Diskusije : Brak i porodica

 Komentar
Odlazi cirkus
obicno
(.)
29. decembar 2013. u 13.54
Da li vam je ova 2013 bila uspjesna, zabavna, turbulentna, tuzna… ? Saberite i oduzmite pa je nekako klasifikujte. Meni je pocela obično, po utabanim stazama, a onda naglo, u drugoj polovini smenjivali su se dogadjaji jedan za drugim i dobri i losi.
Moja prica (ovdje svako piše svoju ili neciju pricu).
Dogodilo mi se ono od čega svi strahujemo: dijagnoza od koje svi stahujemo- neocekivano, bez uvoda, sa (još) nejasnim ishodom. Neke stvari će postati jasnije početkom nove godine ali promjene koje je ova vijest izazvala u meni u mojima ostat će zauvijek, pa ma koliko dugo to zauvijek trajalo.
Zašto ovo pišem? Ranije sam ovdje cesce navracala da se zabavim, prekratim vrijeme i da se virtualno „istresem” o temama koje u (mom) realnom zivotu rijetko imaju neku veliku ulogu. Bilo je često interesantno citati oprecna mišljenja i covjek često shvati da skoro svi imaju pravo: svako iz svog ugla. Bilo je i napornih tema i diskutanata, ali i njima dajem za pravo da imaju svoje mjesto. Ove godine sam rjedje dolazila jer sam nasla sebi neke druge „važne”zanimacije u slobodno vrijeme, ali vjerujte mi neki diskutanti su mi nedostajali i kad god bih se sjetila, svratila bih da vidim šta ima novo. Nazalost mnogi stalni diskutanti su se povukli, te sam i ja sve rjedje navracala.
Zelja mi je da vam kažem u ove praznicne dane, kad smo svi sentimentalniji nego inače, cijenim po sebi i svojima, preispitajte svoje zelje i ciljeve za novu godinu i sve buduce godine. Upitajte se šta od toga je zbilja bitno i ima li nešto bitnije sto ste zaboravili – vasi najblizi i svaki moment koji sa njima podijelite je sigurno bitniji od novog auta, nove haljine, divljeg provoda, sati provedenih na internetu, prekovremenih sati u firmi, nepotrebnih svadja i polemika… Ne popujem ja nikome šta je bitno a šta ne, niti sam gore izneseno preslikala iz svog zivota (mada ima i toga) samo mislim da je ponekad kasno da nadoknadimo sto smo, i ako smo, propustili.
Moje su novogodisnje zelje malobrojne, nikad malobrojnije i nikad bitnije.
Svima sretna Nova godina i sretni Bozicni praznici, a ja ću vam se (zeljeli vi to ili ne) ponovo javiti kad budem imala šta da kažem, onako od srca, kao sto to ovaj put radim.
tufnica
29. decembar 2013. u 17.32
Verujem da je vecina od starih diskutanata sa BIP-a već procitala ovu tvoju temu i kao i ja ostala zatecena. Blenem u ovaj monitor već izvesno vreme i imam zelju da ti napisem da će sve biti ok, da ne brines ali ko to zna?
Nekad se zivot sa nama surovo poigra, stavi nas u iskusenja, postavlja prepreke, ispituje nasu snagu i izdrzljivost. Oduvek si, bar meni, izgledala kao neko ko stoji cvrsto na zemlji, jaka, možda najjača od svih nas ovde.Možda si zato i dobila najtezi zadatak, najjacu borbu jer taj neko gore zna da ti iz nje možeš izaci kao pobednik. Ja verujem i nadam se da hoćeš.
Želim ti svim srcem da ti se ova jedna jedina novogodisnja zelja ispuni.
I da jedna drugoj idemo na zivce, kao do sada, još mnogo godina a ne da ti ja pišem ovakve postove.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
29. decembar 2013. u 22.51
Nama je ova godina bila dobra; ne mogu se pozaliti. Premda ništa nam se ni veoma ruzno ni veoma dobro nije desilo. Sto je najvaznije, porodicu nam je zdravlje manje-vise sluzilo.

