Diskusije : Serije

 Komentar
Mira Furlan ponovo u seriji Lost
dadayaya
20. maj 2010. u 12.52
evo Mire Furlan opet u Lost-u, u finalnoj (sestoj) sezoni, iako je Danielle Rousseau, koju glumi, stradala još u četvrtoj, ali posto je
Lost cudna serija, puna iznenadjenja i naglih preokreta, koja se bavi putovanjem kroz vreme, paralelnim svetovima (zivotima), ozivljavanju mrtvih i sličnim 'neverovatnim' stvarima (uz sve kvantnu fiziku pride), Danielle je u ovoj predzadnjoj epizodi poslednje sezone (emitovane premijerno u ovaj utorak, tj prekjuce/preksinoć) u ulozi nekog 'alternativnog zivota', ne-vezanog za ostrvo, ali povezano opet sa cerkom Alex i Benjaminom Linusom, kao sto je i na ostrvu bila. Po meni, lepo odigrano...

Videcemo da li će se pojaviti i u samom finalu (zadnjoj epizodi cele serije, tj dvo-epizodi, posto će biti dupla po trajanju, u kojoj će se konacno zakljuciti ta velika misterija koju ova serija predstavlja)...
Po desavanju se čini da još ponesto u vezi nje, Linuxa i Alex je nedoreceno, pa je moguće da će se pojaviti bas i u finalnoj.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Danielle_Rousseau
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Mira_Furlan

Inače ulogu Danielle je jednoj epizodi pete sezoni tumacila izvesna Melissa Farman (isto na ostrvu) posto se radilo o mladjoj verziji Danielle (tj onoj koja je rodila Alex), nekih 16 godina pre vremena u kome serija pocinje.
dadayaya
20. maj 2010. u 18.56
da, evo link na torrent
http://thepiratebay.org/torrent/5570813/Lost_S06E16_HDTV_XviD-NoTV_[eztv]
i wiki link na tu epizodu (mozete da vidite Miru Furlan u zaglavlju pod Guest Stars)
http://en.wikipedia.org/wiki/What_They_Died_For
dadayaya
25. maj 2010. u 00.09
zavrsi se eto cuveni Lost - duga i komplikovana serija od 6 sezona, u kojoj sam prepoznao par vrlo neobičnih sinhroniciteta i sa mnom lično, a verujem da su i mnogi drugi koji su je (od)gledali na neki način negde pronasli sebe kroz nešto u toj seriji (zato i jeste postala tako popularna čak i do statusa pravog kulta).

Nije bilo Mire Furlan u ovoj finalnoj dvo-epizodi (posto njena uloga ipak nije bila od vaznijih), a serija se ipak zavrsila pristojno. Na momente je ova zadnja epizoda bila prilično 'pastoralna', sa umirucim glavnim 'pastirom' (Jack Sheppardom), oko koga se okupila ekipa da ga 'isprati'. Bas su se potrudili da izgleda da su sve ovce na broju i da nijedna nije ostala izgubljena i čini se da su uspeli da razrese ono sto je još trebalo, i odgovore na glavna pitanja na koja je trebalo naći odgovor.
http://thepiratebay.org/torrent/5585784/Lost.S06E17-E18.272p.HDTV.H264
elektra4-
05. jun 2011. u 18.01
izgleda sve u svemu dosta ostarjelo za razliku od mirjane karanovic koja se sjajno drzi
dadayaya
(mind over matter)
23. januar 2021. u 01.17
R.I.P. Miro !
Kakva tuzna vest, jedna divna talentovana osoba otisla prerano...
(kad sam postavio ovaj topic pre vise od 10 god, nisam još bio video Babylon 5, u toj seriji je bila takođe fantasticna, dala joj svoj unikatan pecat... sve pohvale!)
dadayaya
(mind over matter)
23. januar 2021. u 01.26
moglo je i bez onog znaka uzvika. mislim da je pogresno, u ovoj prilici, ustvari je slučajno upalo

Pocivala u Miru... s Bogom i andjelima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.