Diskusije : Politika

 Komentar
Ди-Џеј Жекс
Odesa
(надежда, вера и л)
11. avgust 2020. u 11.56
Бошко показао доказе: Ди-џеј Жекс иде у затвор, дугује 250 милиона пореза! (ВИДЕО)
17:41 11.08.2020. 0
Жељко Митровић, својевремено савезни посланик и шеф сектора за маркетинг Југословенске левице, има дугу историју неплаћања пореза држави и истовременог добијања државних субвенција за своје приватне фирме.
Пословну каријеру је започео као и други тајкуни у Србији – злоупотребљавајући јавно добро, конкретно инфраструктуру РТС за своју нову ТВ ПИНК од 1994-2000. Без учешћа на конкурсима добијао је фреквенције од партијских колега из ЈУЛ-а који су били на челу савезног министарства за телекомуникације. Увек је умео брзо да се прешалта на нову власт. Први гости на ТВ ПИНК након прекида програма 5. октобра 2000. године и политичких промена били су му Млађан Динкић и Ненад Чанак. Право богатство стиче тек у време ДОС-а који га ослобађа одговорности за све што је радио у време ЈУЛ-а. Међутим, врхунац развоја и екстрапрофитерства остварује тек под влашћу СНС која му са једне стране константно опрашта и репрограмира пореске дугове, а са друге стране даје велике државне субвенције. Према доступним изворима, јер се подаци и даље крију од јавности, Пореска управа при Министарству финансија од 2012-2016. године одложила је дуг ТВ ПИНК у висини од 1, 52 милијарде динара на 93 рате, док је 2014-2019, упркос огромним пореским дуговима, Жељко Митровић добио финансијску подршку од Агенције за осигурање и финансирање извоза у висини од 1, 28 милијарди динара.

Најновије је ново репрограмирање пореског дуга које је одобрено ПИНК ИНТЕРНАТИОНАЛ ЦОМПАНY, која дугује 146 милиона динара, док Жељко Митровић као физичко лице није платио годишњи порез на доходак у висини од 104 милиона динара (подаци из Јединственог регистра пореских обвезника од 3. августа 2020). Ако томе додамо и да је угашена Агенција за уметничку обраду звука „Пинк студио Жељко Митровић” остала дужна за порез из 2016. године 3 милиона и 724.000 динара – то је укупно преко 250 милиона динара пореског дуга у овом тренутку по разним основама. Већ је спремна и нова фирма за нове државне субвенције, наиме, пре неколико дана, 31. јула регистрована је „РЕД НЕТWОРК”, нова фирма Жељка Митровића. Власт која принудно не наплаћује огроман дуг за порез богаташима већ им још даје државну помоћ – мора да има јаке разлоге за такво отворено урушавање државе и рад на њеној штети. Као верни слуга сваке власти у последњих 30 година Жељко Митровић је увек имао државну заштиту и могао да ради шта хоће – само је било важно да испоручује пропаганду у корист владајућег режима. Али, и томе ће доћи крај. Са променом ове власти мораће да падне и ТВ ПИНК, док Митровића чека заслужена затворска и финансијска казна.„ – стоји у саопштењу Двери.

https://srbin.info/politika/bosko-pokazao-dokaze-di-dzej-zeks-ide-u-zatvor-duguje-250-miliona-poreza-vide o/”
Odesa
(надежда, вера и л)
11. avgust 2020. u 11.59
Двери: Нисмо ушли у УОС јер је то опозициони савез без јасног програма
15:04 11.08.2020.коментараШтампај
ТВРДЕ ДА ЋЕ ЗАБРАНА РАД ТВ ПИНК БИТИ ДОКАЗ ИСТИНСКИХ ПОЛИТИЧКИХ ПРОМЕНА

СРПСКИ покрет Двери поздравља јучерашње формирање Удружене опозиције Србије и надамо се партнерској сарадњи иако нисмо део УОС – изјавила је Тамара Миленковић-Керковић.

Потпредседница Двери је навела су и оне биле један од оснивача Савеза за Србију са озбиљним програмом у 30 тачака, а да не желе да буду део новог опозиционог савеза без јасног програма.

„С обзиром да СзС од данас више не постоји, наставићемо своје деловање у будућности самостално. Желимо да представимо свој програм и нове људе који никада нису били на власти, и по томе се разликујемо и од садашњег и од бившег режима. Такође, сматрамо да је наше најважније уставно, национално, државно, економско и безбедносно питање у овом тренутку очување Косова и Метохије у саставу Србије и ту смо спремни на сарадњу са свима у УОС, остатку опозиције, али и са присталицама власти који се противе признању лажне државе Косово и разграничењу.

