Diskusije : Politika

 Komentar
Tuga
rizling
09. jul 2020. u 07.38


Covek nema reci za ovo. Mali smo narod a toliko mrznje među nama.

Opet se trazi spoljni i unutrasnji neprijatelj. Sad im Rusi i krvati ovo sredili.

ДАЛИ ИМА ПИЛОТА У АВИОНУ ????

https://tinyurl.com/ybjgvmq3

https://tinyurl.com/y8rhknxy
https://tinyurl.com/y7rmmp7z

https://tinyurl.com/yb3s5yjt

https://tinyurl.com/y9r4tram

https://tinyurl.com/y88us8gu

https://tinyurl.com/yazy55j6

https://tinyurl.com/y9f5x9us
dituartu
(eng)
09. jul 2020. u 07.50
Korisni idioti svojom gluposcu i IQ ne većim od broja patika koje nose (svi koji su poceli u patikama inače zavrse sa fabrikom kada sruse diktatora) izazvali su potpuno nepotrebno optuzivanje Rusije.
NOOOOOOOGO patriJotooo.

Jesi li srusio diktatora NOGOOO ali si zato nakalemio optuzbe na Ruse.

dituartu
(eng)
09. jul 2020. u 07.56
Šta kaže N1 kada će diktator pasti
rizling
09. jul 2020. u 08.07

Da padne odakle ??

Sa Ajfelovog tornja ??? Jok ne brini, dobro ogradjeno tamo.
dituartuPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dituartu
(eng)
09. jul 2020. u 08.14
Tuga kad covek gleda Russia Today ,napravili su u izvestaju od demonstranata idiote.Malagurskog su izbacili sa RT jer je poceo da qeenja previse ,covek postao rusitelj diktature i preko noćise okrenuo možda predje na N1 ne bi me zacudilo.
rizling
09. jul 2020. u 10.05

Reklo bi se da je americka policija.

Kakva mrznja i sadizam. Neka nam bog pomogne.

