Diskusije : Politika

 Komentar
Потурице из Сарајева масакрирали своје
BeliVuk
01. jul 2020. u 16.52
У тајном извештају Сатиша Намбијара у седишту УН у Њу Јорку: Муслимани су масакрирали своје у улици Саве Мишкина, извештај је дошао и до лондонског Индепендента. Али санкције Југославији нису скинуте (дате су баш због масакра у улици Саве Мишкина у Сарајеву).
https://archive.fo/CRdNe
Како се најбоље изборити против сотонске подмуклости које има у УН и „миротвораца” као лорд Owen?
cicero99
(historia est mater of studioru)
01. jul 2020. u 18.13
cccccc...valjada ulica Vase Miskina a ne Save Miskina...Boze svasta se ovde piše
Tehnicar
(Tehnicar)
02. jul 2020. u 11.27
Za neke ovdje vaznije je da li je naziv ulice tačan, od samog dogadjaja, na koji valjda treba podsjecati, jer raskrinkava laži protiv Srba.

Beli Vuk, svaka pohvala+++
cicer099, -------

cicero99
(historia est mater of studioru)
03. jul 2020. u 01.22
Tehnicaru drzi se tehnike jer ovo je za tebe pretezak materijal i zahteva visi nivo obrazovanja. Važno je precizno navesti ime mesta stradanja jer su tu ulicu muslije preimenovali posle rata i i te kako je važno da se tačno zna naziv ulice gde su muslimani zločinacki pobili nevine civile(mnogo Srba je tu dovedeno da stradaju). Nisi bio tamo, ne znaš šta se desilo a izgleda i kao da prvi puta cujes za taj zločin pa me i ne cudi tvoj plitki komentar. Drzi se „tehnike” a istoriju , pravnu nauku i politiku ostavi onimakoji to znaju!
WerbaPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Werba
(N/A)
03. jul 2020. u 01.34
sisojko69 u potrazi za novi pasnjak...
:)
cicero99
(historia est mater of studioru)
03. jul 2020. u 01.52
Werbalijanderu tvoja rogata glava nije za dve noge. A da si zabavan i koristan jesi, ne mora covek na psihijatriju i sumu da ide...sam ti dodjes i podaris vredan materijal da se lakse analizira intelektualni deficit dustabandera. Ne može tebi ni hodzin zapsi pomoći izrode pogani dimijaski (da razumes šta se kaže)... piiih poganceru...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.