Diskusije : Politika

 Komentar
Hbo film
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jul 2020. u 08.23
Juče gledam HBO kad ono film o Koroni, ne kažu korona al sve po sadasnjem scenariju. Na kraju „srećamn zavrsetak” pronadjena vakcina. Ali to nije kraj, zadnja scena kosokoki krce sumu, sismisi beze i pravo na farmu svinja, kake odozgo a svinje jedu, najava nove kombinacije korone. Ova sadasnja navodno dosla od slepih miseva a nova će biti kombinacija od slepih miseva i svinja.
goodbad
(gb&u)
05. jul 2020. u 08.33
Deda,jel' biJo crtic il'pravi film?
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jul 2020. u 11.35
Imam u paketu HBO 1,2,3..., crtani su odvojeni to je posebna grupa, staces bar sam to lepo skockao paket kod provajdera. Izgleda da i nemas pojma šta se sve daje na HBO i da osim Igre prestola nisi čuo da ima igranih filmova i to novijih a ne neka praistroija is doba Jure :D
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jul 2020. u 12.59
https://tinyurl.com/y9ucszo7
Burbonska kuga i opet bolest dolazi iz Kine
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jul 2020. u 16.45
Ne kapiram da li je ovo globalni plan USA o istrebljenju dela ljudske populacije. Da li to rade Kinezi da bi osvojili ceo svet. Da li to rade Nemci koji su prvi upotrebili bojne otrove. Svi imaju kapacitete da to urade. Možda je i globalni dogovor, stalno slusam kako ne treba praviti skupove ni unutra ni napolju a sve se kontra radi. Evo kod mene za nedelju dana bilo je 5 nekih proslava, šta su slavili, roditelji i deca skupljeni na malom prostoru, retko ko sa maskom, nema distance između 2 osobe. Danas grmi muzika koji klinac se slavi, čujem klici vriste od radosti nesvesni da će najmamnje pola od njih da se zarazi. Nikog nije briga, ko pravi te skupove, treniraju strogocu po prodavnicama a dalje od toga kao da korona ne postoji. Ako je ona vest iz Kine tacna nema crnjeg i goreg sto ovoaj svet može da dozivi, ako je lažna vest onda tog novinara ili koji je klinac treba obesiti za jaja.
kt61
(*BCM)
06. jul 2020. u 00.24
To je propagadno psiholoski komplet+ biolosko oruzije

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.