Diskusije : Politika

 Komentar
Данас нема полиције. Зашто?
Lorka
(поета)
10. jul 2020. u 00.15
Данас нема полиције. Зашто? Зато што су Вучићеви провокатори отишли на одмор, а полиција то зна па је и она отишла на одмор. Овде се јасно види да народ који протестује, нема намеру да проводи насиље него да Вучићу покаже колико их има који га сматрају непожељним на челу Србије, а тиме и да је лажирао изборе:
https://www.youtube.com/watch?v=t4iN3_2nDgo
Lorka
(поета)
10. jul 2020. u 00.27
А овај човек објашњава зашто је ухапшен Дамјан Кнежевић из народних патрола. Укратко, народне патроле су дошле да обезбеде протест како би спречиле Вучићеве провокаторе да се убацују међу протестанте и изазивају инциденте како би полицији дали повода да опет удара по народу. План народних патрола је био да открију такве провокаторе, да их опколе и неутралишу: https://www.youtube.com/watch?v=tDMAqI4wgM8
Lorka
(поета)
10. jul 2020. u 00.30
Дамјан Кнежевић је политички затвореник у режији Александра Вучића: https://www.youtube.com/watch?v=qHDkByCHglY
Lorka
(поета)
10. jul 2020. u 01.11
Морам признати да ми овај Радуловић делује веома паметно. Систематски, корак по корак, веома тактички, уверљиво и паметно, он демаскира Вучића: https://www.youtube.com/watch?v=IUnaMWxIZ_E
Jocko4
(observer)
10. jul 2020. u 01.33
Вучић настоји да за ове догађаје скрене пажњу на утицај страних фактора (који су врло вероватно настојали да преусмере протесте за своје циљеве) и на тај начин прикрије да постоји велико и растуће незадовољство због његове политике и корумпиране власти. Србију потресају учестале афере и вођење државе све више личи на импровизоријум под диригентском палицом аутократе Вучића. И овим бацањем тежишта на утицај страног фактора он показује да нема намеру да узме у обзир све разлоге револта и протеста у више градова Србије.

Не може да се говори о једном разлогу незадовољства, већ разлога има више, а погоршана ситуација у вези са Ковидом-19 и најава поновног увођења ванредног стања (евентуално и полицијског часа) само је била непосредан повод за ове протесте - кап која је прелила чашу.

Овим не желим да кажем да нема опасности од Ковида-19, ни да нема потребе за увођењем ванредних мера, него само указујем да је то био непосредан повод за избијање протеста.

PopajPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Popaj
10. jul 2020. u 03.36
Korona žurka je opasnija od pendreka!
goodbad
(gb&u)
10. jul 2020. u 05.53
policije nema iz prostog razloga da bi se cudile lokalne budale .
Daco-Srbin-Srbenda
10. jul 2020. u 06.19
Нерадници.
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
10. jul 2020. u 11.08
„Lorka
(поета)
10. јул 2020. у 00.15

Данас нема полиције. Зашто? ”

Превише си радознао!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.