Diskusije : Serije

 Komentar
Seca li se neko
ladykloe
(student)
08. april 2011. u 05.39
Serija se prikazivala za vreme bombardovanja... tako mi se bar čini...na pinku. Po meni serija se zvala „Marie Louise”, ali pod tim imenom ne mogu nigde da je nađem Radnja serije se odvija u Kanadi(ni u ovo nisam sigurna), za vreme francuske kolonizacije, kada se jedan francuski kapetan useljava kod seljaka u kucu.Tu se zaljubljuje u domaćinovu cerku, ali naravno ona je već zaljubljena u drugog! Ne znam kako ali taj drugi bezi iz njihove zemlje i ona ostaje u očaju, čini mi se radja i njegovo dete, ali joj kapetan polako prilazi i osvaja je! sledi nekoliko srećnih godina, i nakon odredjenog vremena, 10-15 god. vraca se njena prva ljubav i kapetan je svesno salje njemu u ruke da bi ona sama odlucila pored koga je srećnija...

godinama pokusavam da nađemovu seriju, koja je kratka, nekoliko epizodica. ne secam se vise ni da li je bio francuski ni engleski jezik! ako se neko seca bilo kakvog detalja ili imena glumaca bilo bi od velike pomoći!!!
vitluk
(full-time mom)
23. maj 2011. u 23.34
Zanimljivo - i ja sam tragala za ovom serijom i pronasla sam je pre nekoliko meseci. Čini mi se da je u međuvremenu uklonjena sa yt (neko pokusava da je opet postavi), ali imaš prvih 8 epizoda na dailymotion. Serija se zvala Margeurite Volant. U Kanadi se prikazivala na engleskom i francuskom - na DM je stavljena na francuskom.

Lepa serija (11 epizoda)i good luck, anyway.
elektra4-
09. jun 2011. u 11.09
A KAD STE SVE ISPRICALE NEMA POTREBE NI DA SE GLEDA
Biljana
03. decembar 2011. u 16.34
Ja se secam te serije..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.