Tokom sledeće godine planiram da posvetim vise paznje svome zdravlju i navikama, a prvenstveno ishrane što se tiče. Moramo da se brinemo o svojim tijelima da bi nam trajala i dobro nas sluzila. A i ne kaže se dzabe, „u zdravom tijelu, zdrav duh”. Iskreno, to mi je onako veci zadatak ove nastupajuce godine, jer loše navike se teško gube a i nije lako starog konja nauciti da jase. :) Ali sve se može, kad se dovoljno želi i kad se ulozi trud.

Tako, draga Obično, naoruzaj se pozitivnim mislima i dobrom energijom, i vjeruj da možeš situaciju promijeniti na bolje, i tako će i biti.

sharlota
(bez zanimanja)
29. decembar 2013. u 23.29
meni je ova godina pocela tuzno a tako se i okoncala.

ja sam ubjedjena da sve sto nam se desava dolazi iz naše glave, tj kakve su nam misli takav nam je i zivot.

potsvjest je teško kontrolisati i preusmeriti,ali je ostvarljivo uz malo vise truda.

zato, obično,glavu gore i samo pozitivno, probaj bil osto sto će da povrati snagu volje,i 100% pozitivne misli,mediacija uz profesionalnu pomoć, maksimalno zdrava ishrana, svjeze voce povrce isl posebno dan početi sa cjedjenim limunom i sto vise vode, okonacati ga sa sto vise vode prije odlaska na spavanje.

saljem ti pregrst pozitvine energije, naprijed u pobjede

drzi se cvrsto i nedaj se ti si bar jedan trezven,razuman i pozitivan lik

evo jedan link sa info koje pomazu da procstimo duh i tijelo i rjesimo se viska acida iz organizma.

http://www.care2.com/greenliving/10-ways-to-alkalize-your-body-today.html
Oberstaatsanwalt
30. decembar 2013. u 15.28
I ja sam fan od Obično. Citao sam rado tvoje postove. NE znam kako te je to sve spopalo, ali covjek kad razmisli može da nadje te uzroke, koje - ako nisu nasljedni- leze u podsvijesti, koja se ustvari na njemakom zove Unbewusstes, tj. nesvijest, tako daje ustvari ne možeš znati.
Ja sam jednom tako ima nekim psiholoskih nesporazuma i ja sam mislio da ja moram negdje puknuti, i tako dobijem neku bolest crijeva, Morbus Cron ili UC ili tako nešto, koja je neizljeciva ali nije malizonzna. I oni mi kažu to je dozivotna, moras uzimati lijekove, jednom sedmicno ići da vadis krv i pravis nalaze, i ja se odlucim, poslije sto sam jedan lijek popio da to sve ne radim, i samo se tako mislima borio, i jedno vece samo imao strasne bolove, mislio sam - umrijecu. Ali sam pretprio i popustilo me. Uglavnom covjek ima puno snage i treba se na sebe osloniti. Čak je Freud rekao tu hemijsku ravnotezu ne mora samo lijek uspostaviti već može i covjek.
U svakom slučaju želim ti uspjesnu borbu. Moras dobro razmisliti kako da se boris- i uspjeces.
tajka
(trener)
30. decembar 2013. u 16.24
Obično kad vidim avatar obično sa pažnjom pročitam post.
Tako i sad.
Dobićeš ti tu bitku znam a ne znam kako.

