Diskusije : Kanada

 Komentar
Preseljelje u drugu provinciju.
krajina-srem
(penzioner)
14. januar 2014. u 20.20
pozdrav svima interesuje me ako ima neko slično iskustvo oko preseljenja iz provincije koja te nominovala kao PNP NOMINEE u drugu provinciju,u istoj provinciji proveli oko 4.5 god na radnim vizama i 9 eseci smo s stalnim boravistem,sticajem okolnosti suprug ima ponudu od kompanije za koju radi da predje na visu poziciju u kompaniji ali i preseljenje u drugu provinciju
D-Man
(Analyst)
16. januar 2014. u 23.06
Требаш погледати уговор (ако уопште постоји) између вас и провинције која вам је дала тај први статус. Ако у њеме не пише да сте обавезни да живите у тој провинцији одређено време онда можете где хоћете.
snoopy
19. januar 2014. u 22.34
koliko ja znam niste obavezni da ostanete u istoj provinciji. ali najlaksi način da proveris jeste da ih pitas direktno ili da odete kod vaseg MLA-a da on pita za vas. Vidite po vasem mestu stanovanja ko vas predstavlja pred provincijskim vlastima (ko vam je MLA). oni uglavnom znaju ta pravila.
Azdaya
(bedno piskaralo)
26. januar 2014. u 23.22
ne znam da li pod „stalni boravistem” podrazumevas „permanent resident status”, ali jednom kad si PR (permanent resident) možeš da živis gde hoćeš u Kanadi, ne zavisis od poslodavca ni od provincije.
krajina-srem
(penzioner)
27. januar 2014. u 18.54
hva;a na javljanju i odgovorima,da pod stalnim boravkom sam mislio na permanent resident status,malo je konfuzno oko tog sveg bilo i nije uopste bio ubrzan proces nego čak razvucen duže,tj prebcivan slučaj iz bgd u bec i nazad,hvala na odgovorima
sarajevox
10. jun 2015. u 21.01
test
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.