijateljicu pazi drugi put kako se ponasa i ako uvek tako radi onda je ne dovodi kuci vise. Svako zensko treba da zna kako sedi bez obzira dal je obucena u suknji ili u pantalonama.
baxuz
(φεμμινα™)
19. jun 2014. u 12.28
(pozdrav za drustvo iz coska, 100 god. vas nisam videla :))

NYC40
19. jun 2014. u 15.31
Pozdrav Bax, Mex , Makro...
Mexico1
(Trust_Nobody)
19. jun 2014. u 15.57
Pozdrav Baksuzna i Njujorcanka...Ma i ja se pitam šta je sa svima,ali eto nisam htio da budem taj koji zakera, da ne ispadne da forsiram druge :))...Nek svak radi ono sto vole,pa el tako...tako je!
Mexico1
(Trust_Nobody)
19. jun 2014. u 15.59
Zaboravih da kažem,meni je samo važno da ste živi i zdravi...Nema mi ni Zadnje Goge,a ona mi je bas nekako za brigu,neće ama bas nikako da se javi.
Samo da mi je znat da je još onako kocoperna i uzbrdo brza :))
josjedna
(lujka)
19. jun 2014. u 18.37
Tako je, i zadnja goga i baxuz i svi dragi likovi evo vi dodajte koga sam izostavila :) nedostaje mi caskanje sa svima vama :)
NYC- nije ni jedna od njih dve moja drugarica. Sa jednim bracnim parom sam se nasla dva puta u gradu i treci put kad smo trebali da se vidimo bili su pozvani kod mene na rucak a posto joj je ispala dojka za stolom, nikad mi vrata vise nije otvorila. Posle nekog duzeg vremena mi se desilo ovaj drugi slučaj i onda sam odlucila da postavim pitanje na forumu jer ja nemam mišljenje o tome.
Ova druga je poznanica sa jednog kursa gde smo bile zajedno i 15 dana po zavrsetku kursa sretnem je na ulici i predlozim da popijemo kafu. Bila sam sa muzem. Ona je sela preko puta njega sirom raširenih nogu a slic joj je po sredini suknje otvoren i bla bla, ali ja sam sad to izbistrila u mojoj glavi i imam svoje mišljenje o tome , hvala vama sto ste tu :)
MAKPO
(косингас)
19. jun 2014. u 18.44
Zar prošlo 100 godina? Ti sunce ti kalajsano, vreme je za kupanje ;o)

NY, još visis ovde? tctcttctc gde ti mladost prođe ;o)

I šta kažeš, ispala joj na sred stola...sto tvoj muž ima sreeeeeceeee ;o)

Pozdrav
Mexico1
(Trust_Nobody)
19. jun 2014. u 18.59
A moj Makro i ja sebi govorim u bradu...Yebem te Mexico baksuzna,kako se tebi nikad ne dese ovakve stvari :((
MAKPO
(косингас)
19. jun 2014. u 20.05
Izgleda da nam žene imaju pogresne drugarice ;o)

Pozdrav
Mexico1
(Trust_Nobody)
19. jun 2014. u 20.55
Boga'm prijavicu se u onu emisiju „Mjenjam ženu za ženu” ahahhahha
baxuz
(φεμμινα™)
20. jun 2014. u 14.15
http://m.youtube.com/watch?v=EBgDyY58JUs

Uz prigodnu pesmu mohikanac :-)
Mexico1
(Trust_Nobody)
20. jun 2014. u 15.58
A jojjjjj gdje njega nadje...buujjaaaa :))
labudica
(EKV)
20. jun 2014. u 21.49
nabitnije je ovo sto ti vjerujes svom muzu pa te ni ne zanima njegova reakcija na to, a ovo za drugaricu je lako rijesiti.

A drugarice koja siri noge ispred tvog covjeka možeš da se rijesis bez da zalis za prekinutim odnosom.

Znaš šta? Sada zamisli te raširene noge i nju i zamisli da tvoj muž nije bio u toj prostoriji...Zamisli da li bi ona pred tobom samo tako sjela da ste bile same vas 2 bez njega. Ako ti je to nezamislivo onda otkaci tu ženu, ja na tvom mjestu ne bi ni patila za njom, ko nju sisa i nebitna je.
istraziteljbg
21. jun 2014. u 06.17
Сада јасно знам шта си мислила под питањем.

Ма опуштено, да сам на твом месту тако бих лупетао и серендао да би дупе померио и њој а и мужу.