Nisam redovan ali znate me i neke od mojih ovogodišnjih dogadjaja.
Izuzetno uspešna godina.Oženio se sin, udala se ćerka,stabilni su, postao sam deda,štampa mi se roman, čeka me posao u Bgd kad se vratim dogodine ...Partizan (opet šampion)...zdravlje dobro...povremeno neka atrakcija poput Las Vegasa pre nedelju dana itd...

a između toga

nostalgija, tuga,ponekd dosada i neispunjen predugačak dan (ne radim)koja me natera da napišem setnu pesmu ili priču...
Mexico1
(Trust_Nobody)
30. decembar 2013. u 16.46
Obično...Nadam se da nisam previse direktan,jel se može znati u kojem djelu zemlje živis..??
obicno
(.)
30. decembar 2013. u 18.21
Drago mi je da su mnogi post procitali jer upravo mi je to i bio cilj: skrenuti svima paznju na BITNO i manje bitno, bar da malo porazmislimo svi o tome.
Danas slusam šta se desilo Sumaheru (za neupucene: ima vijest na naslovnoj strani), pa opet sebi postavljam to pitanje: kako covjek treba zivjeti da bi mogao reći da je imao ispunjen zivot i da opet nadje neku ravnotezu i umjerenost u svemu? Filosofiram, to mi nekako u krvi.
Mnogo toga „naucih” za kratko vrijeme: o vrstama karcinoma, uzrocima,lijecenju, terapijama, prognozama. Ja sam po prirodi malo skepticna, ne vjerujem u sve sto čujem i vidim, hoću dokaze i cvrste argumente. Za početak sam, na svoju ruku, uvela nužne promjene u zivot: one koje ne pobija ni medicina ni alternativa. Nisam pala niti se predala, mada ima crnih minuta koje su jezive. Trenutno je najveci problem neizvjesnost: koliko je sve to uhvatilo maha. To ću uskoro saznati, nadam se, i imam termin za operaciju.
Mogla bih vam mnogo BITNOG napisati: kako je doslo do otkrica (dosta kasno, a moglo je ranije), kako sam znala (i prije zvanicne dijagnoze) šta je u pitanju … ali ne bih da davim nikoga, mada za pouku neka stvari bih rado ispricala. Bila sam (poprilično) savjesna kad su preventive u pitanju, ali sve to zna zakazati, jer ima nešto iznad svega toga sto mi ne možemo dokuciti niti predvidjeti.
@Mexico, u Becu sam
tajka
(trener)
30. decembar 2013. u 18.32
Piši..piši..piši
sve izbacuj iz sebe. Bolje je.

I veruj u srećan ishod. Pa toliki se ljudi izlečiše...
obicno
(.)
30. decembar 2013. u 18.43
tajka, zavidim ti sto si ozenio sina, udao kcerku i postao djed. Nisam sve to još „obavila” i nekako sam mislila da će se to desiti u narednih 5 godina (sinu 24), ali mi to sada izgleda kao vijek.
Ali zato ti mogu reći da radim (još uvijek ni dana bolovanja) i posao me ispunjava, nostalgija me ne hvata jer kad god se poželim skoknem u rodni kraj i zasitim svoju nostalgiju.
Vidis kako bi se nadopunjavamo:)
njezna_zverka
(manitanje)
30. decembar 2013. u 19.22
obično,
Procitala sam još na poslu ali covjek teško nadje prave rjeci..i cjelo vreme razmišljam o tebi.
Nadam se da će ipak sve da se zavrsi dobro.
Shvatam tvoju poruku i često se tako zanesemo u vrtlogu zivota pa zaboravimo da se opustimo i shvatimo ga preozbiljno.

