Diskusije : Politika


Komentarisanje na ovoj temi је isključeno.
Na danasnji dan
Novak
05. avgust 2020. u 07.55
Na mojoj kuci u dolini Uni ispod naleta hrvatskih aviona zaviorila je bela zastava predaje.
Nekoliko dana kasnije moj hrabri otac u svom dvoristu sam u svom carstvu domaćih zivotinja sacekao je hrvatsku armadu. Pretrpeo je ogroman strah i bio saslusan, primio je nekoliko verbalnih uvreda i upozorenja. Umro je 16 godina kasnije u bolnici u Sisku,
Sahranjen na seoskom groblju sa pravoslavnim svestenikom i mojim prisustvom, Na njegovom kao i vecini ostalih nadgrobnih spomenika ime je ispisano latinicom.
marisav
(Besposlicar)
05. avgust 2020. u 09.09
Sudbina tvoga oca je nazalost nešto sto je umnozeno u hiljade primera. I još gore-na redu su groblja i memorijalna mesta u zlodržavi hrvatskoj.
Udruzeni, ustaška akademija, ustaški intelektualci toboznji, ustaški seljaci-e ti su tek krvozedni,,a i sva crkvena, obrazovna i značajan, vazniji deo novinarske promicbe ---svi krecu u SVEOPCI nastup da se CIRILICA I NEPOZELJNI NATPISI NA SPOMENICIMA, BISTAMA, GROBLJANKIM OBJEKTIMA IZBRISU, UNISTE I ZAMENE HRVATOKATOLICKIM OZNAKAMA I OPISIMA.
Lično sam video na groblju, neću da ovde javno imenujem groblje, gde nakon samo nekoliko dana neplacanja prete zatravnjivanjem, rusenjem ili jednostavno otimanjem grobnog mesta. Krivnja u natpisima ciriličnim slovima ili memorisanje boraca partizankog pokreta, solunskih dobrovoljaca i sl.
Veliki Demon pod zastitom kreće sa Zapada da zatre sve srpsko!!!!
Samo slepac to na srpskoj strani može da negira..no, pitanje je li Srbi imaju oruzje za odgovor ovim pretnjama...ili će biti glavna papagajisana stihoklepancija SRBIJA NEćE DA RATUJE...DOSTA NAM JE RATA!
Pa, kada to nije bilo tačno,,,i uvek smo posle napadani..naravno jer crvotocine u srpskom organizmu odlično dodju našim neprijateljima koji vide da sve vise Soraba Srba je spremno da kapitulira i lize dupe svome gospodaru. Odlično za bilo kog agresora kad mu se sami nudimo za robijanje...mazohizam bez premca...dostojanstveni narodi nas zato preziru!!!
bezdomni
(maestro)
05. avgust 2020. u 09.59
Hrvati proterali najbolje sto su imali u državi . Ostale im cele regije puste. Njihova omladina koja ima mozga masovno seli za Njemacku, Irsku... A ionako natalitet u minusu. Kada se sve sabere ništa od njihove ciste države. Sipci će polako postati vecina u Krvatskoj ili će nestati kao država.
Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.