Diskusije : Politika

 Komentar
Ноле, Вучић и америка
CAHJAP
11. septembar 2020. u 08.26
Још се налазимо у густој магли што се тиче Вучићеве посете америци и како се ствари одвијају са подељеним вестима сервираним уравнотежено,не верујем да ћемо икад знати шта се догађа иза завеса. У овом случају осврнуо би се на знакове јер дубоко сам уверен у њихову валидност што су ми животни путеви много пута доказали. Прво, каква случајност да наш највећи светски понос у данашњем времену са којим се представљамо свету и најуспешнији Српски и светски спортиста Новак Ђоковић, у истом времену када је наш председник у посети белој кући, бива дисквалификован на најбизарнији могући начин? Такође благонаклоно се односимо Вучићевој посети јер Трамп углавном ужива нашу подршку, међутим, у овом случају мислим да се Трамп није представио као пријатељ када један државник прима другог као једнаког и из поштовања дели исте фотеље или столице, већ се поставио на такав начин да се добро види и зна ко је газда. Ми Срби од памтивека се налазимо у раскораку између светских сила и тако је било уочи оба светска рата. Ово су времена када треба се одрицати свакојаког блудничења и безшчашћа и окренути Богу, ишли у цркву или не. Путин и браћа Руси су наши пријатељи и никад нећеш видети Путина да седи на господској столици док наш председник на обичној. Нећу да критикујем Вучићеву посету америци јер Србија није у положају да се инати, већ се надам да је Вучић истински достојан својих речи да никада неће признати косове а то треба да се односи и на све уступке које воде ка томе. Такође политички противници и опозиционари неби требали да користе овакве тренутке да убирају политичке поене и стварају рздор међу народом јер такав неће никад бити прави пастир свога народа, већ треба да народу предртављају своје визије не као бабетине да оговарају, гладују, седе на стиропор и најгоре да нас лажу. ДОРТА ЈЕ СРБИЈИ ТАКВИХ !!!
BACATE
11. septembar 2020. u 08.40
Ma ajte molim vas u slamenom sesiru,dragi gospodin Aleksandar Vucic je
peder a pederi su podlozni ucenama,uskoro će dragi gospodin u istoriju
zajedno sa svom ostalom gospodom iz tunela lov je uveliko poceo zar se
ne vidi da su se svi ucutali ili su ucutani a to mu dodje svejedno.
CAHJAP
11. septembar 2020. u 09.24
За сада, то су рекла казала. Ја бих од свега највише волео да знам истину зашто је блера доводио као саветника, зашто је клинтону дао паре из буџета и доживео јавно понижење, зашто поред толико родољуба и интелектуалаца постави лезбејку за премијера. Са друге стране од Русије и цркве добија ордење, од Путина далеко више поштовања од претходних председника. Нека велика игра се дешава иза завесе и као што рекох, ми смо опет у средини.
Tehnicar
(Tehnicar)
11. septembar 2020. u 11.57
Treba biti nevidjeni slijepac, pa ne vidjeti šta nam Izdajnik radi pored otvorenih ociju. On je neopjevani manipulator, lazovcina i peder.
Ovaj Vasingtonski sporazum je velika katastrofa i zadnji udarac u oemocalo srce države njene suverenosti i opstanka.
Graditi nato puteve i zeleznice za Pristinu (kojom će siptari osvajati jug srbije) o trosku osiromasene i prezaduzene države, za uzvrat siptarsko kosovo seli ambasadu u Jerusalem a Izrael priznaje oteto Kosovo. I mi selimo tamo ambasadu, kao nagradu za priznavanje.
Ko to NORMALAN, još može opravdavati?
zoxthegreat
11. septembar 2020. u 13.29
tehnicar a kako to on izdaje?
mislis da mu amerika i nenamcka nude da se kosovo vrati u sastav srbije a on odbija?
šta je u pitanju, koja vrsta izdaje i na koji način?
zupa
(DR.MR)
11. septembar 2020. u 17.40
šta je u pitanju, koja vrsta izdaje i na koji način?
--------------------------------------------------------
ајде шипац одјеби у троскоцима,,,
Bazorilo
11. septembar 2020. u 17.52
Sve je pocelo 2012 pa nekoliko narednih godina,kada je prihvatao bukvalno receno sve što se od njega trazilo.Ranije je Stefanovic,Tadicev namesnik za potpise,bio već mnoga toga potpisao,ali to nije imalo velike vaznosti.Vruc krompir Tadic je dobacio njemu,a on je odmah to preusmerio na narod S>rbije,ratifikujuci sve te banalije,bez ikakvog otpora ili zelje za revizijom ugovora,sto je još uvek bilo moguće.A tek o Gazivodama,koje Tadic nije predao,bilo je još rano da to traže od njega,i da ne govorimo.Slag na tortu i vatromet se ocekuju,pa da pocne bal.
semperaliquem
12. septembar 2020. u 04.33
„CAHJAP
11. септембар 2020. у 08.26

Још се налазимо у густој магли што се тиче Вучићеве посете америци и како се ствари одвијају са подељеним вестима сервираним уравнотежено,не верујем да ћемо икад знати шта се догађа иза завеса.”

Стари војници и полицајци кажу:
Када је настала држава, настала је и тајна.
Ја не очекујем да све знам и није реално. (а радознао сам нарочито када сам беспослен)
Ни до сада нсмо ншта знали а и нећемо ни убудуће. Некоме морамо да верујемо хоћемо-нећемо.
Таква су правила игре.

zoxthegreat
12. septembar 2020. u 11.52
zupo idi pa podmetni svoje dupe kad si tako hrabar
nije vucic lud video je kako je sloba prosao

a ti znaš kako si mi odgovorio na moje pitanje šta je gang stalking

nema mnogo paravih rodoljuba među srbima
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.