Ne dozvoli sebi ruzne misli i tu smo da te podržimo. Saljem ti najtoplije vibracije sa Floride :)
Nek ova 2014-ta godina bude tvoja godina pobjede!

mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
31. decembar 2013. u 07.39
meni je do juče 2013 bila sjajna i bajna...na odmoru sam u CH ,dosli mi mama i tata i onda trenutak promeni zivot...
Nego, nisam se zbog toga javila.Htela sam samo da te jako zagrlim,jer sam na rečima slaba.
Pisi slobodno šta ti je na pameti jer nekad je lakse i lepse razogarati sa ljudima koje ne poznajes.
Budi jaka, jer nama u ovo kafance trebaš još.
Mexico1
(Trust_Nobody)
31. decembar 2013. u 08.41
Obično...Ako već nisi,otidji na diskusije zdravlje i pod izdvojenim topicom „Potreban lijek sa Kube” čitaj sve dok nedodjes do covjeka pod imenom Muho iz Prnjavora...I sam sam prije dvije godine izgubio najboljeg druga od te opake bolesti koja nam je nametnuta sve radi profita...Lično sam ubijedjen da lijek postoji,ali ...
PustaZelja
(i posle mene - ja)
31. decembar 2013. u 09.38
Kopiram tekst koji sam postavila na jednom drugom forumu. Javi ako ne znaš engleski da se prevede:

Dobila sam danas ovaj dole e-mail, pa sam se sjetila tvoje mame. Ne znam da li već znate za ovo I da li ste možda probali, ali bez obzira, možda će nekome biti još od koristi.

„10000 times stronger killer of CANCER than Chemo”
do share it.. can save many lives, fill up hopes and build confidence in the patients...
The Sour Sop or the fruit from the graviola tree is a miraculous natural cancer cell killer 10,000 times stronger than Chemo.
Why are we not aware of this? Its because some big corporation want to make back their money spent on years of research by trying to make a synthetic version of it for sale.
So, since you know it now you can help a friend in need by letting him know or just drink some sour sop juice yourself as prevention from time to time. The taste is not bad after all. It’s completely natural and definitely has no side effects. If you have the space, plant one in your garden.
The other parts of the tree are also useful.

The next time you have a fruit juice, ask for a sour sop.
How many people died in vain while this billion-dollar drug maker concealed the secret of the miraculous Graviola tree?
This tree is low and is called graviola ! in Brazi l, guanabana in Spanish and has the uninspiring name „soursop” in English. The fruit is very large and the subacid sweet white pulp is eaten out of hand or, more commonly, used to make fruit drinks, sherbets and such.
The principal interest in this plant is because of its strong anti-cancer effects. Although it is effective for a number of medical conditions, it is its anti tumor effect that is of most interest. This plant is a proven cancer remedy for cancers of all types.

Besides being a cancer remedy, graviola is a broad spectrum antimicrobial agent for both bacterial and fungal infections, is effective against internal parasites and worms, lowers high blood pressure and is used for depression, stress and nervous disorders.
If there ever was a single example that makes it dramatically clear why the existence of Health Sciences Institute is so vital to Americans like you, it’s the incredible story behind the Graviola tree..
The truth is stunningly simple: Deep within the Amazon Rainforest grows a tree that could literally revolutionize what you, your doctor, and the rest of the world thinks about cancer treatment and chances of survival. The future has never looked more promising.

Research shows that with extracts from this miraculous tree it now may be possible to:
* Attack cancer safely and effectively with an all-natural therapy that does not cause extreme nausea, weight loss and hair loss
* Protect your immune system and avoid deadly infections
* Feel stronger and healthier throughout the course of the treatment
* Boost your energy and improve your outlook on life

The source of this information is just as stunning: It comes from one of America ‘s largest drug manufacturers, th! e fruit of over 20 laboratory tests conducted since the 1970's! What those tests revealed was nothing short of mind numbing… Extracts from the tree were shown to:

* Effectively target and kill malignant cells in 12 types of cancer, including colon, breast, prostate, lung and pancreatic cancer..
* The tree compounds proved to be up to 10,000 times stronger in slowing the growth of cancer cells than Adriamycin, a commonly used chemotherapeutic drug!
* What’s more, unlike chemotherapy, the compound extracted from the Graviola tree selectivelyhunts
down and kills only cancer cells.. It does not harm healthy cells!

