Diskusije : Politika

 Komentar
Антивакцинашки покрет у Србији веома јак
Odesa
(надежда, вера и л)
11. avgust 2020. u 15.19
Антивакцинашки покрет у Србији веома јак

ШОКАНТНА АНКЕТА „ТВ ПРВА”: Антивакцинашки покрет у Србији веома јак – Нисмо успели никог да нађемо КО ЖЕЛИ ДА ПРИМИ ВАКЦИНУ

https://tinyurl.com/y2lzwh5h
Jocko4
(observer)
11. avgust 2020. u 15.50
Антивакцинашки покрет не би био толико јак, да томе нису допринели управо сами произвођачи вакцина у Америци и другим западним земљама.
Фармацеутски лоби је одавно установио да фармацеутска индустрија више зарађује на вакцинама него на лековима и да проналажење лекова омета растуће зараде од продаје вакцина.

Технологија производње вакцина хе скренула на убацивање у њих и оних компоненти које их чине, како кажу, „стабилнијим и пријемљивијим у организму”, а занемарујући могуће дугорочне последице код прималаца вакцине. Свесни тога и ризика да би могли да одговарају, или да плаћају велие одштете, њихов лоби је издејствовао доношење закона у Америци, којим се они ослобађају одговорности и обавезе да дају гаранције о исправности вакцине.
И само доношење таквог закона је својеврсни криминал.

Ако се сетимо да је својевремено Торлак производио квалитетне вакцине, могли бисмо да покренемо питање одговорности оних у Србији који су Торлак најпре срозали и продали странцима.
(Сличне мућке су изведене у дуванској индустрији, индустрији за производњу пива, итд.) Тако се Србија нашла на удару белосветских продаваца вакцина (често америчких) и врло је вероватно да је и у томе било примања мита, а о последицама по здравље становништва се није водило рачуна.

Сасвим је нормално да се појавио одређен број савесних и свесних лекара, који су остали одани Хипократовој заклетви и који су пажљиво анализирали статистичке податке који се односе на последице због примљених вакцина и ширили те информације у јавност.
Због свега тога и у Србији је ојачао антивакцинашки покрет, а после скоро 30 година, сазрели су услови да се темељно преиспита и евентуално прекине и увоз разних лекова и препарата, а не само вакцина из Америке.
KeserovicPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Keserovic
11. avgust 2020. u 18.33
Jocko rekoh ti ne kenjaj bre vise.Razumem da od stra'a nema lek al ti ga pretera.
Jocko4
(observer)
11. avgust 2020. u 20.24
:o)))))))))))))))
CAHJAP
12. avgust 2020. u 03.55
Фармацеутске компаније су огромна индустрија. Њима није у интерес потпуно излечење болесника или заразе већ ублажавање симптома и по могућности доживотна зависност од њихових производа. У природи постоји лек за сваку болест и то је систематски сузбијано од стране ових индустрија и њихових сателита. Зависност од лекова и вакцина у Србији је застрашујуће а истовремено никад нисмо били болеснији као нација.
CAHJAP
12. avgust 2020. u 04.09
...уз од многих вакцина настају споредне болести и поремећај појединих органа при чему додатне вакцине и лекови бивају приписани. Фарма су легална мафија. Здрава храна и размишљање, дакле ум и коришћење природних лекова чини чуда. Треба само одбацити све што је зло и мало се потпудити и имунитет природно ојачава временом.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. avgust 2020. u 04.44
Da su farmaceutima drage pare - jesu. Drage su i doktorima, naftasima, auto industriji, elektronicarima, avio industriji, seljaku koji uzgaja kupus...

Ovaj zadnji radi na tome da svake godine dodjes na njivu i direkto kupis.

Auto limar ne rjesava problem hrdje, njegov cilj je da zakrpi. Kad se nakon godinu dvije rdja pojavi na drugom mjestu da dodjes ponovo.

Ili da kupujes novi auto svakih 3-5 godina. Sto je cilj auto industrije.

Da li svi iznad rade u svom interesu, a ne u tvom ili interesu covjecanstva? Da li je u pitanju zavjera?

Ne mislim da industriji lijekova nije cilj da se bolest izlijeci, nego da se tretiraju simptomi i postigne zavisnost od lijeka koja donosi prihod. Primarni cilj hiljada doktora i istrazivaca je da se bolest izlijeci. Ako tu nismo uspjesni, onda se radi na simptomima. Neke stvari se ne mogu izlijeciti, recimo bolesti vezane sa starenjem. Tu na zalost nema lijeka koji „lijeci”. Industrija tu JESTE fokusirana na usporavanje i ublazavanje simptoma.