https://tinyurl.com/y8dqh9nx

Povecajte sliku i pustite zvuk
NovakPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novak
09. jul 2020. u 10.21
Kad si radoznao ili imaš nešto protiv do zuba naourzanog pandura, racunaj pre na batine nego na pravdu. Pandur ili bandit, je slično ako ne isto u odnosu na mene jer u meni nikad ne vide sebe.
Uvek se kaže bezi, evo lopova🧙🏿‍♂️ili bezi evo pandura😯
Svetimir
09. jul 2020. u 10.45
Narodu treba vratiti vlast i državu,Nogova ideja je dobra,ali tek kad se srusi diktator,To se u Srbiji ne može sprovesti, jer ni jedna stranka nije za to.A šta ćeš ti objasniti penzionerima,koji su glavno biracko tijelo diktatora.To su izlapeli ljudi,koji zbog svojih bednih zivota,koji su pri kraju, zapecacuju sudbinu svojih potomaka.Nema vise starih Srba, koji su za svoju omladinu ,bez obzira ili su njihova deca ili bilo kog Srbina, bili ustanju bez razmišljanja da žrtvuju svoj zivot,To su sada najgore generacije,koje su skolovane za vreme Broza i koje su naucene da se bore samo za svoju straznjicu,Svoju gramzljivost prenose i na svoje potomstvo,koje nije skolovano,jer sve te sadasnje skole i protokoli zavise od spoljnjeg faktora,šta će im reći da uce,
Daj boze da Srbija vaskrsne,Ostala je u narodu jedna pripovjetka,šta je majka rekla kceri, koja se falila.„Daj Boze ,kceri da te uzme carski sin,ali nije prilike,oko kuce nam se vrte cigani.”
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
09. jul 2020. u 10.55
Светимире ти си уљез у Србији.
Допратити до дрине па онда једним шпицем у центар буље пребацити преко Дрине све до Мостара града.
Novak
09. jul 2020. u 11.12
Svetimire koliko ti to imaš godina?
Znaš li ti kad je drug Tito rekao studenti su u pravu, gde su danas ti studenti.
Kad ono bese 9 Mart 1990, koliko danas godina ima prosecan demonstrat iz tog vremena ili koliko je danas star onaj petoktobarski bagerista
Na koga su izasli tenkovi kad je trebala pasti TV Bastilja, znaš li ko je bio protiv demonstranata bio tada i sada. Koji to srpski penzioner nije iskusio blagoddati demonstracija i nasilnog rusenja vlast. Tamo gde su Vuk, Koštunica, Djindjic, Milosevic,
I drugi biće i Vucko tačno kad za to dodje vreme, a ti ćeš biti prokleti penzioner sa tuznom prosloscu i sjajnom ibuducnosti.
Svetimir
09. jul 2020. u 12.15
Novace, imam tačno 69 godina i tece mi 51-dan sedamdesete, sve vas znam i Josipa „kumrovackog” Vuka manitoga i Zlobu i Seseljugu i sve preko Djindje pokojnoga i petooktobaraca i otporasa u Bote i Vucka, zvanog presednik Zirafa.A vidim i ove penzionere oko mene,kako ih nije sramota,znam im pojam i sadasnjima i prošlima koji su se uveliko pretvorili u prah.Ne mogu da ih razumijem,Nikad ništa nije bilo dobro, Od Ace nosatoga ukljucujuci i njega,bar koliko sam proucio iz knjiga i čuo od ljudi koji su čak bili vojnici kralja Milana, pa Bogami i cara JOSIPA Austro-ugarskog,ovi prekodrinci.Mnogo sam prica čuo i jedna od kojih je na mene ostavila najmucni utisak je prica Brozovih jurisnika, nazalost iz moje Ercegovine,kako su se hvalili kako su napravili masakr nad decom iz Srbije na Zelengori i kako im je najteze bilo da savladaju oceve te dece, koji su do zadnjeg stitili te golobrade mladice.Eto toliko, ovde na ovoj diskusiji politika, nema bas puno „bistrih ljudi”, sto bi nasi u Ercegovini rekli.Cast izuzecima!Nije Svetimir zasluzio minuse,na ovoj diskusiji jer Svetimir se pokazao u prošlim vremenima i uzor su mi bili ocevi tih golobradih maladica,mnogo vise no sto bi ti Novace mogao pretpostaviti.A ovo sto ja iznosim u gornjoj diskusiji,je moje uvidjanje koje je tačno,trudite se vi mladji sredovecni da to ispravite,ne mlatite ovde praznu slamu,
Svetimir
09. jul 2020. u 12.50
Nije Svetimir u Srbiji,za ovoga koji tako misli,za mene su jednako važne sve srpske zemlje i ne pravim razlike kao on na Srbiju i one srpske zemlje koje su trenutno izvan Srbije.
dituartu
(eng)
09. jul 2020. u 13.04
Novak
09. jul 2020. u 13.17
Svetimir
„A šta ćeš ti objasniti penzionerima,koji su glavno biracko tijelo diktatora.To su izlapeli ljudi,koji zbog svojih bednih zivota,koji su pri kraju, zapecacuju sudbinu svojih potomaka.”
----
Pa ti ovde pripadas, mani Hercegovinu, Kad smo ti i ja bili mladi onda su penzosi bili modernih shvatanja, aj živeo ti meni i uzivaj u penziji.
Jocko4
(observer)
09. jul 2020. u 13.18
Svetimire,

Само да те поздравим; нема те одавно на #Историји.
Svetimir
09. jul 2020. u 13.32
Ja još nisam u penziji i ne treba mi ,nek ostaje mladima ,ali boli me sto to, sto pripada meni trose ovi buzdovani pripadnici raznih stranaka i nabedjenih politicara.Zato sam za ukidanje svih partija, videli smo kako je kompartija bila na grbaci naroda,a šta reci sada, kada su se te kompartije umnozile i udesetorostrucile i svi hoće na grbacu narodu.Svetimir je sebi zaradio i još radi i nije me briga za te bedake kojima presednik Zirafa, Dodo traktorista ,Milo Djukaj, drže u zabludi da neće imati penzije,ako oni ne budu vladali.Pola bi njih konju rep istrgli i neće da rade ništa i drže ove bedake na vlasti.Evo danas sam na neko pitanje odgovorio na istoriji.
trek_team
(biciklista)
09. jul 2020. u 14.33
Svim strancima koji su, ili budu, uhvaceni u izvrsavanju nelegalnih aktivnosti tokom demostracija izbaciti bubrege na usta od batina. Da im nikada više ne padne na pamet da skakucu iz jedne zemlje u drugu i izazivaju nerede. Bukvalno ih napraviti dozivotnim invalidima.