The amazing anti-cancer properties of the Graviola tree have been extensively researched–so why haven’t you heard anything about it? If Graviola extract is
One of America ‘s biggest billion-dollar drug makers began a search for a cancer cure and their research centered on Graviola, a legendary healing tree from the Amazon Rainforest.
Various parts of the Graviola tree–including the bark, leaves, roots, fruit and fruit-seeds–have been used for centuries by medicine men and native Indi! ans in S outh America to treat heart disease, asthma, liver problems and arthritis. Going on very little documented scientific evidence, the company poured money and resources into testing the tree’s anti-cancerous properties–and were shocked by the results. Graviola proved itself to be a cancer-killing dynamo.
But that’s where the Graviola story nearly ended.

The company had one huge problem with the Graviola tree–it’s completely natural, and so, under federal law, not patentable. There’s no way to make serious profits from it.
It turns out the drug company invested nearly seven years trying to synthesize two of the Graviola tree’s most powerful anti-cancer ingredients. If they could isolate and produce man-made clones of what makes the Graviola so potent, they’d be able to patent it and make their money back. Alas, they hit a brick wall. The original simply could not be replicated. There was no way the company could protect its profits–or even make back the millions it poured into research.
As the dream of huge profits evaporated, their testing on Graviola came to a screeching halt. Even worse, the company shelved the entire project and chose not to publish the findings of its research!

Luckily, however, there was one scientist from the Graviola research team whose conscience wouldn’t let him see such atrocity committed. Risking his career, he contacted a company that’s dedicated to harvesting medical plants from the Amazon Rainforest and blew the whistle.
Miracle unleashed
When researchers at the Health Sciences Institute were alerted to the news of Graviola,! they be gan tracking the research done on the cancer-killing tree. Evidence of the astounding effectiveness of Graviola–and its shocking cover-up–came in fast and furious….
….The National Cancer Institute performed the first scientific research in 1976. The results showed that Graviola’s „leaves and stems were found effective in attacking and destroying malignant cells.” Inexplicably, the results were published in an internal report and never released to the public…
….Since 1976, Graviola has proven to be an immensely potent cancer killer in 20 independent laboratory tests, yet no double-blind clinical trials–the typical benchmark mainstream doctors and journals use to judge a treatment’s value–were ever initiated….

….A study published in the Journal of Natural Products, following a recent study conducted at Catholic University of South Korea stated that one chemical in Graviola was found to selectively kill colon cancer cells at „10,000 times the potency of (the commonly used chemotherapy drug) Adriamycin…”
….The most significant part of the Catholic University of South Korea report is that Graviola was shown to selectively target the cancer cells, leaving healthy cells untouched. Unlike chemotherapy, which indiscriminately targets all actively reproducing cells (such as stomach and hair cells), causing the often devastating side effects of nausea and hair loss in cancer patients.
…A study at Purdue University recently found that leaves from the Graviola tree killed cancer cells among six human cell lines and were especially effective against prostate, pancreatic and lung cancers Seven years of silence broken–it’s finally here!„ ”
njezna_zverka
(manitanje)
31. decembar 2013. u 11.35
444
01. januar 2014. u 23.13
Zivot bas neki put nije fer. Želim ti svim srcem da se sto pre oporavis
I da ti ova godina bude sva u znaku pobede.
Od alternativne medicine da sam u tvojoj situaciji bih definitivno probala
brojersove ili brojerove sokove kako se već zovu...poznajem dvoje ljudi koji
su imali istu dijagnozu kao ti, sa tim sto jednom je rak već metastazirao
pa je godinama već eto na tim sokovima, metastaze su još tu samo sto nisu
produzile da se sire.
Mogla bi da probaš da uzmes možda I sastanak sa onom nasom bioenergeticarkom
Sekom Nikolic, mada ona ne za sebe ne tvrdi da leci kancer,već kako ona kaže
ispravlj gde je nastao bioenergetski zastoj, evo ti site pa prelistaj:
http://www.sekanikolic.com/
Pozdrav uz najlepse zelje za brzi oporavak
PljucPljuc
(Fertig.)
02. januar 2014. u 06.20
obično evo vetj par dana trazhim link jedne emisije sto sam odgledala prije par mjeseci i nikako da ga nađemsto nikako neznaci da ću odustati