Previse je primjera gdje je medicina dosla do trajnih rjesenja da bi se generalno govorilo da to nije cilj. Vakcina protiv velikih boginja koja je eliminisala virus, polio i druge koje trajno stite od bolesti. Antibiotici, laserska korekcija vida, zamjena kukova koljena.. (nije bas trajno, ali stalno se usavrsava i duže traju). Da neke vakcine se moraju periodicno uzimati, ali mislim da je to prije u prirodi stvari, a ne plan. „Neprijatelj” radi u svom interesu i evoluira. :)

Reagujem jer mislim da je nepravedno prema onima koji su zivote ulozili da izlijece. Ako ne ide, bar da ublaze, uspore itd

Pozdrav.
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
12. avgust 2020. u 07.07
pozdrav i tebi Petre Krsticu,pleonazam je gomilanje reci.
Jocko4
(observer)
19. avgust 2020. u 10.51
Pentium4 & (Zorrko),

Коментаришеш без везе.
Пронађи тему коју сам покренуо поводом обавезне вакцинације и не лупетај о цензури, јер се о питању вакцинације говори у медији.
Званични извештаји нису из сензационалистичких извора. Пре ће бити да се ти ослањаш на сензационалистичке вести и видиш слику у искривљеном огледалу.

Модератор је вероватно приметио да користиш два псеудонима, Pentium4 и Zorrko. Јел' то зато да би деловао убедљивије, ха ?

П.С. Изгледа да си неки докони, непродуктивни лелемуд и опсесивно трошиш време обрушавајући се на оне који не мисле као ти, уколико си уопште способан да мислиш. Зато више немам разлога да с тобом губим време.
Jocko4
(observer)
20. avgust 2020. u 12.04
Најновија изјава Новака Ђоковића о питању вакцинације:

>'„Страни медији су мало извукли из контекста ту моју изјаву, истичући да сам потпуно против било какве вакцинације. Мој проблем са вакцинацијом је тај ако ме неко на силу тера да убацим нешто у моје тело. То је за мене неприхватљиво”, рекао је Ђоковић, преноси „Њујорк тајмс”.

„Нисам против вакцинације, јер ко сам ја да причам о вакцинама када су ту стручни људи, медицински радници који спасавају људе широм света? Сигуран сам да постоје вакцине са малим нуспојавама, а које су помогле људима да зауставе ширење инфекција по свету”, закључио је Ђоковић, преноси Танјуг.'
- - -

Значи, вакцинација НЕ СМЕ да буде принудна и вакцине морају да буду безбедне за примаоце.

Jocko4
(observer)
21. avgust 2020. u 00.02
Pentium4,

Пази вамо !!!
Вакцинација против Ковида-19 НЕЋЕ ИТИ ОБАВЕЗНА за све.
Тудум ?
Ако не верујеш, три дана апса.

П.С. Знам да ћеш бити међу првима који ће да траже да приме вакциму, а ако ти је не буду дали, онда ћеш да протестујеш да је угрожено твоје људско право на вакциму.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. avgust 2020. u 09.53
Goodbad,
Uzeto na znanje. Probacu krace.
Werba
(N/A)
22. avgust 2020. u 08.50

ajde jocko, udahni duboko, pa razmisli šta si htio reci, prije nego se ponovno izblamiras...
--=„''''''
htio? u Srbiji se kaže; -*hteo
reci? u Srbiji; -*kažeš
prije? u Srbiji -*pre ”
Werba
(N/A)
22. avgust 2020. u 09.22
Do pre nekog vremena radio sam za Pfajzer, najvecu faramac. fabriku na svetu.
Godisnje prave oko 4 milijarde dolaresa,profita.

na jednom sastanku kaže jedan od glavnokomadujucih:
'nas cilj je da nateramo zdrave ljude da gutaju vitamine!
Usledila prava poplava americkog trzista,(i svetskog) vitamina za sve, ma bukvalno, -da postanes superman.
I šta se desilo?
U te vitamine kao i u razne vakcine, gurali su supstance za sterilizaciju žena i muskaraca ali sa dejstvom zadrske, sto bi znacilo na pr. da badAganlijini zgebci ne bi imali naslednike za dzamiju.:)
To je neko provalio i zato u svetu a ne samo kod nas, svaka vakcina
koju preporucuje nasiroko i gromoglasno *guverment, (često i nasilno sto je slučaj kod nas u Srbiji)je pod velikom dozom skepse -rezerve stanovnistva..
Ta skepticnost prema vakcinama naročito se odrazila posle sastanka bilderberg grupe, gde je tema između ostalih bila i:
*kako smanjiti ljudsku populaciju na planeti zemlji.
Bollywood
(elektro mehanicar)
25. avgust 2020. u 15.10
mogući scenario koji je vezan za pojavu Kovida19 je da bi se optuzila neka nacija(Kina)ili neka konkretna osoba za to.E sad videcemo dalji razvoj situacije ali meni mirise na to.Pošto nisu uspeli sa ubacivanjem subverzivnih grupa u Hong Kongu oprobavaju druge metode.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.