Diskusije : Politika

 Komentar
Virus COVID-19: made in Englan
Persival
(Ma, nista...)
13. jul 2020. u 09.14
Блок западних земаља повезаних католичанством, од појаве вируса COVID-19 води кампању наметања кривице Кини за изазивање пандемије поменутог вируса. С обзиром да на идентичан начин америчко-европски католици и јудаисти нападају буквално сваку државу на планети која покаже известан помак у свом развоју, јасно је да је ка Кини покренут рат ниског интензитета.

Овај напад само је део претходних покушаја слабљења Кине: напад на Huawei (хапшење у Канади ћерке оснивача компаније), забрана опреме за 5Г мрежу коју производи Huawei (опрему за 5Г мрежу производе Ericsson и Huawei , Ericsson је њихов), спречавање пројекта „Један Пут, Један Појас”, покретање организоване побуне у Хонг Конгу, тренутне поплаве широм Кине, нарочито у провинцији Хубеи (изазване дејством ХАРРП-а)... и многи други.

Према сазнањима која су нам доступна, Енглези су у својим војним лабораторијама узгајали групу слепих мишева код којих се вирус COVID-19 активирао спонтано, јер слепи мишеви у себи носе на хиљаде неактивних вируса. Тада су Енглези жичаном мрежом преградили део просторије у којој су боравили заражени слепи мишеви, и у тај одвојени део обесили са стропа 12-15 комада суxог врата и буткица. Заражени слепи мишеви привучени мирисом сувог меса качили су се за жичану мрежу која их је одвајала и циркулацијом ваздуха вирус пренели на комаде меса који су висили са стропа.

Након недељу дана Енглези су у заштитној опреми ушли у део у којем су се налазили комади зараженог суxог меса, вакумирали их и након њихове спољашње дезифенкције, преко својих шпијуна-Кинеза шверцерским каналима убацили на пијацу у Вухану.

Остало знате.

http://vfl.ru/fotos/fd63199f30940427.html
trek_team
(biciklista)
13. jul 2020. u 14.50
Према сазнањима која су нам доступна...

======================================================================

:):):):):):):):)
Persival
(Ma, nista...)
14. jul 2020. u 03.34
Немојте потцењивати способност Енглеза за изазивање несрећа широм света, довољно вам говори чињеница да су они иницирали и организовали Голи Оток, на коме су затварани, мучени и убијани сви проруски оријентисани Југословени.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.