Diskusije : Politika

 Komentar
ali_deda_i_40_ajdukaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Biju malu decu
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
12. jul 2020. u 10.03
https://tinyurl.com/yc3xz9oe

Juče kad je sve skoro bilo gotovo, ostalo malo ljudi, policiji bilo dosadno, izasli iz skupstine i poceli da biju decu i sve koji su se tu zatekli. Na sniku se vidi da niko ne pravi nered, ne bacaju se petarde i baklje, sede. Niko se nije tukao sa policijom a osuđeni su za napad na policiju na 30 dana zatvora. Ovo su već ozbiljno porememceni ljudi kad biju decu i hapse i osuđuju na zatvor. Potrebna pro bono pravna zastita.
Novak
12. jul 2020. u 10.20
Predivan snimak koji govori o stanju nacije a ne policije.
Šta koji moj, trazi ova balavurdija na stepenistu parlamenta u vreme
kada sevaju varnice. Ako ih već nisu roditelji naucili redu, policija je uradila pravu stvar. Batina je iz raja izasla. Sutra će da cmizdre ispred neke ambulante i traže besplatnu pomoć, ajfon , patike i dve nedelje odmora na moru.
PjerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. jul 2020. u 10.47
Šta trazi balavurdija? Bolji zivot.
rizling
12. jul 2020. u 11.19

12. 07. 2020.14:541
Ne poštuju zakon: Policajci pendrecima tuku gde stignu
U Zakonu o policiji, član 113 piše da se udarci službenom palicom ne smeju zadati u predelu glave, vrata i kičmenog stuba što se kosi brutalnim načinom kojim se pripadnici policije ophode prema demonstrantima na protestima koji se već pet dana za redom održavaju ispred Narodne skupštine.


U ovom član piše da se službena palica može upotrebiti radi odbijanja napada ili savlađivanja otpora lica, ako je upotreba fizičke snage bezuspešna ili se ne može postići zakoniti cilj. ?????????
Novak
12. jul 2020. u 12.12
Šta trazi balavurdija? Bolji zivot.
Neka se pridruže boljem zivotu da mogu da disu tamo gde je USA policija ili RCMP, možda da se sete Tijenanmena, samo ne reda.
Koja vlast će u Srbiji imati cast da rukovodi sa narodom koji joj je poverio mandat i svoju „odanost” tj saradnju.
Vlast svira svoju muziku a narod igra gluvo kolo, bilo i biće još dugo.
Rizling, Srpska policija je Majka Tereza u poredjenju sa policijama velikih sila.
rizlingPoruka negativno ocenjena. Pokaži

rizling
12. jul 2020. u 12.34

To je normalno, da su policije velikih sila i mnogo ljudskih zemalja bez milosti. Oduvek je bilo.


Ali ovo je ipak EVROPA i male države. Prošlog vikenda , ovde kod mene , na jezeru. Okupilo se njih preko sto. Policija ih upozorila , ali nisu se razisli. Policije nije bilo mnogo, da ulazi u sukob sa njima. Policija se povukla. Sutra dan ko da ništa nije bilo. Niko povredjen niti neka steta.
Dali je to dobro ???

PjerPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
12. jul 2020. u 12.54
Novak,

Nekoliko opaski:
1. Vlast ne rukovodi narodom, vlast sluzi narodnim interesima. Kako god bilo, mandat je dobio SNS. Ali to ne znači da do novih izbora mogu da rade šta hoće. Protest je legitiman način kritike dnevnih odluka i afera. Koje svaka vlast ima. Mirni naravno. Bazarilo je jasno naveo šta nije u redu sa ponasanjem policije. Ili recimo SNS-ovih aktivista koji su organizovali bakljadu na krovovima.
2. Da, otici u Njemcku ili Kanadu je uvijek opcija. Ali nije dobro za zemlju, niti narod. Uvijek se odlazilo, u rudnike Amerike i Australije, kanadske zeljezare... Ali tad je bilo mnogo mladih usta, a malo zemlje da nahrani. Ili je neko bio u ratu na strani koja je izgubila pa je bolje bilo započeti „novi zivot”. Danas kad imaš jedno ili dva djeteta, odskolujes ih, i oni ti odu, ta opcija nije dobra. Bolje je promijeniti, ili praviti pritisak na vlast da donose bolje odluke.
3. Da, i u drugim državam ima negativnosti, čak i nevini budu ubijeni od strane policije. Moje prvo iskustvo u Kanadi je bilo kad su četiri policijska auta, 8 policajaca, blokirala rasrsnicu i uhapcila dvojicu klinaca koji su bili oko 16 godina i vjerovatno vozili bez dozvole. To je u to vrijeme kod nas rjesavao jedan milicioner, bez vozila i sa znakom Stop. Bilo je pametnije stati, nego rizikovati da ti ode do roditelja i još ti doda „bjezanje od narodne milicije”. Ponasanje policije uveliko određuje kako će ih narod tretirati.
pozdrav.
goodbad
(gb&u)
12. jul 2020. u 12.56
Alija babo i 40 hajvana, da su i tebe tukli dok si biJo mali nebi gluposti pisao na SC-u .naravoucenije:batina je iz raja izisla!!!
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
12. jul 2020. u 13.08
@googbad,

