Diskusije : Politika

 Komentar
Evo kako bi mogli da konačno rešimo Kosovo
Istoricar67
06. septembar 2020. u 15.57
Ovo mi je danas palo na pamet i mislim da ne bi bilo loše rešenje. Evo ovako: da se sve severno od Ibra uspostavi kao potpuno nezavisna država koja bi se na primer zvala Južna Srbija. Ostali deo Kosova bismo onda mogli da priznamo ali uz uslov da nasi manastiri i crkve imaju eksteritorijalni status. Ako može da bude Severna Makedonija što ne bi mogla da postoji i nezavisna država koja bi se zvala Južna Srbija. To bi bila država mala kao Luksemburg, ne znam koliko u tom delu ima stanovnika ali imaa ih sigurno oko 500.000, za dve tri godine bila bi to jedna od bogatiji država Evrope. Posle ako bi se Kosovo pridružio Albaniji mogla bi i ta država Južna Srbija da se pridruži Srbiji. Šta mislite o ovome.
marisav
(Besposlicar)
07. septembar 2020. u 02.11
E moj istoricaru. Ja sam se ovde proteklih godina iznaprezao da objasnim kako bi se i Kosmetski problem, kao i hrvatski ili bosnjacki mogao rešiti. Dakle, rešenja bas kao za svaku zagonetku ili svaki viru postoje!
Pa u cemu je problem? Problem je sto srpski narod to neće jer to ne razume,,,nije dovoljno inteligentan i pametan. Još su anticki filozofi, čitaj o tome, pisali,,Platon je',,covek i narod bi radio dobro u zivotu,,,ali prethodno--- mora znati.
Srpski je narod kao bukva od coveka pred teskim matematickim formulama i jednadzbama za koje ne zna ni kakok se resavaju ni šta su rešenja..a mrzi ga da uci da razume,,,dakle, kao buntovno dete koje neće skolu, pa neće,,,i šta će od njgega biti,,,tako ti je i sa Srbima,,nema spremnosti da pocnu misliti,,,mrzi ih to do krajnjih mozdanih vijuga...obolenje kojem leka na zalost nema kao ni korona virusu..
Werba
(N/A)
07. septembar 2020. u 02.15
Trla baba lan da joj prođe dan...

Kada je Dobrica Cosic(mislim da je on tada bio predsednik tadasnje juge) predlagao da se KIM podeli sa Dzvaljama u razmeri
60% 40% ili 70% 30% u korist Dzvalja, koje su bile zdusne da prihvate, takvu podelu,
takvom predlogu isprecio se ustaški petokolonas Seseljiga i to na takav način, da zamalo sto nije zadavio Cosica.
Sadasnji predsednik Srbije Zvalavi Peder zna to vrlo dobro.. ali cuti o tome, kao najgora podmukla pederska piz.detina.

Gospodja Zaharova je napravila veliku grešku, što se izvinila ovo stetocinskoj pedersko-picoustoj labrnji...
marisav
(Besposlicar)
07. septembar 2020. u 02.23
Werba,,ako čak i podeliti,,sto je jedna opcija..ali ne može se samo na podeli ostati i puj pike,,,nego podela--PA ONDA MUKTOTRPNI RAD NA OBRADI NAšIH ORANICA,,,PLUGOVIMA, DRLJAJCAMA I OSTALIM TRAKTORSKIM POMAGALIMA UčinITI TAJ DEO SRPSKIM ELDORADOMMM..MISLIM DA MOžeš PRETPOSTAVITI NA STA CILJAM,,,AKO MOZGA IMaš,,,A AKO NEMAS,,,onda verovatno i ti spadas u one koji niti vole uciti niti vole misliti...do posla kao sledeće faze obrade preostalih srpkih oranica onda i ne možemo doći,,,tako već dva veka...
Werba
(N/A)
07. septembar 2020. u 03.51
posto si (Besposlicar) da odes kod neurologa da ti pregleda „mozak” ako uopste ta siva masa ima predispozicije za pregled.
nazvrljao si tako da ti je bilo najvažno da *galamis* i + usled nepismenosti, skoro ništa se nerazumes...
Stari__Gost
07. septembar 2020. u 13.13
Problem je to što se Srbija tu ništa ne pita i ne odlucuje.

Ja mislim da podele neće biti i da će na kraju celo Kosovo biti dodeljeno siptarima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.