Diskusije : Politika

 Komentar
Kalasnjikov zar kuppljen kod Karlovca grada!
marisav
(Besposlicar)
17. oktobar 2020. u 06.54
Nakon petardiranja na Markkovom trgu uspavana ljepotica hrvayska se zgraza. Ne tolikom pucnjavom za koju se odma nadje cudovisno mnogo razloga i to naročito iz podatka da je kalasnjikovom raspalio po policijskim utvarama zapravo BRANITELJSKI PODMLADAK,,,mladjahni kutinjski ustašoid uzeo je deo uskladistenog u domaćinstvu oruzja pa raspali po onima koje ocigledno smatra uzrocima njegovih psihoza i neuroza u danasnjem hrvatskom drustvu.
A onda--salve i horovi cudjenja, ta odakle njemu kalasnjikov?
Novinar Jutarnjeg tako podje kod Karlovca i za kratko vreme na ponudu izvesne sume novca dobiva pravi pravcati kalasnjikov sa stanovitom koliicnom municije.
Onda opet hor--otkuda to!!!
Koliko je hrvatska a i sira javnost na balkanskom bunjistu zaglupljea vidi se i po ovome.
Zar je prošlo toliko vekova od vremena kada su jurisne bande ustašoida napadale kasarne JNA i nakon povlacenja Armije doslovce pljackale sve sto su u kasarnama nalazili.
Od nalivpera do motornih tester i masina svih vrssta sto je u tehnickim pogonima JNA bilo, sve je odvlaceno...lično znam imena ljudi koji su u kolicima vozili mitraljeze sa municijom, bombe, kanistere za gorivo..a jedan je po podacima koje sam dobio drpio čak pet motornih testera..ostalo je samo nejasno jesu li sve bile STIHL ili kako je jeda drugi svedocio da je drpio i jednu PARTNER tj svedski brand testere. Sve što se opljackati moglo desavalo se pod budnim nadzorom HDZ posmatraca i kontrolora...uslov tj uvjet da udjes u kasare bio je da imaš HDZ ISKAZNICU...tom iskaznicom i ako si na vreme stigao u novo pljackasko bojno polje u preimenovanu vojarnu mogao si da za desetljeca obezbedis dovoljno svih vrsti oruzja za familiju i siru rodbinu...dakle, zanimljivo da JUtarnji list i prodavaci magle u Zagrebu nasiroko rasprsuju pitanje--odakle toliko pa i automatskog oruzja u plemenitih Hrvata...najveci je problem sto svako eventualno pucanje biće u nedostatku Srba -u Hrvata ili Hrvaticu...maca se dakle pocela grebati..misevi nedostaju!!!
zupa
(DR.MR)
17. oktobar 2020. u 07.49
А шта рецимо ако је Пленковић наместио овог ретардираног хрвата да пуца
на зграду владе да би забранио медије и појединце који бесомучно потичу
говор мржње јер је опште познато да коефицијент интелигенције хрватског
пућанства не прелази 50 те их је врло лако подстаћи да чине злодела.
Грађански рат упорно називају ,,одбрамбени домовински рат,,а потом напомињу
да је 10 000 ,,српа,,заједно са хрватима ратовало против СРБА како они
кажу ,,побуњеника,, које су уз помоћ УН,САДа и Милошевића истерали.
Сама чињеница да су српи ратовали против СРБА ,довољна је за квалификацију
да је тамо вођен ГРАЂАНСКИ РАТ.
Андреј Пленковић делује као нормалан и разложан политичар,али 80 000
усташа који на фејсбуку прате малог дебелог црнокошуљаша Велимира Бујанеца
једног од прозваних подстркача на мржњу не улива спокојство ниједном
нормалном човеку ,замисли 80 000 ретардираних типова спремних да чине
злочине,па имате политичаре који отворено подржавају дело или недело овог
младог ретардираног човека које су они отворено подстрекивали.
dulebg
(posmatrach)
17. oktobar 2020. u 17.41
Мој деда никад се није одреко Маузерке, донете из 1.св.рата. Добијали су џандари, а и после милицајци - дојаве да је крије, ал је нису нашли. Не знам ни ја где је, вероватно се неки од стричева побринуо за њу?
zupa
(DR.MR)
18. oktobar 2020. u 02.45
Мали дебели црнокошуљаш заслужује да трајно посети Кафез због подстрекивања
на мржњу.
dulebg
(posmatrach)
18. oktobar 2020. u 18.01
Није то био грађански рат, већ сецесија потпомогнута споља; али са геноцидом.
marisav
(Besposlicar)
18. oktobar 2020. u 21.19
Veci deo pucanstva sa zadovoljstvom i kroz medije prati linc bilo čega srpskog ili jugoslovenskog..tako je nedavno na govor Dragane Jeckov i njenu zalopojku, sa ili znanjem Andreja, da u mnogim hrvatskim mestima postoje ulice Mile Budaka, Mirka Puka i ostalih ustaških duznosnika usledila rafalna paljba DOMOLJUBACA,,,utrkivali se Zekanovic i kompanija, pa u jednom momentu kažu--a STO SE NISTE ZAMISLILI I PITALI SRBIJU ZASTO DRZI ULICU, VALJDA ILI TRG PA I BISTU COVEKA KOJI JE UBIO DESETINU HRVATSKIH DOMOBLJUBA U BJELOVARU 1991? Misle naravno na Milana Tepica..dakle, hrvatsko drustvo u isti ranga stavlja MIlana
Tepica sa kojim su JNA sluzili mnogobrojni Hrvati, Muslimani, Makedonci sa jednim ministrom bostovlja i ustašluka kakav je Mile Budak, koji je po trecini posipao tamjan katolicanstva, trećinu jurio iz Ndhazije, a preostalu trećinu pravoslavaca vodio u velebitske provalije i jasenovce kojih je bilo na stotine,,nema cuda - Hrvatska je prepuna ovakvih ustašoida kakav je ovaj srbomrzac iz Kutine koji je ustrelio sam sebe..nije cudno prepio se ustaškog mleka pa zagrcnuo!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.