Sajsi mi ga kre*enu
ali_deda_i_40_ajdukaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
12. jul 2020. u 13.14
Odavno sam sluso price da u pandure idu oni ciji je IQ nizak i oni koji slepo slusaju, nemaju mozga.
Pre neki dan kad su desnicari-fasisti kamenovali policisku jedinicu oni su stajali ko glineni golubovi. Kamenice im padale na glavu a oni poslusno stajali, njihov gazda drzao ih je tako 2 sata. Sad ti isti panduri iako su ostavljeni za odrstrel od svog gazde ponovo će stati u kordon i branice gazdu do poslednje kapi krvi. Ni malo mozga nemaju.
Novak
12. jul 2020. u 13.18
Pijer opaska je ok, znam ja to dobro kao i ti, ali postavljac teme ima drugaciji problem, policija nevalja pa tuce nevinu decu. Sto je netačno.
Deca se ne okupljaju sama u ovakvim prilikama već su najverovatnije neupucena ili zloupotrebljena, a ako pak idu iz nekih ideala onda treba da nauce da se vlast nasilno ne obara bar bez malo batina, jer mi smo ipak Balkan. 'ebes vlast koja će se predati bar bez malo pendreka. Mirne demonstracije srpska policija nije tukla prošle godine 1 od 5M, ovi niti su mirni niti znaju šta hoće, niti mi znamo ko ih vodi. Da je negde u svetu trenutno bolje ja bih isto rekao šta se ceka ajmo probati.
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
12. jul 2020. u 13.19
svaki covek koji se kreće je kreten,a ti Alija dedo i 40 hajvana plaho brzas pa gresno pomislih bas je kretencina!!!
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
12. jul 2020. u 13.31
@novak,šta te to tako zdusno tera da se uvlacis u svaki srpski i ini analni otvor?glede toga budi pozdravlen.
Novak
12. jul 2020. u 13.57
goodbad,🖕🏽'ebo te Novak, anad have nice day 🤪Ok
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
12. jul 2020. u 15.06
@Novak,

Izvrces post, ja nisam nigde to napisao, samo sam postovo ono što se desilo, ovo je već bio zavrsen protes, ovi su sedeli i nekima se nadiglo da ih premlate. Pogledaj snimak, niko ni ne ocekojuje da će da ih neko lema, sve je već bilo zavrseno.
Policija kao reperesivni deo državnog aparata ima ulogu da bije. Ja samo ne opravdavam kad bije bez ikakvog razloga, kad je napadaju kao situacija kad je ona jedinica bila postavljena kao glineni golubovi je cista izdaja od njihobvog gazde prema njima.
Nijedamput nisam podrzao desnicarsko--fasisticke grupe koje ruse beograd i prave haos. Lepo se vidi da postoje dve grupe, normalni i desnicarsko-dasisticke grupe, navijaci sa kojima vlast ima dil jer ne može da se izbori sa tim huliganima koji su na belom prahu.
Objasni mi šta je tražio onaj crni kabriolet, ne masaj sa prethodnim danom ili dva kad dolazi lik sef mafije oko njega gorile 2 sa 2. Toje organizovana mafija, dosao je da podeli beli prah ili ekstazi a čak možda i PCP.
Šta mislis d ase meni svidja razbijanje i unistavanje Beograda, silne afere Sava Mala, lažni doktorat ministra policije, itd... lpka je buducnost ove zemlje uz rtakvu vlast koja je kriminalizovana, Brnabicka kaže dirate dete našeg predsednika koje se disa predstavnikom Kacanskog kartela, to dete ima 24 godine i odavno je pred zakonom punoletan. Šta je sa Jovanicom i farmom marihuane, jer to normalna rzava, za mene nije za tebe možda jeste. Šta je sa svercom oruzja kad je prodaja u nadleznosti nekad se zvao SDPR, zgrad ana N. Beogradu, ko to radi pokojni otac ministra policije sa laznim doktoratom. Takva vlast mine treba, ne treba mi ni ova prijasnja jer se ova nova samo ko produzi gajtan nastavila na sve kriminalne radnje prethodne vlasti.
goodbadPoruka negativno ocenjena. Pokaži

goodbad
(gb&u)
12. jul 2020. u 15.08
idemo izidji udahni vrati se,pa opet...to deckec ...al te vrag
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
13. jul 2020. u 14.46
Raspad zdravstvenog sistema

https://tinyurl.com/y86yg944
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
13. jul 2020. u 14.51
ONO kaže na pitanje novinara sto su apsili onog dr. nauka. Kaže ONO pitala sam kažu mi da je ometao policiju i pcovo. ONO tako bezocno laže DR. je lik koji telefonira u dnu stepenista, ima snimak ali je ONO izgleda slepa.

Vozd se razgalamio kod tajkuna u studiju, poceo da urla na voditeljku, zaboravio se da je u studio svoje omiljene kraljeve desnice. Izlupetao se, izlagao, uzas.
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
14. jul 2020. u 10.48
@novak wrote:
Predivan snimak koji govori o stanju nacije a ne policije.
Šta koji moj, trazi ova balavurdija na stepenistu parlamenta u vreme
kada sevaju varnice. Ako ih već nisu roditelji naucili redu, policija je uradila pravu stvar. Batina je iz raja izasla. Sutra će da cmizdre ispred neke ambulante i traže besplatnu pomoć, ajfon , patike i dve nedelje odmora na moru.
------------------------------------------------------------------------
A šta trazi predsednikov sin, „dete” od 24 godine sa glavnik iz Kavcaskog klana, piju sokic? Tebi je izgleda ta batina iz raja unistila mnogo mozdanih celija pa velicas batine

https://www.krik.rs/predsednikov-sin-ponovo-u-drustvu-janjicara/
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.