Diskusije : Politika

 Komentar
Комешање у пацовској рупи, хахаха!
Odesa
(надежда, вера и л)
13. jul 2020. u 16.14
Dačić isključuje iz stranke sve koji stanu na Vučićevu senkу

Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz stranke dvojicu članova iz Inđije koji su učestvovali na protestima ispred Narodne skupšitne, a Petar Škundrić je razrešen dužnosti savetnika u Vladi Srbije, saopštio je danas predsednik SPS i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.
„Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz stranke danas dvojicu članova iz Inđije koji su učestvovali na rusilackim demonstracijama ispred Narodne skupštine, zbog postupanja suprotnog od politike partije i narušavanja ugleda SPS-a”, naveo je Dačić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je ponovio da će svako ko podržava ili učestvuje u nasilju, a povezan je na bilo koji način sa SPS-om, biti smenjen i isključen iz SPS-a.

Dodao je da će se o odgovornosti Gorana Trivana zbog napada njegovog savetnika na predsednika Vučića, raspravljati se na sednici Predsedništva.

Dačić je najoštrije osudio izjavu potpredsednika Novice Tončeva, o blokadi puta na jugu Srbije, ističući da je takva izjava direktno suprotna politici SPS-a.

„SPS najoštrije osuđuje svaku nasilje, napad na institucije i blokadu saobraćajnica, a posebno napad na predsednika Vučića. Svako ko se ponaša suprotno politici SPS-a biće sankcionisan”, naveo je Dačić.

https://webtribune.rs/dacic-iskljucuje-iz-stranke-sve-koji-stanu-na-vucicevu-senku/
Sale_22
(Borac za PRAVDU)
13. jul 2020. u 16.17
Sac samo da krene podrska od javnih licnosti i profesora!
Odesa
(надежда, вера и л)
13. jul 2020. u 16.25
Дачић: Тончев да се извини Вучићу због непримерене изјаве

Он је за ТВ Б92 рекао да најоштрије осуђује изјаву Тончева и да ће о томе расправљати Председништво странке, а поновио је да је Петар Шкундрић разрешен дужности саветника у Влади Србије.
Изјаве потпредседника СПС Тончева, али и Владимира Шкундрића, сина Петра Шкундрића и саветника министра за заштиту животне средине Горана Тривана, Дачић је назвао „делом стратегије да се СПС разним причама одвоји од Вучића”.

Како је навео, „Ђиласови медији су објавили да је СПС због коалиције са Вучићем” имао слабије изборне резултате него на претходним изборима.

Дачић је поручио да ће, док је он на челу СПС, та партија бити у коалицији са Вучићем, јер је то „у интересу Србије”.
Чланови СПС нису имали инструкције из странке да учествују на демонстрацијама, казао је Дачић, додавши да би требало да се испита да ли је било позива са стране, а навео је да је било и лажних позива чланова општинских одбора СПС, уз оцену да „ту постоје елементи специјалног рата”.

хахаха, наравно да је спецјални рат: руски хакери и баба-Рокса у сперзи са риболовачким удружењем из Крњаче
Odesa
(надежда, вера и л)
13. jul 2020. u 17.10
Вучићев син се слика с криминалцем - Дачић га брани.
Шкундрићев син на протесту - дачић га смени.
Е то је принципијелност, хахаха...
OdesaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Odesa
(надежда, вера и л)
13. jul 2020. u 17.10
Вучићев син се слика с криминалцем - Дачић га брани.
Шкундрићев син на протесту - дачић га смени.
Е то је принципијелност, хахаха...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.