Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Kako odlepiti veštačke nokte?
medianka
(~Carica Teodora~)
06. oktobar 2011. u 14.15
Nisam baš ljubitelj mode i sve te novotarije, ali zbog jedne svadbe reših da probam da stavim veštačke nokte, i zanima me kako će da odlepi posle?
elektra4-
07. oktobar 2011. u 18.02
nije problem ako su oni obični plasticni na lepak ali ako su gelirani pa zagrijavani...e to može da se skinhe samo kod njih na struganje.-ja imam takve i brzo r4astu noikti i ne znam koliko će sve toi s kupa da bude rentabilno a preplatila sam obzirom da je zamo lepila sljokice a nije ništa crtalka
Mayche
(ǝɥɔʎɐɯ)
12. oktobar 2011. u 11.13
Nadam se da si ih skinula do sada, ali za ubuduce samo potopis prste u aceton/polish remover i držiš par minuta i nakon toga mogu da se skinu bez problema. Ako ih cupas/grebes onda ostetis još vise svoj nokat.
medianka
(~Carica Teodora~)
12. oktobar 2011. u 17.47
Nisam ih stavila na moje nokte, informisala sam malo vise i ne dopada mi se ovaj način. Najbolje je ovako pustiti nokte pa posle acetonom lako brisati vatom.Hvala svima na savetima.
striptizeta
(pdv)
01. februar 2012. u 08.01
Radim nadogradnju noktiju gelom i akrilom...ako si radila akrilom tj onim prahom onda uzmi vatice natopi acetonom i zamotaj u foliju jedno 5 min posle uzmi potiskivač za kozicu i skini akril.. omekani bude kao plastelin...ako si radila gelom u UV lampi onda ti nema druge nego da uzmes turpiju i da skidas lagano gel ...najbolje bi bilo da odes u salon kako ne bi svoj nokat previse ostetila...i trazi da ti stavi samo jedan sloj zavrsnog gela on će svakako brzo da spadne a tvoji nokti će se oporaviti lakse...i nećeš imati onaj neugodni osecaj tankih noktiju...
Nikako nemoj da ih kidas i čupas jer time možeš sebi da ostetis plohu nokta vise nego turpijom...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.