Diskusije : Politika

 Komentar
Narode moj da li je ovo moguće
Branko-123
28. novembar 2020. u 04.59
https://luftika.rs/irinej-bulovic-spor-oko-imovine-vladike-jeronima/
================================================

Ja sam prvo pomislio da je ovo neki prpagandni trik ali učešće u ovom ostavinskom procesu naše uvažene advokatice Zore Dobričanin govori mi da ovo može biti istina. Ljudi, ako je ovo istina, da li je moguće da će ovaj čovek postati naš patrijarh. Da li su ovakve stvari o ovom našem episkopu koji se pominje u ovom slučaju tačne. Ja jesam čitao neke stvari o njemu ali sam mislio da je to neka untrašnja borba za mesto patrijarha i za uticaj na pokojnog patrijarha Irineja. Ali ako je ovo tačno ja nemam više reči o našim kandidatima za patrijarha.
Novak-Novak
(Osveta je Sveta)
29. novembar 2020. u 06.13
A što ne bi bilo moguće,svestenstvo se i onako gusi u grijehu
GORDOSTI
vantikaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

vantika
29. novembar 2020. u 07.47
šta ti komunjaro znaš o svestenstvu osim svojih laži???
Novak-Novak
(Osveta je Sveta)
29. novembar 2020. u 07.53
Pasi i nemoj da rices.
Branko-123
29. novembar 2020. u 14.14
E pa vantika kad mene naziva komunjarom onda pretpostavljam da si ti antikomunista. Onda mi reci zašto ni jedan naš patrijarh niti vladika nije posle pada Berlinskog zida, a evo već 30 godina nije postavio pitanje zločina koje su u Srbiji počinili komunisti od oktobra 1944-te kada su ovde došli sa crvenom armijom. Zna se i po imenu i prezimenu broj likvidiranih gradjana Srbije od strane OZNE bez suda jer postoje spiskovi OZNE o tim likvidacijama i na tom spisku su imena i prezimena 84.000 pobijenih gradjana Srbije s tim sto je spiskove za Beograd i još jedan grad u Srbije neko sakrio.

Niko iz Srpske pravoslavni crkve nije nikada pomenuo te zločine a da naše vladike i patrijarhe interesuje srpski narod oni bi zahtevali da se ti zločini obelodane i zvanično osude od strane Narodne skupštine.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.