Diskusije : Politika

 Komentar
Јовањица и србски владарски клан
Lorka
(поета)
13. jul 2020. u 16.28
Склон сам веровати овом чланку о криминалној суштини владарског клана у Србији, али имам огромне резерве према тврдњи да против њих неко води истрагу на начин како у чланку пише: https://www.srbijadanas.net/dea-zatvara-krug-americke-sluzbe-okoncale-istragu-oko-trgovine-narkoticima-brace-vucic/?fbcl id=IwAR0yH4cVtebt68zL9KBt-McIk60IxxLWlKnFjtZkCvUqNqVeDyA-1M22d7M
Lorka
(поета)
13. jul 2020. u 22.36
Пошто си веран Вучићев гузољуб, нећу те ометати, нек ти његова гуза више прија.
Jocko4
(observer)
14. jul 2020. u 00.12
Да ли је Александар Вучић крајем јуна провео 3 дана у Љубљани ?

>'Напомињемо да је Александар Вучић три дана испитиван, крајем јуна у Љубљани, од стране Еуропола, о нестанку пара које су упућене из Европске уније, као помоћ Србији у борби против ковида, а које су завршиле у његовом џепу.'
- - -

Ако је ово што је наведено у овој вести тачно, онда има разлога да се верује да ће Вучићу бити припремљене нове уцене и да је то за Србију још горе, јер ће он пристати на све, само да сачува своје доопе.

Kraj_Sveta
(socijala)
14. jul 2020. u 02.14
Ako je tačno, postoje razlozi da se zvanicno zatrazi ostavka svih njih, ukljucujuci i Predsednika i da se povedu krivicni postupci.
Međutim, ako nije tačno, imamo problem.
Ne znam kome pripadaju ove novine, reklo bi se da su protiv vlasti i bas zato MORAJU da budu sigurni da je ono sto su naveli apsolutno tačno i da za to imaju dokaze.
Ako je to samo pisanje da se doda još negativnih stvari na teret sadasnje vlasti, ne vidim razliku između njih i rezimskih novina, lažu jedni, lažu drugi. I jedni i drugi imaju one koji slepo veruju u to što procitaju. Pa se pitam, kad srusimo ove sadasnje, a ovi buduci dodju na vlast, da li će ove novine ostati opozicione, ili će postati rezimske? Ni jedno ni drugo ne valja.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.