Ја сам мислио да то она ради из „конкретних” разлога.
kriska
(*)
21. jun 2014. u 20.08
Pozdrav starom društvu!
Makro i Meksi, siroti vi, baš nemate sreće :)
Mexico1
(Trust_Nobody)
22. jun 2014. u 02.28
Ugrozeni smo :))
josjedna
(lujka)
22. jun 2014. u 11.39
e pa onda Mexi i Marko poslacu vam ovavke zenske vrlo rado ako vase žene nemaju ništa protiv :P
Mexico1
(Trust_Nobody)
22. jun 2014. u 14.45
Od gledanja nema vajde :))
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
23. jun 2014. u 07.40
ali potpuno nesvesna ona prica kao da je u farmericama

Да ли је несвјесна?
:-))))
PustaZelja
(i posle mene - ja)
24. jun 2014. u 23.40
Trebala si joj dati kakav sal da zamota, da joj ne nazebu jajnici. :)
mona_liza
25. jun 2014. u 15.20
Hahaha...vala bas :)
MAKPO
(косингас)
25. jun 2014. u 21.59
josjedna
(lujka)

e pa onda Mexi i Marko poslacu vam ovavke zenske vrlo rado ako vase žene nemaju ništa protiv :P
_____________________________________________________________

Sunce ti kalajsano! Pa koliko ih onda imaš kad se toliko razbacujes s njima??? ;o)

Pozdrav starome drustvu da vas ne nabrajam sada...eto poslednjih 5-6 postova ;o)

Kriska mi smo ugrozeni, to se na zapadu zove d i s k r i m i n a c i j a! ;o)

Pusta, kud će sal, kad se luftira jadnica...još ako je uzela broj manje farmerica...moz's ga j38@t1 onda ;o)

Pozdrav
salekosmajac
25. jun 2014. u 23.46
pusti muza da se pocasti
Cpetjko
08. jul 2014. u 23.00
Pozdrav svima, moja poznanica u haljini raširenih noga sedi pred mojim muzem, ali potpuno nesvesna ona prica kao da je u farmericama. Kako vi reagujete na ovakve scene?

- - -

Maaaaa neee mogu da verujem kakve su te dobro udate u danasnje vreme. Zamisli molim te... siri batachitji pred njen muž... a on bleeeenuuuo...
na bi pred mene sirila, mislim, ja bih onako, s'obrve i znak sa oci stavio do znanja da to netje da može tako da prođe.

Naravno, to pod uslov da moja Lepa to ne bi primetjavala... da do ticna siri butkice. Ako bi primetjavala, ja bih ustao i otisao... babi da odnesem lek.

Uzas jedan kakve su ove žene postale. Ajde, da je raspustenica pa da joj covek oprosti. Prvog puta, mislim. Ne može ni njima da se stalno oprasta, molitju lepo.
Cpetjko
08. jul 2014. u 23.58
Mada, ne mogu da prestanem da razmišljam o ovaj problem-da tako slobodno siri noge pred muž ti... i možda je u pitanje nešto drugo.

Prvo, da nisi razmišljala da je to zbog ovi, sveopsti i sveprisutni, global vorming. Možda je ženu spopala nesnosna vrutjina... tamo... mislim, dole, de ga je ladila. Možda se žena samo luftira, a ti odma' sumnju na muza.

Drugo, to što je ona radila nije ništa sto 99% dobro udatih, i 99.999% raspustenica ne rade. Sasvim uobicajena pojava

A tretje, i možda najtacnije objašnjenje je da ti je muž neveran. Jer kad bi ona o-setjala da je on dibi-dus veran, ne bi se možda ni luftirala.
Nije mi bre jasno šta jedan sretjno udati dzentlmen ima da sedi ispred tvoju drugaricu, kao da gleda utakmicu- ne treptje i sav zajapuren. A ona svratila na kaficu i na tracanje lokalnog komjunitija i... muzeve joj familije.

Na moju Lepu, kad dodje drugarica- ja se lepo pozdravim, pogladim brchitji, pitam za muza i decu... eventualno, ako je u pitanje ona što se znaju još kad su decu vodile u predskolsku- onda ovlas pogledam da li ovog puta nosi brusitj... i posto se uteze u one lulumon trenerke-bacim brz pogled niz... od pozadi (ako Lepa ne gleda, inače tje mi od-rapi 7 dana na vodi i pirincu) i to je to. Nema ja tu vise šta da tražim i namestam se pred nju kao da pocinje mec od oni Djokovitj.

