Diskusije : Politika

 Komentar
I šta bi?
dituartu
(eng)
31. jul 2020. u 09.15
I šta bi, priznase li konacno Kosovo pa da ove S.C patriJote odahnu i pokazu kako su pametno upozoravali,da im se dusa smiri.
dituartu
(eng)
31. jul 2020. u 09.20
Kad se ipadne magarac objavljujuci lazne vesti unapred, onda se mora uraditi kompenzacija sa novom SOKANTNOM VESTI na naslovnoj kao na primer:

https://tinyurl.com/yy6hh6zf
Jocko4
(observer)
01. avgust 2020. u 00.03
d2r2,

Твој воЏа је јуче опет испалио оно његово чувено трговачко „да и ми добијемо нешто”.

Да ли би ти могао да објасниш шта се под тим подразумева, а да не буде кршење Устава Србије и „заборављање” Резолуције УН 1244 ?

Јел' имаш неку другу, нову идеју, или к'о папагај понављаш исту тему, као да не разумеш да се говори о Вучићевој НАМЕРИ да на мала врата, а неовлашћено, призна независност покрајине ?
То што до сада то није урадио не значи да то неће да уради.
dituartu
(eng)
01. avgust 2020. u 09.24
Siriju zaspu krstarecim zato što je na socijalnim mrezama objavljeno da su koristili otrove,Rusiji uvedu sankcije zbog nekog Skripalja van pameti i totalno nedokazivo,sruse avion u Ukrajini svi mediji momentalno kažu rusko oruzje znaci Rusi udare sankcije.Zabrane Hjuavei zbog glasina,...TikTok ,...

E sada ti si ubeđen i kunes se ako Srbija insistira na pravu odrzace svoju poziciju i Kosovo,PA JESTE LI DUVALI Nešto MOZDA ILI ZIVITE U CRTANOM FILMU.
Jocko4
(observer)
01. avgust 2020. u 13.49
dituartu,

Значи, да призна независну „Косову” да нас не би опет бомбардовали ?
Омакло ти се, ха ?

Е, сад би ти требало нама да кажеш кад је најбоље да Вучић изда, а не да нас питаш да ли ће то да буде у петак.
dituartu
(eng)
01. avgust 2020. u 14.04
Da prizna ha ha pa ja sve vreme trubim da Vucko nikada neće priznati a takvi kao ti obrnuto . Šta ti nije jasno ne razumem.

Šta tvoj je problem što se ne drzi ustava i prava i rezolucije UN pa da uleti sa vojskom već sutra i napadne Bondstil jel na to mislis . Hoćeš li ti biti prvi u redovima ili ćeš sutra biti prvi na demonstracijama protiv diktatora kad lupe sankcije i hermeticki zatvore pa ne možeš „da putujes ko sav normalan svet”
Jocko4
(observer)
01. avgust 2020. u 16.49
dituartu,

Не покушавај да инсинуираш причањем о рату, јер врло добро знаш да Устав не дозвољава издају и трговину територијом Србије.
А ако они с капшицама крену у напад, онда нема другог до војног решења.
dituartu
(eng)
01. avgust 2020. u 22.25
Ne qenjaj matori znaš odlično šta baljezgas,striktno postovanje ustava Znači da ULAZIS U RAT ODMAH SADA jer po ustavu bi trebala biti okupirana teritorija a to znaci oslobadjanje a to opet znaci upad sa vojskom ne sada nego juče.
A s obzirom da si ti i ostali poznati da kao osobe koje mlate tudjim qoorcm jer je tako najlakse vi bi da drugi ratuju a vi da navijate.
E MAJSTORE BONDSTIL JE NAPRAVLJEN DA BI SprečIO SRBIJU DA POSTUJE USTAV.

Znaci ostaje ono pametnije razmišljanje cekati dok ne dodje vreme.
I tako rade ,zato oladi matori idi igraj domine. .
Jocko4
(observer)
02. avgust 2020. u 00.15
d2r2,

Не знам у каквој си средини растао и да ли су успели да те науче нормалном, уљудном опхођењу. Нервоза те не оправдава.

Нисам помињао окупацију, ни проглашење окупације, него не/признавање независности „Косове”, што је у складу са Уставом.

Ни Кумановски војно-технички споразум, ни Резолуција СБ УН 1244 не говоре о окупацији КиМ, него о привременој управи на КиМ под окриљем УН.
Зато Србија нема разлога да говори о окупацији КиМ и покреће разне механизме (не само војне, него и друге) за ослобађање тог дела своје територије.

