Diskusije : Politika

 Komentar
Nestajanje pred ocima celog sveta!
marisav
(Besposlicar)
22. novembar 2020. u 19.35
Kada je jedan narod tako osakacen da mu je dijaspora glavni disni sistem, a imbecilnom svadjalackom idelogijom zvanom visestranacje duboko razdeljen i pocepan ostatak organizma, onda sledi polako uvenuce i nestajanje.
Upravo se to dogadja Jermenima ili Armenima kako oni sami sebe zovu.
Sav prepotentni i u DEMONKRATSKE carsave umoran prezrivi i cinicni svet ostaje potpuno hladan na očaj, tugu i bole stotina hiljada Arcakh zitelja i njihovih bliznjih, rodjaka, prijatelja ili malobrojnih saveznika.
Povampirene turko osmanlije zestoko nastupaju, i to nakon što su vise nego prepolive armensku istorijsku velicinu, državu i naciju. Ostatak zarazen bolestima neprirodne zapadnjacke necivilizacije vise nema imuni sistem kojim bi se zastitili od krvozednih agresivnih Alahovih sledbenika.
Jasno je da po ulasku Azera i Turaka, i njiihovih krvi zednih pomagaca Armeni nema vise šta da traže u Arcakhu,,,i ne samo to crkve, manastiri, vekovni spomenici kulture i svedoci nekada sjajne armenske kulture biće izbrisani sa lica zemlje..nešto slično kao u NDH što se sprema nestajanje i poslednjeg traga postojanja srpskog naroda...nastoji se falsifikovati istorija, knjige, spomenici pa čak i groblja,,zamislite neko sahranjen za Franje Josipa i njemu u cast pojio neki vladika, sada se na novohrvatskom demokratskom lajanju ispise da je umro neki hrvatski suznjik...doista strasno!!!

A onda na sve to dolaze UMNI ruski mirotvorci...koliko umno nastupaju videlo se odmah od početka..jasno je svakome ko je pametan da je to postupanje jedne medjedine koja je samo ostatak davno izumrlog sovjetskog dinosaurusa. Dok je Dinosaurus bio ziv niko nije smeo da prdne niti je pokazivao zelju za tim...sada i prdi i bazdi toliko da će uskoro cela planeta biti u opasnosti.

I ona vrhunac PAMETNOG Putinovskog znanja u pogledu mesanja među zaracenim hrišćanima i muhamedancima--glavnokomandujuci ruskog kontigenta koji na ARcakhu treba da uspostavi trajni mir na spaljenoj zemlji između dva neprijatelja koji se jedni drugima hoće napiti krvi je niko drugi do AZERBEJDZANAC general Rustam Muradov.

To je kao da je pred Berlinom u aprilu 1945 između Sovjetske armije i nemackog Vermahta tražio obustavu borbe i za glavnokomandujuceg snaga koje će nadgledati to primirje postavio recimo Zukova,,,ili obrnuto Guderijana...to je kad se Rus uplice u politiku obezbedjivanja mira...
marisav
(Besposlicar)
22. novembar 2020. u 19.42
Vidim neko Osmanlijsko govedo ovde dezura,,,bolje bi mu bilo da ode na Arcakh,,,tamo će mu omogućiti da unisti dosta hrišćanskih znamenja i da se umili Erdoganu njegovoj visosti...
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
23. novembar 2020. u 11.06
https://tinyurl.com/yxmbxm3u

SAV BESMISAO I TUGA RATA U SLICI SA KAVKAZA! Neutešni otac leži na grobu sina poginulog u Nagorno Karabahu!
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
23. novembar 2020. u 11.16
https://tinyurl.com/y2pe2ywc

NEVEROVATNI IZGOVORI MINISTRA AZERBEJDžANA

Ovaj kaki na glavu Putinu a kako @Marisav napisa vodja „mirovnih trupa” Azer
Bazorilo
23. novembar 2020. u 19.18
Kad su komunisti učinili neko dobro istocnim Hrišćanima?
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
26. novembar 2020. u 16.25
https://tinyurl.com/y23w88el
AZERI NAORUŽANI DO ZUBA STIGLI DO HRIŠĆANSKOG MANASTIRA

https://tinyurl.com/yxecxa8c
AZERI SKRNAVE JERMENSKE GROBOVE: Užas u Karabahu, vojnici Azerbejdžana uništavaju spomenike
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.