Diskusije : Politika

 Komentar
Ceo svet protiv Srbije
CAHJAP
04. avgust 2020. u 08.03
...šta vam to govori o nama? Govori da smo toliko mali a da smo zapravo daleko veci od svih koji nas mrze, satanizuju i žele nam zlo. Da smo nebitni, nebi mracne svetske sile od pamtiveka pokusavali da nas izbrisu od postajanja na zemlji. Nebi nam zatirali i menjali istoriju, nebi od nas pravili druge nacije i religije.
Budimo ponosni na svoje poreklo jer smo stariji i originalniji od svih koji nas mrze. Nemojmo i mi njih da mrzimo jer to nije odlika nasega istinskog bica i duha. Odbacimo njihovo smece koje je zarazilo nasu omladinu a koju nazalost i mnogi zaluđeni odrasli podržavaju poput rijaliti, gologuzih silikonskih prostakusa, kriminalac i drugog smeca. Ponos je biti Srbin !!!

Novak
04. avgust 2020. u 08.54
Pravda za Srbe u Hrvatskoj, e moj Sanjar imaš lep nik a bogami i zelje su ti utopija.
Srbi u Hrvatskoj imaju dve opcije, igrace uz muziku koja im bude izvodjena ili van iz plesne dvorane. Svetlo u tunelu je ugaseno zauvek, ne pre 25 već pre 30 godina.
Srbija je odolevala svim nasrtajima u svom postojanju ali po periferiji je uvek trpela velike odrone. Poraz Srba i njihovo stradanje u Hrvatskoj je strasano. Srbi koji žive u srpskoj državi bivali su često pod okupacijom ali nikad porazeni ili dotuceni kao ovi u tz EU. Malo je danas Srba u Srbiji koji imaju realnu prestavu kako je to zvati se Srbinom na Kosovu ili u Hrvatskoj. Naivna politika SPS sa kraja 80 tih još uvek živi sa nama.
Power12345
04. avgust 2020. u 14.52
Novak

to što sad Hrvati pobedom zovu i slave je opasna preigra..
A ustaško huliganski svet je umišljen i sami znate čega željan...


Srbi su neozbiljan narod ..dok
Hrvati uče, treniraju, kupuju znanje po svetu...

Srbima oduvek neki embargo , kontoling, Lupa..Indijanci..

Zapad ( nijemci ) dobro znaju i cijene ko je bio njihov saradnik, doušnik i takve i toga konstantno izdižu uzdižu , podržavaju..

Ova EU to najbolje govori..Adolf što ratom uspio nije se ekonomski ostvaruje



Power12345
04. avgust 2020. u 16.24
Novak

to što sad Hrvati pobedom zovu i slave je opasna prdigra..
A ustaško huliganski svet je umišljen i sami znate šta i čega željan...


Srbi su neozbiljan narod ..dok
Hrvati, kradu i uče, treniraju, kupuju kontakte znanja po svetu...

Srbima oduvek uvode se neki embarzi , kontoling, Mikropska lupa..Indijanci..

Na zapad ( nijemci ) dobro znaju i cijene ko je bio njihov saradnik, doušnik i takve i toga konstantno izdižu, uzdižu , podržavaju..

EU to najbolje i slikovito govori..Adolf što ratom uspio nije , sad se ekonomski ostvaruje.



Power12345
04. avgust 2020. u 16.27
tastatura...preskaču slova
Novak
04. avgust 2020. u 17.50
Koliko su krajiski Srbi ozbiljni govore i pisane cinjenice njihovog porekla na toj teritoriji.
Dosli su da brane cara i Bec od Turaka, znamo kako su Turci prošli kod Siska, Krajina i krajsnici su dobro branili Europu onda, danas bi za svoja dela bili osuđeni kao rasisti jer se i rimski Papa moli za prihvat islamskih migranara.
Srbi Banije darovali su caru jedinog visokog oficira iz Hrvatske feldmarsala Svetozara Borojevic, na kraju 20 veka za sve je usledilo je priznanje, idite odkud ste i dosli.🇷🇸
Sa carom se moglo razgovaati ali sa Papom ne, to nas je kostalo ...
Bazorilo
04. avgust 2020. u 18.54
Srbi Dalmati su hiljadama godina na tim prostorima,ali to je istorija koja se uporno krije.
cicero99
(historia est mater of studioru)
06. avgust 2020. u 01.15
Sanjar pozdrav i moram da kažem lepo si ovo napisao. Na zalost veoma si u pravu kada kažeš da je skoro ceo (Bogu hvala nije ceo) taj neki svet protiv Srba. Nije lako Srbima u takvom svetu živeti. Možda sam preterano naivan ali nadam se da mi Srbi imamo odgovor za tu nesrecu a to je da budemo slozni i zacrtamo jasan nacionalni cilj i strategiju za ocuvanje Srpskog nacionalnog korpusa. Čini mi se da si i ti to u svom postu to mislio i rekao na svoj način i hvala ti. Ponavljam možda sam preterano naivan ali se ipak nadam da ima svetle buducnosti za Srbe ali ako i kada Srbi uz Srbe i za Srbe celim duhom i bicem budu. Treba da jasno postavimo za cilj da je nasa sloga naše najjače oruzje i najjača odbrana od srbomrzaca. Sa verom ...do godine...
semperaliquem
06. avgust 2020. u 10.53
На ћалост,
Наше комшије Хрвати и остали, стално причају лоше о нама. Увек када се сретну са неким странцем једна од обавезних тема је и како су Срби лоши људи.
dulebg
(posmatrach)
09. avgust 2020. u 16.51
Откуд „цео свет против нас”? Па 2/3 човечанства не признаје Косово?! Против нас су само западни медији (и сви који им верују)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.