Србија и даље испуњава неке обавезе те своје покрајине, јер би у супротном нарушила свој суверенитет на томе делу своје територије.
Међутим, потписивањем разних тачака у Бриселском споразуму, што није кривица само Вучића, него и оних пре њега, омогућено је „Косови” да стекне одређене атрибуте државности. Недостаје још званично, de jure признање.

Дачић данас наглашава да Вучић неће признати независност „Косове”, али Вучићеве изјаве се мењају из дана у дан и често понавља некакво компромисно решење, разграничење (демаркацију), договор којим би и ми нешто добили заузврат признања „Косове”, и сл.

О томе говорим и то је опасно, јер у једном моменту може да се деси да Приштина цинично понуди „нешто” и сатера га у ситуацију да, одбијањем, за неуспех преговора навуче кривицу на Србију, а прихватањем - да прекрши Устав Србије.

П.С. Принуђен сам да те упозорим да ћу да тражим да те модератор доведе у ред ако наставиш да вређаш и користиш погрдне изразе.
dituartu
(eng)
02. avgust 2020. u 01.10
Ama covece u kakvom ti svetu sivis u kojim bajkama si odrastao pa si toliko pogubljen,jesi li ti svestan šta se uopste desava.
Kakva prava i pravda,o cemu pricas o pravu u dzungli ,daj oladite vise sa vasim mantrama.
Pravo će da se postuje kad se steknu uslovi da Srbija ne bude ucenjena a to ne zavisi od Srbije ni mikron nego od okruzenja i velikih sila. Kad se tu sredi onda će prica drugacija biti do tada ima da se pliva da se prezivi .
Idi covece spavaj radi nešto ne lozi ljude na nešto čega uopste nisi svestan niti izgleda razumes.
dituartu
(eng)
02. avgust 2020. u 01.32
Дачић данас наглашава да Вучић неће признати независност „Косове”, али Вучићеве изјаве се мењају из дана у дан и често понавља некакво компромисно решење, разграничење (демаркацију), договор којим би и ми нешто добили заузврат признања „Косове”, и сл.
--------------------------------
Biće da ti uopste ne kapiraš o cemu se radi i kako se radi samim time i zašto se radi.Još uvek ne razumes.
Zato ti jedino mogu reći da si SLEPAC.
Jocko4
(observer)
02. avgust 2020. u 01.43
dituartu,

Управо у томе и јесте разлог свих притисака, да се постигне правно признање независности „Косове”, јер без тога нема ни столице у УН. А то не може без сагласности Србије.

У праву си, треба да одем на спавање, да не бих непотребно губио време са тобом, заслепљеним великим воџом.
zoxthegreat
02. avgust 2020. u 01.56
jocko & pestko novinari novog svetskog poretka

pestko piše samo ono sto je u skladu sa tim poretkom
dituartu
(eng)
02. avgust 2020. u 10.23
Управо у томе и јесте разлог свих притисака, да се постигне правно признање независности „Косове”, јер без тога нема ни столице у УН. А то не може без сагласности Србије.
------------------------
Pa eto neće ga priznati na vasu zalost a ubeđen sam da bi mnogi voleli da to uradi samo da bi ispunili vlastitu sujetu i pokazali svoje inteligentno prorocko predvidjanje i procenu Vuckovog karaktera.
Samo tako neće ispasti magarci zbog visegodisnje pljuvacine.
Bez priznanja im se ruinira ugled pronicljivog diskutanta.
Jocko4
(observer)
02. avgust 2020. u 12.32
dituartu,

Е сада ми је лакше, јер ако ти кажеш да неће, Вучић ће те сигурно послушати.
Ипак, пази да и тебе, као и друге, не за*ебе.
dituartu
(eng)
03. avgust 2020. u 09.47
Ti tvrdis da će da proda i izda Kosovo. Ajde obecaj da ćeš da njaces ko magarac javno ako to ne uradi u roku od godinu dana,posle će da ponovo razmotrimo postupak za godinu posle te.
Jocko4
(observer)
03. avgust 2020. u 10.32
d2r2,

Немој да лажеш. Не тврдим, нити сам тврдио, него указујем на то да из његових изјава може да се види да би био спреман да то учини.

П.С. Упозорио сам те и сад ћу морати да се обратим модератору да те подучи пристојном понашању. Завршили смо разговор.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.