Тамара Миленковић-Керковић

Сагласни смо – наставила је Миленковић-Керковић - са циљевима УОС који се тичу борбе за демократију, слободу медија и поштене изборе јер проистичу из наших потписа на Споразум са народом од кога не одступамо као ни од 30 тачака СзС, и расположени смо за техничку сарадњу по тим питањима. Сматрамо да више није довољна само смена власти већ да грађани очекују промену комплетног корумпираног политичког система који овде влада већ 30 година. Улога Српског покрета Двери на опозиционој сцени је управо то: да обезбедимо промену система и кривичну одговорност за све оне који су кршили Устав и законе, а то значи лустрацију одговорних у форми затворске казне, финансијске казне, одузимања незаконито стечене имовине и забране обављања јавне функције на дужи период.

- Жељко Митровић је управо тај симбол политичких промена којих нема и његова кривична одговорност, као и одузимање националне фреквенције и забрана рада ТВ ПИНК биће доказ истинских политичких промена система, а не само власти. То је програм Двери за који сам дубоко уверена да представља кључно очекивање грађана за коначним задовољењем правде у Србији. То је наша мисија и на томе ћемо инсистирати.

Почетком септембра. обећала је, представићемо наш нови програм и нове људе за будућност српске политике:

- То ће бити велико изненађење за многе, али и тренутак дефинитивног позиционирања једног родољубивог политичког покрета породичних људи, са савременим конзервативним и демохришћанским политичким идејама у Србији, које су тренутно на власти широм Европе и света.
http://www.fakti.org/kritika-vlasti/dveri-nismo-usli-u-uos-jer-je-to-opozicioni-savez-bez-jasnog-programa
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
11. avgust 2020. u 12.30
moje pitanje je sledeće,zašto je onda Boskic nogiran iz novog opozicionog saveza?
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
11. avgust 2020. u 13.05
O Deso mlogo čitaš il'slusas onog portabl bizona sa percinom.taj kad vidi tri coveka da stoje i pricaju vidi „dogadjanje naroda”,a kad je video Noga ili Nogu sa onom puskom sa vodenim bojicama, covek se bukvalno upiskio od sreće jer vidi istinskog revolucionara.
Odesa
(надежда, вера и л)
11. avgust 2020. u 14.43
Моје питање је:...зашто не коментаришете ове чињенице о Жексу него скрећете с теме ?
Jocko4
(observer)
11. avgust 2020. u 15.25
Стање у Србији, преоптерећеној корупцијом и мафијашким деловањем је такво да је Жељко Митровић један од више тајкуна са сумњивим „педигреом”. Где год да зађемо у детаљније преиспитивање порекла имовине таквих експресно обогаћених типова, могли бисмо да пронађемо нелегално стечену (почетну) имовину, избегавање плаћање пореза, изношење новца из Србије, испирање новца, повезаност са мафијашким пословима, подмићивање неког (или неких) у власти, уцењивање политичара због сумњивих веза или прошлости, неисплаћена дуговања радницима, итд.
Power12345
11. avgust 2020. u 22.01
toliko texta mahom ne čitam..

Republike ex Yu su izgubile borbu već u vremenu infobiroa..1948
Proglas Diktaturom proleterijata..i konačno 1974 se već unapred znalo da žuti žutuju a crveni putuju ...kako i savez SSSR perestojke i druge PM i sličnih ideja Gorbija..

Vi, mi, narod svi skupa su = marva.
Dobri čobani ganjaju stada kako domaćini zahtevaju , kažu i igraju se žmurke.

Vi kritikujete stalno vlast i tamo nekog vodju , vodje ...Nikako da se ukapira.. Igra se u kolu, pleše, tanca, daborike dajke i u tom kolu si i ti i mi i vi svi drugi..Novac koji neko dobiva je lažni papir Tango Argentino , Valcer koji se dijeli, dobiva i već uveliko u Evropi se pleše, igra kako Berlin i Vašington kažu..
Logika
..

nije to ideja Srbije..
nije to ideja nekih Vlasti ex Republjika Yu koji su danas isto čobani Nata raznih Alijansi, Paktova..Istoka, Zapada, Sjevera, Juga
Eksperiment (i) Marksa, Engelsa se uredjuje, preuredjuje i nove Antike razni pokreti u rukama Aždaja su na pomolu.. Nekom treba Srp, nekome Čekić, a nekome papir i olovka...
Odesa
(надежда, вера и л)
12. avgust 2020. u 01.56
хахахаха, toliko texta mahom ne čitam..