Play stupid games, win stupid awards!

keser
(Тешем букве)
09. jul 2020. u 14.40
Светимире ти си реко шта си реко. Немој сада да се вадиш ки сваки ерцегованац.
Реко си да су „Србијанци” ушези у Херцеговини, тј. Мостару. То што је то речено због Мостарца не пере те.
Запатјено Светимире џабе сада.
Исти си ти као твоји земљаци који су слатко убијали српску младеж са по три метка у фишеклијама.
„Хероји”
Jocko4
(observer)
09. jul 2020. u 14.41
„Ало” је пренео обавештење БИА:

„Сем десничара, студената, покрета ”1 од 5 милиона„, на протестима у Београду су учествовали припадници плаћеничке корпорације за ратовање Blackwater, држављани Србије који су учествовали у рату у Украјини против Руса и у источним деловима те државе”.

Sale_22
(Borac za PRAVDU)
09. jul 2020. u 15.04
Nikada do sada na demonstracijama nije bilo ovoliko običnog naroda i žena,nastavi li se ovako murija će pobacati stitove jer sve će teze zlicincima biti da nateraju policiju sa bije žene i decu.63.PADOBRANSKA JE Sinoć ODBILA DA IZADJE NA NAROD U NISU!
SvetimirPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Svetimir
09. jul 2020. u 16.41
Moja familija nikad nije ubijala Srbe bilo gde,a moja familija je stradala od komunjara koje su dosle iz Srbije i to u sred Srpske Ercegovine.A normalno da je bilo Ercegovaca u komunjarima koji su jednako ubijali Srbe ma odakle oni bili.Kao i sto su predvodjeni Petrom Drapsinom i Aleksandra Rankovica zenom, te Mosom Pijadom, pobili moju familiju. nakon dolaska ove bagre iz Srbije.Mostar je bio ustašija i ostao i u Drugom svetskom ratu i posle.Vidim da ne znaš šta je Ercegovina.Sto je srpsko u Ercegovini,sto ustaško.S tobom ne želim raspravljati,vidim da si Zirafina stranka.
BazoriloPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Bazorilo
09. jul 2020. u 17.05
Ne bi bilo umesno da jedni drugima srbujemo sa cinjenicama koje samo pokazuju kako su komunisti podigli jednu Srpsku zemlju protiv druge.
Komunizam(titoizam)je bio opijum za narod i nazalost,Srbi su najviše smrknuli od tog otrova.Posledice se osecaju i danas u svakoj pori drustva.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
09. jul 2020. u 23.20
Ne molim se Bogu, ali imam jednu molitvu koju često ponovim gledajuci TV:
Boze molim te da moja zemlja i moj narod ne budu na CNN-u.
Danas upalih TV i nije CNN nego BBC, vijesti iz Beograda.

I?
Opsovah ga. U mislima.
rizling
11. jul 2020. u 02.35

ZVANICNA poseta našeg predsednika Francuske , prošla je nezapazeno u njihovim sredstvima informacija.Državni TV France 2,u dnevniku nije spomeno tu posetu za oba dva dana.

Naso sam u jednim novinama na kraju clanka, dve reci , kako će predsednik Srbije posetiti Pariz.

https://tinyurl.com/yas5p7vm

https://tinyurl.com/yangy2xc

https://tinyurl.com/ya6t96y3

https://tinyurl.com/ya2w65jm
https://tinyurl.com/y8mdcpd3
rizling
11. jul 2020. u 02.37


