Diskusije : Politika

 Komentar
Прво те бомбардују..
CAHJAP
25. septembar 2020. u 02.42
Овај текст сам преузео са Српског колектива који у неколико реченица одсликава стање Србије од распада Југославије до данас. Проблем нас Срба је што смо јако подвољиви и брзо заборавламо, исправније занемарујемо.

Прво те бомбардују.

Направе штету од 120 милијарди долара.

Отму ти део територије, експлоатишу сва природна и рудна богатства.

И то им не буде мало, па уместо одштете, задуже те још њиховим кредитима, да би њихове компаније правиле профит правећи путеве и инфраструктуру за Албанце и НАТО.

Па те још поврх свега, сатанистичка медијска машинерија убеђује и прави идиотом, да је то историски споразум од националног значаја.

Само код људи и дресираних Срба у Муратовој (окупираној) Србији...

У простим реченицама, јел имате још шта додати овме?
rizling
25. septembar 2020. u 04.03

Dali se ana kolika je kamata na krédite.

STrateska greška je pustiti amere u nasu ekonomiju. Oni će od nas napraviti još veću sirotinju i kada budu otisli osta će haos. Kao u juznoj americi.

Mi smo trebali se pribliziti skandinavskim zemljama . Evropa je još humanitarna u svim pogledima. I sa njima treba saradjivati , ima u EU vise od 1 MILION naših ljudi.

https://tinyurl.com/y5rxnk6n

ukljucite zvuk
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. septembar 2020. u 06.23
Министар спољних послова Ивица Дачић каже да је добра идеја специјалног изасланика америчког председника Ричарда Гренела да Србија и САД заједнички обнове зграде Генералштаба и Министарства одбране у Београду, које су уништене током НАТО бомбардовања.

„Добра је идеја Гренела и то што се посветио да нађе нешто што има позитиван ођек. То је промена”, рекао је Дачић на ТВ Прва. Каже да сама идеја о обнови или изградњи нечег другог на месту тих објеката није спорна и наводи да у тој идеји не треба тражити политички скривене жеље.

Подсетио је да је Доналд Трамп својевремено, док није био председник САД, хтео да гради хотел на том месту. „Мислим да није заборавио ту жељу”, каже Дачић и наводи да неки сматрају да то треба да остане споменик, али да може на том месту да буде и хотел, преноси Танјуг.

Mislim da Beograd treba spomenik na 1999-tu. Da se ne zaboravi. I rusevina je dobar spomenik.
zlatiborac
25. septembar 2020. u 12.12
„Mislim da Beograd treba spomenik na 1999-tu. Da se ne zaboravi. I rusevina je dobar spomenik.”

Zašto samo u Beogradu? Cela Srbija je od 'saveznika' bombardovana...

Ne samo 1999, već i aprila 1944 od istih na zahtev 'neumrlog vodje'.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. septembar 2020. u 17.22
Zlatiborac,

Komentarisao sam Dacica koji je govorio o generalstabu. Nigdje ne rekoh SAMO Beograd treba spomenik.

Dobronamjernost Grenela je lako provjeriti. Ponuditi mu plan nove zgrade gdje će ostatak generalstaba biti uklopljen u novu zgradu.

Saveznici su 1944 bombardovali mnoga mjesta:
https://tinyurl.com/y6qbudzx

Tom i onom od 1999, o kome Sanjar prica, zajednicka je jedino riječ 'bombardovanje'. Sve ostalo se razlikuje.
zlatiborac
25. septembar 2020. u 18.06
„Komentarisao sam Dacica koji je govorio o generalstabu. Nigdje ne rekoh SAMO Beograd treba spomenik. ”

Uvazeni Pjer, iz gore navedenog pomenuli ste SamO Beograd,pa prema
tome...

