Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Fleke od sunca
Majda
25. jul 2012. u 08.12
Da li je neko od vas koristio neku kremu za izbeljivanje fleka od sunca koju mozete da preporucite u Kanadi? Od prošle godine imam povecu fleku na licu, kao posledicu karipskog sunca.
Dadoh do sada silne pare za razne kreme, poslednja je kupljena po preporuci dermatologa i em sto nemaju nikakvog efekta, neke od njih mi izazovu alergijsku reakciju.
aqua_
28. jul 2012. u 10.51
Sve te kreme su cisto bacanje para. I ja imam par malih flekica samo ne znam da li je to posledica suncanja ili jednostavno to dolazi sa godinama. Najbolje prirodno sredstvo je limun. Limunov sok nanosis na fleke u toku dana kad god ti se ukaze prilika. Utrljas dobro u kozu ja to radim pomoću stapica za usi. Mogu ti reći da fleka blijedi. Jednostavno, efikasno i prije svega jeftino. Ako je iko testirao ranze kreme i pomade to sam ja posto mi kcerka radi u jednoj farmaciju na odjelu za kozmetiku, pa mi tako donese razne testere svakojakih krema čak i onih najskupljih ali je efekat nula. Mi žene se samo zavaravamo i vjerujemo svemu sto vidimo na reklamama za neki proizvod a u stvari samo dzaba trosimo novac. Probaj to sa limunom pa mi javi.
Majda
28. jul 2012. u 11.53
Hvala aqua, dobar je predlog.
sanjaruma
30. avgust 2012. u 17.24
Majda,
jel ima efekta sa limunom? Nadam se pozitivnom odgovoru, pa da i ja započnem terapiju skidanja fleka?
nikki7
14. novembar 2013. u 16.11
Meni pomaze krema „Linoderm” (krema za bijeljenje pjega i fleka) , UVA/UVB/UVC . Samo, na njoj lepo piše da se maze ujutru i uvece, a ja sam mazala par puta u mesec dana i pomaze, samo što se meni svidelo lice nakon nanosenja kreme, izgleda cistije, pa sam je mazala po celom licu pa sam sad u licu bela kao sir, zato najiskreniji savet - nanesite kremu samo na fleke.
CEO
(Filozof)
08. oktobar 2014. u 16.31
ja sam s vremenom iako veoma mlada bog hormona I sunca pocela da dobijam tamne felek po licu čim malo izadjemna sunce. Onda mi je dermatolog u Kanadi preporucio da uzimam La Roche Posay Mela-D Dark Spots Daily Skincare uz obavezan premaz sa kremom za sunce I to minimum SPF 60 (I zimi I leti). Rezultat je bio fantastican. Posle tri godine pocela sam da uzimam Vichy ProEVEN Daily Dark Spot Corrector takođe uz kremu za sunce I moram reći da sam videla rezultat veoma veoma brzo jer sam se letos prepustila carima sunca I okeana pa su mi flekice bas dosle do izrazaja ali ih je krema brzo resila. Limun lično ne uzimam jer mi je lice osetljivo I smeta mi što ne znači da nekom drugom neće da deluje. Srećno I pozdrav.
CEO
(Filozof)
08. oktobar 2014. u 16.34
Zaboravih da napomenem da mozete da kreme kupite u London Drugs, Shoppers Drug Mart, čak I u nekim Wal Mart, I kostaju oko $50, ali traju dugo.
Pozdrav.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.