Diskusije : Politika

 Komentar
Australski ratni zločin u Afganistanu
Popaj
19. novembar 2020. u 10.25
Australska vojska priznala je navodne ratne zločine u Afganistanu. Pripadnici elitne australske jedinice nezakonito su ubili najmanje 39 afganistanskih civila i zatvorenika.
https://www.youtube.com/watch?v=PO2HAhg55iI
Sale_22Poruka negativno ocenjena. Pokaži

Sale_22
(Borac za PRAVDU)
19. novembar 2020. u 10.34
Pismen si kao i bravar sa slike.
zlatiborac
19. novembar 2020. u 10.45
Bravar je bio zakon nad zakonima...
trek_team
(biciklista)
19. novembar 2020. u 17.35
Nasli ih u civilkama, a u objektiv kamere nisu mogli da stanu kalasnjikovi rezbacani na sve strane, m?

I ovce u Afganistanu znaju da tamo nema civila. Ni jedan taliban nije uniformisan, ve svi nose njihove tradicionalne odore.

keser
(Тешем букве)
20. novembar 2020. u 03.12
Мени је један Енглез причао да су тамо тукли све живо.

Мајор им каже.

„Кад почне пуцњава онда нема прекида. Све по реду!!”

Тако, овај податак ништа чудно.
marisav
(Besposlicar)
21. novembar 2020. u 08.26
Nedavno me jedan prijatelj pitao šta mislim o nedavno objavljenom i razglasenom interesovanju vojnog i politickog vrha Australije da se kao TOBOZE istraže strasna ubistva civila, zarobljenika itd u Avganistanu od strane Australsskih vojnika.
Ja sam na sok prestravljenog našeg zemljaka izjavio da me to bas ništa ne dira, i šta je to što treba da se uopste raspravlja. Video sam kod našeg izbezumljenika cudjenje i kao da mu nije bilo jasno podržavam li ja ili osuđujem te zločine.
Ja mu skresah u brk tada. Znaš šta- kada je ona lopovcina od Howarda, a to je bio znameniti premijer Australije u to doba slao zlikovce u Avganistan ja sam ih tako odmah krstio -ZLIKOVCI!
Na moje tada cudjenje niko od Srba nije hteo da o tome ozbiljno zbori...to je bilo vreme preprodaje kuca i strasnog rasta tj inflacije generisane od pomenutog idiota, premijera Howarda i njegovog posilnog blagajnika Costella. Oni su usrecivali tada naše dosljake time sto su dizali cene kuca,,,u dve tri godine cene skakale i do 10 procenata,,a nasi vrli Srbi i ostali u Australiji samo cvatali od sreće jer preko noćipostaju bogatuni,,,vlasnici kuca koje od 100 hiljada preko dve tri godine vrede 300 ili 400 hiljada...jad i beda srpke pameti.
Ne uzimam tu u obzir one promucurnije koji su to kvasanje cena kuca iskoritili, prodali kuce, uzeli kakvu kompenzaciju za bolovve u glavi ili kolenima što se tada isplacivalo nemilice u stotinama hiljada dolara. Ti su posrecili i zgrnuli lovu koju u Srbiji ni celog zivota nebi zaradili.

Ali, svaka medalja ima dve strane,,sada naduvane cene kuca i propertija predstavljaju njihovoj deci doista cudovisne izazove za koje mnogi neće biti dorasli...o tom nekom drugom prilikom.
A o zlikovcima bi sada nasi Srbi da raspravljaju,,a kada su vladi Howarda pre 20 i vise godina davali zdusnu podrsku tada nisu razmišljali da su davali podrsku takvim zločinackim akcijama poput Avganistana, Iraka, Libije...
Ja sam tada uzalud lamentirao da taj ljubimac Siptara, koje je slinio i ljubio 1999. kad ih je s Kosmeta u laziranoj predstavi beganije primao u Australiju pokazivao pravo lice zločinca..ja sam nailazio na sablazan naih Srba.

To su oni SRbi poput onih koji su 1944 bili samozadovoljni dok su im se žene, kceri,, sestre kurvale sa SSovcima po Beogradu i okolini,,,avec po bezaniji Nemaca pocinju sa kuknjavom kako ih je okupirala Sovjetija...naravno da su vas okupirali Adolfovci, potom Sovjetija,,,sada Amerikanija,,,postoje SRbi koji uvek kasne za vremenom u fazi otprilike od 25 do 50 godina...vreme je da SRbi shvate da kad neko ide u rat da ubija..dakle nema rata bez ubijanja..možda je ipak o KUKAVICLUKU i njegovim sledbenicima zapravo reč...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.