Odem u sobu, obucem moju bodibilding majicu, i lepo pred kutju, crevo u ruku, i zalivaj bastu. Ni creva nisu sto su bila. Ovo sad, od neku tvrdu plastiku, uzmes da zalivas a ono da prostis.. u vis strci. A ona neka gleda ako otje, sa terasu dok traca sa Lepu. Ja se ne okretjem. Samo cvrsto držim crevo i zalivam.
tufnica
09. jul 2014. u 15.29
Gle, kako se on dosetio da ponovo bude Sretjko :)
Samo me cudi, što se javi bas na ovu temu :)))
Cpetjko
09. jul 2014. u 16.15
A bre tufnice, ukinut mi stari email a sc ne da da promenis email. Onda ugasio starog Sretjka, ali mi ne daju to ime. Kaže, zbog arhivu.

A i uzeo sam bio pauzu, konobari u kafanu poludeli i poceli da me utjutkavaju. Satju pratim otje me opet pocnu utjutkuju. Dosta mi je ona jedna u kutju sto me utjutkava, još samo da konobari pocnu...eto, to je razlog za promenu ako bas otjes da znaš.


Nego, de ga je stara ekipa? Vidim da je Meksikanac tu, on ne zna nego među ove raspustenice i dobro udate...a de su ga svaba, pajser, temudjin? Svaba možda otisao u nova ratna podrucja da spase kakvu plavusu od rata ili...?
Vamp
(:Þ)
09. jul 2014. u 16.28
Hahaha ovo mi je stvarno malo glupa tema... mislim - po tome kako si postavila stvari stvarno deluje da je ta zenska neka koza koja ne zna da damski sedi u suknji... i ništa vise/ozbiljnije od toga! Niti ti poznaje muza, niti on poznaje nju, zašto panicis?! Ajde sad da ih oboje streljamo sto ona ne zna kako se sedi u mini suknji?!

Boze svasta - pa kao da ti muž nije video zenske gace u zivotu?!

Realno, da mi je prijateljica, odma' bih joj pokazala ili sapnula „e draga, vide ti se gace...” cisto da je spasim blama od ljudi u kaficu > ali posto je poznanica sa nekog kursa bilo bi mi bezveze da je možda ja dodatno blamiram - posebno pred muzem - i precutala bih... Ali ni u jednom slučaju ne bih odma' pomislila da NAMERNO pokazuje GACE mom MUZU! (Osim ako postoji još nešto sto nam nisi rekla:) )

kriska
(*)
09. jul 2014. u 17.30
Gde si bre Sretjko!? Od kad te če(t)kamo!
Ma, da znaš da si u pravu, a moguće da i onaj Haarp povećava temperaturu, pa mora žena da se rashladi.

Si čuo za ona nova creva, praktična i lako savitljiva, uopšte nisu kruta?
Ozbiljno, mnogo pakticno crevo za zalivanje. Poslacu ti sliku da vidis kako izgleda, ako te zanima.

tufnica
09. jul 2014. u 17.35
Verovatno i oni odmaraju :)
Jedino me Svabenzi brine, nestao je negde tačno u vreme poplava pa mislim da nije otisao kod mame, ona je tamo sama a bilo je bas gusto kod njih.
Cpetjko
09. jul 2014. u 17.37
A bre kriska, ta savitljiva creva su dobra da se smotaju i spakuju. Ali i dalje tje , da prostis, u-krutjeno crevo da dobaci jači mlaz nego nekakvo mlitavo. Ja sam samo komentarisao kako su ova tvrda, da prostis, creva nezahvalna za smotati i spakovati.A kakva su koja za rukovanje- to tju prepustim vama udatima, vi to bolje znate jer najcesce vi zalivate. Da prostis.
kriska
(*)
10. jul 2014. u 13.19
Pa sad Sretjko, svako neka koristi kako mu odgovara :)
elektra4-
21. jul 2014. u 06.58
Ja sam uvek za to da se kaže, ima puno ljudi koji i ne umeju i ne znaju bolje i treba im reci.
Meni je tako dosla žena u potkosulji usred leta bez brusa-svi smo joj rekli da tako odaju evetualno stare babe na plazi kad nemaju kkupaći...i da nije primereno
josjedna
(lujka)
05. januar 2016. u 16.26
...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.