*
FRANCUSKOJ
keser
(Тешем букве)
11. jul 2020. u 06.21
Рекао си да смо ми из Србије уљези у Херцеговини.
Ајд сад мало лажи да ниси. То више не пали. Немате више кредита. Све потрошено...
SvetimirPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Svetimir
11. jul 2020. u 07.54
Pa da, kad su vas Svabe nakacili iz Srbije,dosli ste kod nas da vas nahranimo,sto smo i učinili misleci da ste braca, a onda ste izvrsili zločine,predvodjeni ;Mosom Pijade,Petrom Drapsinom,Andjom Rankovic i drugim banditima, pobili ste vise ljudi 1942.G. nego ustaše 1941, A I BILI STE REZERVNI UstašKI POKRET I Ništa VISE,KAD SE STVARI DOVEDU NA OCIGLED,STO MOGU SAMO DOBRI POZNAVAOCI ISTORIJE.Onda ste posle rata dosli ,fol da osnivate neke fabrike u Mostar i Konjic i kopate neke tunele,kako bi imali mesta da sakrijete vaseg marsala od Staljina,Pri tome ste sirili brastvo s ustašama i balijama, nije se znalo ci je u cijoj ,pa ste proizveli sadasnju generaciju,koja je bezeci ispred otadzbinskog rata,opet nasla utociste kod vas u Beogradu,pogotovo , i danas rovari i neda mirnom i pristojnom svetu mira .Briga me za tvoj kredit,kao za lanjski snijeg.
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
11. jul 2020. u 08.30
Смрдимире, ви сте довели киту на Дедиње нисмо м.
Ваши су убијали браћу и очеве. Нисмо ми.
Чувени Сава убио је роеног оца или лажем?
SvetimirPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Svetimir
11. jul 2020. u 09.22
Dovela vi ga je vasa Jara RIBNIKAR,Savu nepismenog putara,koji je samo znao lopatom raditi, vas Mosa ga je instruirao i pokazao mu kako će ubijati,taj vas Mosa je potpisao sa Budakom sporazum u Mitrovici o vecnoj saradnji kompartijaca i ustaša,mislile su ustaše da će im biti kompartijci rezervni pokret, ispalo je da su ustaše bili kompartijcima rezervni pokret, uvek je glavni oni koji dodje na vlast.
Vasi su instruisali u Beogradu nosace na zeleznickoj stanici iz Like i Krajine te Dalmacije i poslali ih da dizu tamo narod nespreman i vode Svabama i ustašama na klanicu,I sve se vraca,pa gde će dovesti taj narod, no kod Koce,Leke,Ribnikara, Ribara,Zaprevo pravo ime im je FISER, i ostalih buzdovana.Kako ste posijali,tako ste poznjeli.
Lorka
(поета)
11. jul 2020. u 17.31
Ови протести показују да режим, у сарадњи са страним службама, убацује своје провокаторе како би поделио протесте и испровоцирао полицију. Наравно, стране службе се такмиче ко ће да преузме руковођење протестима са обе стране - и са стране незадовољне масе, а и са стране режимских провокатора.

Војска је одбила своје учешће.

Кад се и полиција, уместо против народа, придружи народу - Вучић неће имати избора него да поднесе оставку, јер његови партијски батинаши неће моћи сами да бране режим.
rizlingPoruka negativno ocenjena. Pokaži

rizling
13. jul 2020. u 03.31

Narod ga još vise voli, posle ove izjave. Ima da ga predloze za dozivotnog predsednika. Živi bili pa videli.

https://twitter.com/Remoozbg/status/1282426200951005184

Ukljucite zvucnik
Lorka
(поета)
13. jul 2020. u 14.32
Ево шта каже један обичан човек о Вучићевом режиму: https://www.youtube.com/watch?v=Zg2J5sE7hxs
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
22. jul 2020. u 07.13
Vucic dolazi u posjetu Banjaluci.
U planu posjete je donacija 15 sanitetskih vozila vrijednosti 1.466.000 KM manjim opstinama u RS. Posjeta klinicko bolnickom centru i slično.

