Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Najbolje rate da se zove iz Kanade u Bosnu i Srbij
bubasandra
(student)
29. april 2014. u 15.24
Pošto ste svi familijarni, i vjerovatno zovete clanove familije da li mozete preporuciti kompaniju sa najboljim ratama. Bili smo sa Startecom donedavno i sada nas opasno zezaju.

Pomazite.
mrsolj1971
(veterinar)
29. april 2014. u 22.29
Vidi ovako, ja većih lopova od svih tih kompanija nisam video, ali sve do jedne. Ja I moje drustvo smo ukapirali da posle izvesnog vremena kad vide koje brojeve najcesce zoves, stave ti pozive koje nikada nisi napravio I naplacuju ti ih a ti I ne znaš. Ovo je moj drugar slučajno otkrio kad je jednom bio 3 nedelja van kuce a kad mu je stigao racun bilo je mali million „poziva” broja koji on inače zove. Onda smo svi poceli da vodimo racuna I stvarno smo nasli niz neispravnosti.

Toplo preporucujem Skype, možda nije najjeftiniji, ali se zna tarifa I nema laži ni prevare. Ovi drugi ti daju jednu cifru po minuti ali kad stigne racun na to ide još 2-3 takes, I to izadje priblizno kao Skype. Naravno ako onaj drugi takođe koristi Skype, razgovor je besplatan (uz mogućnosti „videa”)
bubasandra
(student)
30. april 2014. u 08.44
hvala puno.
Dragan_Bijeljina
(propalica)
02. maj 2014. u 04.30
Pa najbolje je da zoves preko Viber-a. Znaci neki clan od porodice ima neki Iphone ili slično i kad sedne u kafic gdje ima Wifi nazoves ga i fino se ispricate. Tacka! Sve ostalo je papreno skupo.
kriska
(*)
02. maj 2014. u 11.50
Jeste, baba i deda koji su u Bosni ili u Srbiji imaju Iphone, sede u kaficu na Wifi i tako preko Vibera razgovaraju sa celim svetom za dzabaluk.
:)))
LeaDiKaprio
(shumska)
04. maj 2014. u 05.31
E kad je moja mati od 65+ mogla da nauci da koristi Internet, šta bi falilo njima? Eno se mati napal'la, sad surfuje ko luda, srećna ko majmun sa bananom. Više ne kupuje novine, cita Internet. Klikce ko mahnita i dovukla je sve Internet picajzle koje je mogla da nadje, ali polako, i dalje uci. Poslednji put kad smo bili instalirali smo joj Team Viewer tako da sada možemo mnogo toga da joj popravimo odavde. Team Viewer omogućava remote access, tako da nam je još lakse.

Svekar i svekrva su takođe bili totalne tabule raze, a sada i oni preko iPad-a znaju i da se zakace na Skype, da ukljuce/iskljuce kameru, itd. Svekar će uskoro da napunu 80-tu.

Ja znam da bi moja keva bosa po staklu isla samo da može da me vidja cesce, a takvi su mi i svekar i svekrva za njihovog sina, prema tome sve se može kad se hoće. Ulazi u glavu, a i iz doopeta u glavu. Važno je da stigne.
Dragan_Bijeljina
(propalica)
05. maj 2014. u 05.00
To ti pricam. I moji starci su do prije godinu dana dostigli vrhunac na daljinskom za tv. I onda me je smorio fiksni, poruke, itd. i natjero sam ih da nauce na iphone i na android (kupio im polovne tel. i instalirao wifi u kuci na selu) i sada se možemo svakodnevno cuti preko vibera. Lakse je dresirati neku divlju zivotinju da te slusa nego tolike neznalice na ,,novu„ tehnologiju, trebaju zivci od gvozdja, ali se isplati. Pokusaj, investicija je 100-200 evra sveukupno, ali se visestruko isplati...”
kriska
(*)
05. maj 2014. u 11.58
Ma znam, i vecina mojih u Srbiji koristi internet, ali ima i onih cije su plate i penzije veoma male, ljudi jedva sastavljaju kraj skrajem, pa im je veliki izdatak još i internet da placaju.
U tom slučaju najbolje rešenje je kupovina skajp kredita, 1-2x nedeljno da se nazove i ne kosta puno.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.