prije par godina sam zaglavila od ginekologa do mrt-a pa u bolnici da i sama nisam znala šta mi se desava, 10 dana sam bila na nekom down-u sve sam videla crno, sva sretja pa se to sve dobro zavrshilo.

to je bilo 10 najstrashnih dana iz danashnje perspektive mogu retji da se nikad vishe nebi oslonila iskljuchivo na „standartnu” medicinu oni imaju odredjene aparature i odredjene puteve za masu boleschina ali oni zaborave da se tu radi o normalnim ljudima kojima se zaustavi zhivot shto od straha shto od neizvesnosti, bace ti dijagnozu ---> friss oder stirb.

Danashnja medicina ti je biznis gde se neki (u to urachunavamo i pharmerindustrie) bogate i gde par njih drzhi monopol, bolest i zdravlje je postao unosan poso.

nemam namjeru da ti kazujem okreni se od shkolske medicine ali bi ipak voljela da u tu svoju borbu ukljuchish i druge metode ---> alternativna medicina u becu sigurno imash i homeopata prochachkaj koji je vodetji i uputi se i tamo. Svi mi nosimo kljutj ozdravljenja u sebi samima al je chesto zatrpan i chesto smo paralizovani a i kako nebi bili kad nam postave igralishte, krug u kojem se trebamo kretati, ti preskachi te krugove probijaj te granice.

tvoj cilj je da ozhenish sina i da dochekash unuche i sa tog puta tebe niko nemozhe odvratiti niti zaustaviti.

Neka 2014-ta bude godina tvog uspeha.

:)
Krasotica
(magistra)
02. januar 2014. u 16.49
Ne kloni duhom, da znaš da je onkologija veoma napredovala i da su mnoge vrste karcinoma izlječive regularnim putem (dodaci ishrani ne mogu škoditi ali daleko bilo da oni budu „terapija”).
Nisu čak ni sve vrste terapije hemoterapija nego analozi hormonima, antitijela i slično. Neke vrste leukemije od kojih su ljudi do juče umirali su izlječive u preko 95% slučajeva (kao CML).
Zaista je to jeziva i nepoznata tema, ali ipak mnogo toga se pomaklo u zadnjih 15ak godina, za nepovjerovati. Bitno je učiti i naučiti svašta od medicine,koja galopira naprijed, boriti se i težiti ka pobjedi. Sretno uz božiju pomoć!
PS, 2013 godina je bila loša i teška godina :(
MAKPO
(косингас)
02. januar 2014. u 20.45
Cek' bre gde ode ova 2013-a???

Iskreno reci, 2013 ko da nije ni bilo. Od kako sam u AU, nešto su ubrzale, al' ove je bogami prošla brzinom svetlosti.

Obično, zao mi je da čujem za takvu losu vest, al' ne daj da te obori...drz se samo pozitive.

Nego Pusta, ja mislim da je ovaj kod tebe negde u Kanadi...ne znam da li ga još ima, Rik Simpson

http://phoenixtears.ca

http://www.youtube.com/watch?v=0psJhQHk_GI

Da znam nekoga ovde ko to lepo uzgaja bez prskanja uzeo bih dzak dva, da se nadje za ne daj boze.

Kospice tj. seme u kospici od kajsije isto su dobre, mogu pomoći isto.

Srećno i da ti se zelja ispuni!

