Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Jako suva koza na licu.
kristinche
(sta te briga)
05. april 2012. u 14.18
...i treba mi savjet koji foundation i primer da koristim. Šta god da stavim na sebe prvo imam osjecaj da nosim sloj maltera na licu, a drugo u početku super izgleda kasnije mi se vide bore i izgledam deset godina starije. Probala sam i da nanesem masne i vodenaste kreme na lice prije sminkanja ali jok... Imal ko kakav savjet za mene???
dara
06. april 2012. u 01.45
Jesi li probala koristiti tonik i serum?
kristinche
(sta te briga)
06. april 2012. u 10.51
Ma Daro nema šta nisam probala. Kako god da okrenem nakon pola sata izgledam ko da imam 100 godina. Ako imaš neki specijalni tonik, serum preporuci slobodno. Hvala.
Vagabundo_
((bas_tako))
06. april 2012. u 20.54
Za suvu kozu ova maska je odlicna,može da se koristi i kao krema.Iz kolekcije za suvu kozu imaš i ruzinu kremu,moisturizer i cleansing od badema
https://store.drhauschka.com/b2c/ecom/ecomEnduser/items/itemDetail.aspx?&page=&store=&itemNum=MM&siteId=1&bulkex ists=0
kristinche
(sta te briga)
09. april 2012. u 10.18

Zahvaljujem, probat ću naći to kod mene ovamo nadam se samo da nije skupo previse.
kako_ko
(a)
09. april 2012. u 11.46
Isti problem, umesto pudera koristim tonirane hidrantne kreme (tinted moisturizer) + rumenilo koje se nanosi jagodicama prstiju (kao gusca krema). Nije savrseno, ali makar ne zateze lice i izgleda prirodnije.
Vanderbilt
(whatever)
11. april 2012. u 10.25
To nema veze sa suvom kozom. I žene sa masnom kozom i mesovitom imaju isti problem - posle par sati svaki primer, puder, concealer, šta god koristis (tecni, u prahu, itd...) se, sto zbog najobičnije mimike sto zbog prirode preparata nakupi oko bora, udje u pore i jednostavno naglasi još vise nesavrsenosti lica. Ništa ruznije od lica okrecenog puderom i napuderisanih bora.Još kad na dnevnom svetlu vidim čestice pudera natapkane i uhvacene u one svilene dlacice na licu koje svi imamo i koje se jako dobro vide u kontralihtu... grozno! Ako imaš suvu kozu, koristi za nju hidratantne kreme i ako bas imaš mesta sa promenjenim pigmentom stavi malo korektora, ali nemoj premazivati lice sa pet slojeva u nadi da ćeš izgledati kao da te je neko fotoshopirao, jer ćeš time samo naglasiti svoje bore i delovati starije.

Nema ništa ruzno na nenapuderisanom, nesavrsenom licu. Mnogo je lepse, u svakom zivotnom dobu, od ociglednog pokusaja da se prikrije što ne može da se prikrije.
Revelations
(Freethinker)
15. april 2012. u 18.01
Ova tema zajedno sa mojom raskosnom mastom me je vrlo lepo nasmejala. Hvala :D
any4pistols
18. april 2012. u 09.47
Original Pavloviceva mast ili original Pavloviceva sa kamilicom.
Imala sam isti problem kao ti ali evo već par godina koristim samo to i ništa vise i sve je i vise nego super i ok.,nećeš se pokajati,poz!
Vagabundo_
((bas_tako))
19. april 2012. u 06.34
Pavloviceva krema se koristi za bebinu guzu protiv ojeda i ne vidim kakve veze i koristi ima stavljati je na lice!?
Toliko je masna i teska ima da zacepi svaku poru lica,a uz to treba ti dva dana da je speres!
any4pistols
19. april 2012. u 09.55
Pa niko nekaze tebi da probaš i zašto bi ako nemas suvu kozu.
Jeste za bebe i to svi znaju ali ima dobar efekat na kozi lica i super je za ekceme,neće joj ništa biti ako pokusa,može samo da se iznenadi kad joj lice krene nabolje!
super_zena
21. april 2012. u 01.36
Koja crna Pavloviceva. Još i na ekcem ! Ona je masna da bi napravila vodootporni film između guze i pelene-znaci koza konzervirana, ne može da dise. Sadrzi acidi borici koji uz ostale nus pojave ekstremno isusuje kozu. Izguglaj malo, jer ko nema u vuglu ima u guglu :))))
super_zena
21. april 2012. u 01.39
Ulje nocurka je dobro za suvu kozu, ali u nekoj dobroj kremi, ništa nisi uradila ako nafljakas ulje na lice.
Potrazi kremuseci koja u sebi sadrzi ulje nocurka, a pre primene uradi neki blagi piling.
any4pistols
21. april 2012. u 02.00
Nemoj vristati odma,i ja sam dobila po preporuci pa se nisam pokajala a to neznaci da postavljac teme će da i upotri...i. Gdje si bila zeno prije googla,molim te mi reci? normalno da ju neće stavljati na lice ako izlazi van,već kada je kuci a druga stvar cisto i pravo maslinovo ulje nanjeti na lice je melem kao i svjezim krastavcem mazati lice. Sve to upotrebljavati kad si kuci i nemoras me odmah spustati jer sve sto sam napisla je na prirodnoj bazi i nevidim razloga za toliku uzbunu. Meni je svejedno ko će šta koristiti, ali ako je Pavloviceva na licu pomogla drugima(čitaj pomogla)neće još sigurno biti gore,pozdrav!

Nemoj misliti da sve te skupe kreme sto neki koriste su super,sve je to preradjevina!
Vagabundo_
((bas_tako))
21. april 2012. u 21.42
Na suvu kozu se ne nanose teske masnoce i ulja nego hidrantne kreme koje vlaze kozu!
Vitamini u uljanom obliku i ulja mogu se povremeno dodati maskama,kremama ali u minimalnom procentu oko par kapi,a ovu Pavlovicevu ne bih vise ni da komentarisem.

Ovde svako može da ostavi komentar ali koliko je ko strucan to je već diskutabilno!

any4pistols
22. april 2012. u 02.44
Pa ni nemoj da komentarises,bolje je!
MillyV
28. maj 2012. u 16.09
Imam veoma suvu kozu i moram da priznam da kada ne bih stavljala veoma MASNU kremu ne bih mogla da izdržim ni bez sminke a sa njom...
Stavljam prvo serum a kad koza upije veoma masnu kremu, jednu oko ociju, drugu na ostatak lica i vrat.
Ja koristim kreme namenjene VEOMA SUVOJ KOZI i radi se o kvalitetnim kremama.
Predlazem da probaš ovu pavlovicevu ako ne možeš da odes kod kozmeticarke koja će ti predloziti kremu u odnosu na tip koze.
abc11
18. jun 2012. u 07.55
mezoterapija hijaluronskom kiselinom vraca hidratantnost dubljim slojevima koze, jer hijaluron vezuje molekuje vode.te posle toga svaka krema za suvu kozu lepo deluke,a i puder preko , moj favorit Eucerin Lipobalance...za izrazito suvu kozu.
VisokoC
22. septembar 2013. u 14.40
Mumiemast (slovenacka),resice vam problem suve koze 100%.:-)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.