Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Hemel kozmetika u Torontu?
dimitra
21. januar 2012. u 18.50
Da li neko prodaje? Treba mi krema za pete. Hvala.
Anikka
23. januar 2012. u 07.02
Koliko ja znam-nema je. Ja je dovlacim iz Srbije. Kada neko od mojih dolazi ili odlazi, napravim spisak. Ako slučajno iskopas nekog u TO da je ima, javi:))
Poz
dimitra
23. januar 2012. u 23.30
Vazi! Pošto neke naše radnje prodaju neke naše kozmeticke proizvode, možda će i ove da nabave...
fascikla
02. februar 2012. u 16.10
kako ste zadovoljne sa ovim kremama..
ja živim u Italiji a skoro sam kupila U Srbiji...za lice,antirid,za ruke i nokte..
nemam još uvek neki konkretnu reakciju...zanoktice još uvek ne mogu da omeksam...ruke koliko god mazala deluju suve...što se tiče lica..ništa posebno..
narucila sam direktno od njih..pre toga se uclanila...znaci nisam kupovala po pijaci ili ne znam gde...
inače koristim tek mesec dana...možda će biti bolja reakcija malo kasnije
Anikka
03. februar 2012. u 06.39
Ja samo koristim kremuza pete(koju nanosim na lice) i kremu protiv bora, i super sam zadovoljna. Krema za pete mi je tako iscistila lice da je to prosto neverovatno. I sada kada mi izadje neka bubuljica ja je namazem i ta bubuljica prođe duplo brze. Druge proizvode nisam koristila, ali u ove dve kreme se kunem. Barem meni super pomazu.
Poz
fascikla
03. februar 2012. u 15.35
zanimljivo,koristis kremu za pete i za lice..ja sam bas razmišljala o tome koliko su kreme slične..kad ih otvorim ,unutra su mi identicne,čini mi se da je razlika samo u mirisu...
ja sam za lice uzela onu multivitaminsku,i posebno antirid..
nemam bas iskustva sa njima..po savetu drugarice sam pocela da kupujem.
a reci mi Anikka kolko dugo koristis njihove proizvode...
i zašto na svakoj kremi piše da se nanosi na vlaznu kozu..u cemu je caka
fascikla
03. februar 2012. u 15.42
sad bas gledam njihove proizvode,da li je bolje ulje protiv bora ili krema...
Anikka
04. februar 2012. u 08.41
Koristim ih zadnjih 7 godina. Inače jedna lekarka, dermatolog mi je dala savet za tu kremu za pete da je stavljam na lice kada se pojave bubuljice, i kod mene to radi. Imala sam izuzetno problematično lice, ali od kada sam krenula sa tretmanom kreme za pete, lice se procistilo. Sada je koristim jednom ili dva puta nedeljno, i uvek je nanesem na bubuljicu kada se pojavi. Inače, sve te kreme nisu hidrantne, nemaju vode, zato se savetuje da se nanose na vlaznu kozu. Inače, kada se pojave bubuljice, onda kremu za pete nanesem na suvu kozu, da deluje kao koncentrat. Antirid koristim uvece pred spavanje. Da napomenem da imam 41 godinu, cisto da znaš da nisam pubertetlijka, a pricam o bubuljicama:))Nema šta nisam probala za moju kozu, i meni ova kombinacija najviše odgovara. E sada, sve je to individualno.
U svakom slučaju, ovo je mojepozitivno iskustvo sa hemelom.
Poz
dimitra
07. februar 2012. u 22.20
Da li možda neko zna šta sadrzi ta krema za pete? Meni konkretno treba ta krema za jednog rodjaka koji ima bubuljice. On ima skoro 30 godina, ali voli slatko, cokoladu i mleko, pa možda zbog toga ima bubuljice... Stalno koristi neke skrabove i alkohol pa se bojim da će potpuno unistiti kozu...
Možda će neka druga krema za pete da pomogne? Videla sam ovde u Shopers-dragu razne kreme za pete, jedna ima ureu u sastavu i još nešto, pa možda tako nešto da probam? Po cemu je bas ta Hemelova krema za pete drugacija od ostalih krema za pete?
Anikka
08. februar 2012. u 07.21
dimitra
08. februar 2012. u 11.58
Anika, hvala na sajtu! Procitala sam ja to i pre, ali, jedino što se saznaje o toj kremi je da sadrzi-med... Pa, onda možemo i mi sami, da mazemo med na lice...Ipak, mislim da je u kremi još nešto, o cemu oni ne govore, neko je pisao da se tamo stavlja i neko antibakterisjko sredstvo, a nije precizirano-šta... Zato sam i pomislila da se može kupiti neko drugo sredstvo, koje se može naći i ovde u Torontu, u apotekama...
Daniel
19. novembar 2012. u 09.11
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.