Diskusije : Politika

 Komentar
Novi talas proganjanjaj Srba!
marisav
(Besposlicar)
09. oktobar 2020. u 23.29
Ništa nova, rekli bi zitelji Negoslavaca, jer to se redovito ponavlja. Čim je neko podsecanje na vukovarski ustašluk na redu odmah su i upadi ustaških hordi u srpsko, najsprskije selo u zapadnom sremu takođe na redu.
Ovo bi ja stavio u kontekst razvikanog OTOPLJAVANJA srpsko-hrvatskih odnosa u Nezavisnoj hrvatskoj kvazidržavi. Svi su dali obol, naročito velika cetvorka, sa hrvatske strane MIlanovic i Plenkovic, a nazovisrpske strane PUPOVAC I MILOSEVIC kao novopecena hrvatska zvijezda za srpsko nebo.
Koliko su rezultati dobri, vidi se po svakodnevnom saslusavanju u policijskim ustaškim jazbinama kamo se privode Srbi, čak i oni koji žive po dvadeset i vise godina u toj novoj tvorevini i privodi ih se valjda zato što sumnjaju na njih da imaju neke veze sa armensko azerbajdzanskim ratom...ocigledno je da SRPSKO-HRVATSKI odnosi idu starim tokom HRVATI KONSTANTO PROVOCIRAJU I ZLOSTAVLJAJU SRBE.
Ovaj put donekle, prvi put, razumem i zvanicni Beograd sto cuti i ništa ne govori...nikada nije mnogo ni govorio a sada je u pravu...neka Pupovac i MIlosevic, tzv HRVATSKI TJ HDZ SRBI ostatku Srba u Hrvatskoj rastumace najnoviji talas progonamnogih a sumnjanje u svakoga na koga se zna da je ssrbin..
Sve u svemu to je kurss kojim kreće EVropska Unija..leglo nacizma i fasizma...
Novak
10. oktobar 2020. u 09.39
Prolazi zeko svako jutro pored lisicije jame pored dva mala lisica koji se igraju i svaki put im kaže, deco yebem vam mater,
Dosadilo to ovim malisanima pa oni prijave mami lisici.
Drugo jutro napravi lisica zasedu, i evo ti zeke u ponovljenom izdanju.
Videvsi to lisica skozi za zecom koji poput munje strugnu ispod ograde,
Lisica jurnu za njim i op zaglavi se nekako nezgodno.
Okrene se zeko unazad, pogleda pa kaže, stacu aj sad obeco sam deci...
rizling
10. oktobar 2020. u 14.56


https://mobile.twitter.com/milan_chief/status/1314844149892419586

pustite zvuk. Nije zezanje TV Pink , edukuje narod
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.