Kad god vidite vozilo hitne, znajte to nam je VUCIC dao. ;)

Ili prevedeno na jezik običnih ljudi, predsjednici RS i Srbije imaju prevelik budzet i igraju se dobrotvora. Posao vlasti je da kreira sistem u kom će sluzba hitne imati organizovanu zamjenu dotrajalih vozila, posade sa platom za dostojan zivot... a ne da se igraju djeda Mraza. Tudjim novcem.
rizling
24. jul 2020. u 10.30

Evo malo i lepih stvari :)))) Naravno ko voli .

https://tinyurl.com/y3rhjdq7
rizling
25. jul 2020. u 02.56

Hvala Prekodrinskoj braci za ovakav dock .Našeg predsednika AV.

https://twitter.com/Dusan_Dimitrije/status/1286684451603456000
rizling
26. jul 2020. u 06.47


Ja sam bio clan, tog planinarskog drustva, sa svojih 13- 16 godina. Ovaj sto sedi LEVO

bio je moj sef RIP u 45 godina preminuo. Ali nisam se pope vise od vrha fruske gore . U to vreme.

Ali voleo sam planinu. Sa svojih 40 godina, skijao sam se sa sinom na visini od 3600.

https://tinyurl.com/y494hs3f
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
26. jul 2020. u 11.04
Postojanje „neprijatelja” je važno za svaki narod, čak i za pojedince. To je nešto sto zbija redove, pokrece na akciju, motivise. Čak i ako neprijatelj nije stvaran, narod će mu dati „stvarnost”. Gledajuci kroz istoriju SVI narodi su imali „neprijatelje”. Stvarne ili izmišljene.

Recimo Amerikanci predstavljaju Ruse kao neprijatelje. Rusi krivi za Trampovu pobjedu, Rusima sankcije za ovo, ono... Dok mislim da Rusi uopste nemaju neprijateljske namjere prema Americi. Ako i rade nešto sto bi moglo ugroziti Ameriku to je odgovor na 3 puta vise istog tog sto amerika radi prema njima. Kina je bila prijatelj, čim je pocela da radi na ravnopravnom statusu, neprijatelj.

Kad je neprijatelj neko stran, kao recimo Nijemac 1941-ve, stvari su jednostavne. Ko ti dodje u državu, grad, selo, dvoriste nepozvan - zna se.
Komplikovano je kad neprijatelj govori istim jezikom, njiva mu je do tvoje, a razlika je u kojoj se bogomolji moli ili da li nosi na kapi petokraku ili kokardu. Znam jednog direktora koji je toliko za republikansku partiju u USA da niko u firmi ne smije reci ništa dobro za demokrate. Mislim da je zaposlenima pao kamen sa srca kad se penzionisao. Tramp ima sličan kriterij, otpusta sve koji mu ne daju bezrezervnu podrsku. Komplikovano je sto država gubi znanje i sposobnost profecionalaca koji rade svoj posao nezavisno od toga ko je na vlasti. Za korist države, a ne samo jedne stranke ili pojedinca.

rizling
03. avgust 2020. u 08.07
rizling
08. avgust 2020. u 03.10
rizling
25. avgust 2020. u 02.59
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. avgust 2020. u 19.00
Cinjenica jeste da jako malo ljudi želi da ode u Djakovicu.
Posao predsednika države i vlade je da ljudi koji već žive u Djakovici vide Srbiju kao bolje mjesto za zivot od nezavisnog Kosova.
rizling
26. avgust 2020. u 03.16

Uskoro će biti jedan od mnogih sastanaka BG -Pristina. U Vasintonu.
Šta se može ocekivat ? Mnogo ne. Poboljsanje ekonomske razmene, najviše. Kako smo mi anti talenti za diplomatske pregovore, opet će Pristini udovoljiti.

A mi ćemo slaviti kao Kumanovsku i Briselsku pobedu.

https://tinyurl.com/y64yqtxe
rizling
27. avgust 2020. u 02.34

Vodi se polemika oko izgradnje stadiona u BG i Srbiji.

Dali su potrebna tolika ulaganja ? A nije samo napraviti stadion, treba i okolna infraksturtura.

Pitanje je odakle pare za to ? Prave, auto puteve, pruge . A evo i najavljuju i metro .

Cudno odakle pare ?

https://twitter.com/N1infoBG/status/1298579149733400579

https://tinyurl.com/yxqyu4c7
rizling
28. avgust 2020. u 03.03


Mnogi filmovi inspirisani su istinskim dogadjajuma. Cesto prevazilaze i mastu .

https://tinyurl.com/y3zea58m
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.