Pozdrav
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
03. januar 2014. u 18.10
2013. је била турбулентна, чекао се и хистопатолошки налаз али ниједног момента нисам жалила за нечим нити сам размишљала о томе шта ако...
Вјеруј да о смрти размишљам свакодневно као о нечему што може да нас помјери из садашњости у будућност.
Како је то чудно, а?
Блаженопочивши патријарх Павле је то предивно описао!
Сат куца, тик...то је будуђност, а чим је откуцао так - ето је већ прошлост!
Па шта је онда садашљост!?

Уживај драга Обично и не брини јер је брига једна велика лажа!
Кажу да здрав човјек има 1000 жеља, а болестан само једну. Питам се ко данас није болестан...

Желим вам свима,
ЉУБАВИ
ЗДРАВЉА
И УСПЈЕХА.
Баш овим редом!
_bezGranica
05. januar 2014. u 16.58
Rado čitam tvoje no-nonsense komentare, i od svega srca ti želim sto skorije ispunjenje tvoje zelje!

2013-ta i nije bila osobita s tim da mi je njena prva polovina bila vrlo stresna sto zbog bolesti u siroj familiji sto zbog posla.

ModestiBlejz1938
06. januar 2014. u 15.41
2013 je bila turbulentna, ali ništa tragicno ...sve do 30-og Decembra kad sam izgubila dobrog prijatelja iz djetinjstva. Pokupio ga frajer u dzipu dok je stajao na trotoaru. I tako za tren ode zivot (35 godina), ostade mlada zenica i sin 10 godina iza njega. :(

I šta reci osim ono sto smo slusali čitav zivot: uzivaj u svakom trenutku zivota jer sljedeci tren ne znaš da li ćeš biti ziv.

Želim vam svima svo zdravlje ovog svijeta i da budete prisutni u svakom trenutku svog zivota jer stvarno proleti za tren.

Oberstaatsanwalt
12. januar 2014. u 18.12
Danas sam sreo jedng druga, i on kaže mora da ode do bolnice da posjeti jednoga druga, koji treba da dobije nalaze od doktora da li je zlocudni tumor ili dobrocudni. I vraca se on i keze da je zlocudni. I kaže ovaj drug place. Ima 52 godine.
tufnica
14. januar 2014. u 05.53
Obično, kako si? Šta se desava?
obicno
(.)
14. januar 2014. u 12.44
Svima koji su se javili ili samo procitali pa ostali bez rijeci: hvala na podrsci.
Prvi korak poslije famozne dijagnoze je učinjen: operacija prošla, oporavak napreduje dobro, već izasla iz bolnice, kretanje ograniceno ali ide. Daljnji plan će biti do kraja januara postavljen: zracenje moram sprovesti a za kemoterapiju još ne znam.
Lično sam ponesto izmijenila (u prvom redu ishranu) i mijenjam dalje. Nisam se predala i ne namjeravam, pa nema veze kakve su prognoze za daljnje.
Oberstaatsanwalt
14. januar 2014. u 16.19
Ne znam dal se neko sjeca da sam pricao nedavno o nekom tipu za koga sam bio ubjedjen da je lago da ima rak, i juče pricam sa jednim kolegom, kaže on IMAO je rekoh mu ja da je lago, tek on nevjeruje.
ciba
(brrrrr)
15. januar 2014. u 20.14
Kad sam gledala pre MD Anderson (cuvena bolnica) je imao review svih alternativnih terapija (i klasicnih). Možda ti bude korisno http://www.mdanderson.org/ .
Takođe sajt american cancer society je vrlo informativan http://www.cancer.org/ .

Želim ti puno sreće.
tufnica
17. januar 2014. u 16.27
Samo polako,korak po korak i sve će biti dobro.
Oberstaatsanwalt
18. januar 2014. u 17.41
Ma eto, šta da kažem, ne znam kako da ti to objasnim, ali ja teško mogu da shvatim da obično ima rak, al eto, neću da kažem da laže, ali ja teško vjerujem u to, a jako dobro procjenjujem ljude opcenito, i žene još bolje.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.