Diskusije : Kozmetika i moda

 Komentar
Odeca+moda+previse monotona
serafinapekkala
(vestica)
30. decembar 2010. u 05.58
U ovo doba godine uvek pravim veliko spremanje koje ukljucuje i puni pregled gardarobera. Već neko vreme sam primetila da kupujem crne suknje i bele kosulje kao da nema sutra. Naime ja imam 45 godina i izgubila sam svoju devojacku liniju. U kupovinu odece idem par puta godisnje sa namerom da unesem malo zivosti u moju garderobuali svaki put se vratim sa varijacijom na temu.

Dakle trenutno imam oko desetak belih kosulja (uglavnom lanenih dugih i kratkih rukava i strukiranih) nekoliko crnih pantalona i 5 crnih suknji, crni trenc, nekoliko vunenih rolki ( 4 crne jedna krem i jedna plava). Cipele su mi sve crne, cizme ne nosim jer živim u Mulburnu i idem svugde kolima mi ne trebaju. Osim ovoga imam nekoliko belih suknji i belih (4) i crnih (2) lanenih pantalona i sorceva.

Odlucila sam da radikalno menjam gardarobu, hoću da se resim viska ? i da unesem malo boje ali ne znam kako.
serafinapekkala
(vestica)
30. decembar 2010. u 06.01
i da imam nekoliko (18)belih letnjih majica i jednu kosulju koja je plavo bela, bele i crne papuce.
serafinapekkala
(vestica)
30. decembar 2010. u 08.23
izvinjavam se sto sam dosadna ali upravo prebrojah bele kosulje..16
fascikla
01. januar 2011. u 13.19
e slatko si me nasmejala..bas...
al bar si izbrojala..
ja nisam ljubitelj crne boje..vise volim one vedre pozitivne i sama se bolje osecam sa tim bojama..jedino su mi crni kaput,jakna..par crnih panatlona...i jedina crna polurolka...obuca izmesano...tu je najviše zastupljena crna..
pametna ti je odluka...promena u svakom slučaju svakome dobrododje...
pozdrav
SanSan
(***)
13. januar 2011. u 09.37
Ja bih pocela sa majicama/kosuljama u nekim pastelnim bojama, npr mislim da roza boja svima fino stoji. Onda ako se potrefi neka narandzasta majica, kupila bih pantalone ili suknju u braon boji.
Sve zavisi koja boja tebi fino stoji, svjetlo zelena je isto super. Onda poslije toga polako jedno po jedno i nemoj vise da kupujes bijele kosulje koliko god te bude privlacila u prodavnici...
Neka je sa srećom
Sexy_guzza
(idealno losa)
16. januar 2011. u 14.54

Vidi koje boje ti fino stoje zavisno od tvoje boje kose , tena .. i takve uzimaj .
A kažeš imaš dosta crne garderobe ,uz to možeš da kombinujes pastelne boje takođe i kosulje gdje je ukombinovano vise boja . Crno i bijelo ti je osnova a na to pravis nadogradnju
vibi
18. januar 2011. u 15.17
Ja obozavam crnu boju, ali nikako u kombinaciji sa bijelom (suvise hladno, 2 hladne boje). Zašto ne pokusas ubaciti neki detalj jarke boje sa crnom garderobom. Ili možda safari stil... Ili sve crno, a jarke boje carape i iste boje lak za nokte, ogrlica .. :)

Iako sam 40+ uvijek sam voljela blagu dozu ekstravagantnosti. Ne volim uniformisanost.
LeaDiKaprio
(shumska)
13. februar 2011. u 05.53
Ja bih ti preporucila da angazujes stilistu. Imaš čitavu paletu stilista, od $50 na sat pa na dalje. Ja sam koristila jednog i bio mi je fantasticna pomoć. Pogledao je moju garderobu, a zatim smo otisli zajedno u kupovinu. Kupila sam prošle sezone 10-12 komada odece od kojih mi je on slozio kombinacije koje nisam sve ni stigla da iznesem cele zime.

Za muza je odradio stajling takođe, ma nisam ni znala koliko mi je muž seksi :) .

Da ne govorim kako smo pronasli odecu koja mi stoji fan-tasticno!!

Angazovacu ga i sledeći put da zanovim garderobu. Nevidjena je usteda vremena a i novca, pa zamisli koliko love si spalila na jednu istu kosulju i jedne iste pantalone.
JV
28. februar 2011. u 18.18
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.