Uostalom bombardovani su i još neki, gradovi i varosi-varosice Srbije
i C. Gore, a može biti i dalje na još nekim prostorima - kasnije.

poz...
CAHJAP
25. septembar 2020. u 21.10
Тачно, Србији је потребан споменик да се никад не заборави наше вековно страдање. Управо срушена зграда Генерал штаба је идеална локација. Забатали Трампов хотел или друге зграде које би уклониле трагове зликовачког НАТО бомбардовања и савезника ове сатанистичке машинерије. Уз рушевину зграде Генерал штаба треба надоградити музеј који ће сликовито и на све светске језике детаљно показати и описати страдање Србије и Српског живља од Отоманске империје, преко првих и других светских ратова са посебним погледом на усташке злочине и опроштај хрватима да би се опет иста идеологија поновила 90тих уз напомену да су Срби осуђени као искључиви кривци и злочинци а хрватска поново избегла правду. Овакав комплекс поред тога што би служио као подсетник свим Србима садашњих и будућих генерација, такође сврставањем у туристичку знаменутост за странце који посете Србију односно Београд да се обавесте о истини нашег страдања а не лажне пропаганде које су сервиране у њиховим државама које су иначе директно и индиректно учествовале у нападима на Србију. Овакав објекат би истовремено поставио темељ да се спрече будућа страдања, промоција истине и евентуално наплаћивање свеукупне штете што би поред материјалног препорода Србије и становништва, доказало неправду нанешену нама.
Novak
25. septembar 2020. u 22.14
Samo neka oni ono vrate kao što je bilo kad nisu imali pametnija posla. Ako nekom trebaju ruševine kao spomenik eno mu Klintonov u Prištini pa neka ga upriliče.
Jocko4
(observer)
25. septembar 2020. u 23.27
САНЈАР,

>'... промоција истине и евентуално наплаћивање свеукупне штете што би поред материјалног препорода Србије и становништва, доказало неправду нанешену нама.'
- - -

Промоција истине је више него потребна, али је мало вероватно да би признавање те истине и наплаћивање свеукупне штете могли да очекујемо од оних који су плански разбијали СФРЈ и на крају извршили агресију на СРЈ 1999. и отели Косово и Метохију.

Сведоци смо нарастајућих критика због употребе атомске бомбе (Хиришима, Нагасаки) пред крај другог Светског Рата, као и, упоредо с тим, понављања оправдавања тог злочина пртив човечности.

Моја генерација је могла да прати ток рата у Вијетнаму и масовне протесте широм света, па и у Америци, а кад је тај рат завршен, нико није одговарао због бројних тамо почињених злочина. Шта више, у Америци се поносе они коју су у том рату учествовали.

Познато је шта је америчка војска радила у Панами.
Зна се да су булдожерима живе војнике ирачке армије затрпавали песком, да су одговорни за преко 500 000 жртава рата у Ираку, бројна варварска пустошења и пљачке историјски и цивилизацијски вредних експоната из музеја ... и нема кајања, нема кажњавања одговорних злочинаца из тог рата, нема обештећења и враћања покраденог.

Признавање истине о нашем страдању није могуће без потпуног заокрета у америчкој политици и позивања на одговорност свих који су учествовали у том удруженом злочиначком подухвату. А на тако нешто би они пристали једино кад би се на светској сцени појавила друга, много јача сила, која би их натерала и привела спознанију права.
CAHJAP
26. septembar 2020. u 00.00
Jоцко...
 Признавање истине о нашем страдању није могуће без потпуног заокрета у америчкој политици и позивања на одговорност свих који су учествовали у том удруженом злочиначком подухвату. А на тако нешто би они пристали једино кад би се на светској сцени појавила друга, много јача сила, која би их натерала и привела спознанију права. 
------------------------------------
Ја се више ослањам на Божију правду и истину. Искорењивање сваког зла на светском нивоу и обнављања човечанства вођен духом, љубављу и Божијим благословом. Тада ће се свака лаж експонирати, свака неправда исправити и истина доживети потпуни сјај. Зло и нечаст ће се искоренити и никада више преко ђавољих адвоката, слуга и проданих душа водити врховну светску политику, судове, државе, установе и информатику. Натерати неког мимо воље да призна кривицу опет ствара неизвесну будујћност. Овде пре свега мислим на подмукле енглезе са њиховим вазалима чије се читава историја састоји на покоравању, колонизацији, плачки, геноциду и истребљењу других народа. Чак су и њихов језик направили универзлним.
Jocko4
(observer)
26. septembar 2020. u 12.10
САНЈАР

>'Ја се више ослањам на Божију правду и истину.'
- - -

Божја правда не долази сама од себе, већ људи морају да је подрже и раде на њеном остварењу.

Реално, сила се током историје није освртала ни на Божју правду, ни на етику, ни на људске законе, а повлачила се једино пред јачом силом, или кад би увидела да је „одн'о ћар вајду”. Сила поштује само закон силе и гледа само своје интересе.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.