Diskusije : Serije

 Komentar
Danasnja televizija..
-Lav-
28. septembar 2009. u 07.31
Makedonci su skroz upravu!!

Makedonsko udruženje građana „Omladinski centar Vrutok” poslalo je otvoreno pismo televiziji A1 u kome traže da u udarnim terminima ne emituje „Velikog brata” jer „rijaliti-šou propagira promiskuitet, nemoral i pogrešne odnose”.

- Epizode „Velikog brata”, koje gleda 200.000 ljudi, sadrže scene u kojima se promoviše nemoral. Posle tri sata poznanstva 19-godišnja devojka stupa u intimne odnose sa 33-godišnjim muškarcem (Makedonka Viki i frizer Karlo, prim. aut). Drugog dana u programu uživo emitovane su scene iz kreveta u kojim učestvuje jedva punoletna devojka - navodi se u pismu „Vrutoka”, i dodaje da bi televizija u terminu „VB” trebalo da emituje crtane filmove i edukativne programe:

...

Bas tako, ova emisija kao i sami ucesnici su toliko zalosni i jadni da je to smesno. Pa ovi su bre smesni. TREBA IH ZABRANIITI i uvesti neku cenzuru šta se pusta na televiziji. Ovo je odvratno. Likovi su drolje - i muskarci i žene. I tako ne treba deci pokazivati ko je normalan. STO JE JEDAN PSIHOLOG rekao, treba sa decom gledati televizor i GOVORITI STA JE U REDU A STA NIJE. Ovo definitivno nije.

http://www.facebook.com/group.php?gid=58356045002
Zecko11
(Staklorezac)
26. novembar 2009. u 19.05
Ne slazem se sa tobom u potpunosti

To da je veliki brat okupljaliste nemoralnih osoba stoji

Što se tiče dece:

Ali ti za mlade ne treba toliko da se brines,jer tu ništa ne možeš.A vremenom u njihovoj glavi sve dodje na svoje mesto,onda kada je za to vreme

Po neko čitav svoj početak zivota provede u losoj sredini,ali on/ona sam po sebi postupa i dejstvuje ispravno...

Možda je čak i bolje pruziti detetu sansu da vidi kako ne treba...tj da dete to samo uvidi

Ne možeš biti neko ko će detetu stalno stojati iza glave i pricati - ovo je ispravno,a ovo nije.Ne zato što ti to ne trebaš raditi,nego zato što je to odbojno detetu,i zato što do njega ne dopire

PS:

Pozdrav,i hvala na pametnoj temi! Postujem tvoje mišljenje
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.