Да, нити читаш нити онда можеш знати шта је тема овог поста али зато остављаш трактате у одговору на оно што ниси ни прочитао.
Ехх какав глуп приступ дискусији !!!
Power12345
12. avgust 2020. u 03.29
Odesa, OK
(nosiš ime Grada, oblasti koju cijenim ) otvorio sa tvoj poslati -link - i kratko pročitao tekst od Dveri .

Gospodja Kerović
ili će se zvati Milenković ili Kerović...a ne malo tamo malo vamo.
Znaš posle 2 sv rata mnoga prezimena su mijenjana u partizanska ...da bi od 90 god. i prezime Kerović bilo vraćeno itd..

Ok..na tekst UOS
O kojoj se slobodi medija i poštenim izborima priča, Demokratiji.. ??

Odesa ..Politika, političari, svih oblika, su glumci...i tačka..
Gdje ima više prava no u istinskom Komunizmu...A taj narod i sistem o kome se sanja je utopija, piši propalo i o kakvoj je novoj reči , 30 tačaka, navodnog sporazuma , potpisa , navodnoj demokratiji , slobodi kod naroda i sa narodom koji krade, laže, ubija, drogira i td..

Odesa
može se menjati vlast svakog dana...Znaš li ti Odesa ko je korumpirana vlast, politički sistemi koji vladaju posle Tita ..ne 30 god..već skoro 40 godina..
To su ti Odesa svi oni i slični Studenti, radnici, neradnici i dr iz naroda ili njihova djeca koji su isto ili slično pričali u vremenu Tita, Pre Tita i posle Tita..i dan danas se priča polemiše da treba ovako, treba onako a sebi određuju neke plate, bonuse, penzije i porede sa zapadnim i ...u gdje se god stignuti može..
i navodno nijedan ne krši zakon, Ustav i piše se o nekom milioneru koji je kao i svi drugi , kao i vi, kao i mi gledao kako se snaći itd..Pogledajte svakoga Srbina danas.. koliko je poštenog sveta i da nešto ne mulja, lovi na crno..
počev o sitnog šverca, prevara, preljuba, kradje, plaćke, vožnji na crno ili da korumpiran nije..
ko može da kupi glasove i ko se prodaje po meni su isti..

Odesa mogu se uvesti i zatvorske kazne, oduzimanja nezakonito stečene imovine , zabranu, ovu, onu i ta sva obećanja nekih Dveri ili partija x, y..
Svati
da promjene zakona i sveg drugog pored zakona, ne zakona je u nama.
Svest, misao, pogledi, pokreti, čistota, mir.. ako tog nema ...
Odesa onda piši i propalo..i nemojmo tražiti uvijek odgovornost i krivicu kod drugih i u drugom..

Ugasite Tv stanice, nacionalne frekvencije , rijalitije, zabranite prvo sebi nešto da bi i drugi osetili promjene...i dokažite to istinki počev od kuće, tetoviranih, prljavih, nevernih, prodanih..pogledajte u svaki ćošak i razmislite ko koga ovdje laže..žena čoveka, čovjek ženu, ćerka, sin, snaja, podji treba iz Dvorišta, sopstvene kuće a Dveri ili neke druge partije, unije, sistemi i očekivanja navodna od gradjana ,naroda promjena i promjena, vodja i vodja su priča..Pričice i ako sami ne ukapiramo ...da Evropa, evropske promjene i drugi žive od tog i toga..i što god više novog kao i ono Trla baba lan ... neko mora na nekome zaradjivati


Odesa
(надежда, вера и л)
12. avgust 2020. u 03.35
...хахаха, опет трактати, а овамо `ладно изјављујеш како „дуге” текстове не читаш.
Неозбиљно је то
Power12345
12. avgust 2020. u 17.24
jedi govna..(kratko, prosto i ne složeno)
Odesa
(надежда, вера и л)
12. avgust 2020. u 17.49
Па наравно, кад је простаклук у питању..ту си врло концизан, хахаха!!!
Werba
(N/A)
21. avgust 2020. u 20.07
ovaj 12345 sa badaganlijom svakome uskace u tanjir..
:)
goodbad
(gb&u)
21. avgust 2020. u 23.21
da jedem goMna werbalijo ti bi biJo prvi.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.