Diskusije : Politika

 Komentar
Шта чека српско тужилаштво?
keser
(Тешем букве)
28. jun 2020. u 14.03
http://rs.n1info.com/Vesti/a614338/Marinika-Tepic-uputila-otvoreno-pismo-Predragu-Konu.html

copy/paste:
„Mare
28. 06.2020.| 18.21
Mi kao narod nismo dostojni države. Nepismeni smo, neobrazovani, nekulturni.

ODGOVORI”

На Н1 се објаљују нарађе овакви коментари. Фашизам, нацизам расизам најгоре врсте.
Драги другови тужиоци. Тито није више на власти, нико вас неће прогањати ако бар у Србији, заштитите Србе од најмрдљивијег говора мржње.
Новчана казна затвор, а ако се ја питам забрана оваквих медија.
LazarD
28. jun 2020. u 17.55
Шта je српско тужилаштво?
---------------------------

Zadnji bastion TRULEZI, LOPOVLUKA, BESCASCA i POLITICKO-PRAVNOG RAZVRATA koji je postavljen 2009-te od strane ZUTE gamadi nad kojom je potrebno izvrsiti ne demokratsku promenu, nego DERATIZACIJU!

Najzad posle ovih izbora, ocekujemo brzu i DEFINITIVNU promenu kompletnog korumpiranog SUDSTVA
CEKAC
29. jun 2020. u 10.51
Onda od tebe Lazare prvog treba početi...
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
29. jun 2020. u 17.04
Taj sistem lopovluka koji spominjes Lazar D nije od 2009 vech od mnogo ranije uspostavljen. Demokrate pod znacima navoda su uveli najgoru vrstu kriminala a ova vlast danas to ne samo da podržava i nastavlja po još gorem scenariju vech i umnožava sfere toga svega u svim oblastima života jadnih i naivnih gradjana Srbije i koje vodi u najgoru propast. Ova mafijasko izdajnichka vlast tojest aleksandar vucic je po svemu sudechi gori od svih prethodnih zajedno i to ubedljivo. Samog tog vucica i sve ostale njegove poltrone treba javno osuditi za terorizam, izdaju, za korupciju i trgovinu ljudima, drogom... Ma ima mali milion tachaka optužnice za njih.
crni_jaguar-bec
(Saobracajni inzenjer)
30. jun 2020. u 07.02
Eto dokaza kako bot sendvichar laže i podmeche drugima nešto da su rekli ili napisali a da to nije uopšte tachno: „LažarD 29. jun 2020. u 20.24

crni_qurac od ovce-bec,..kada govoris ”ova Vlast podržava nacvodno trulo sudstvo„,.na koju vlast mislis?”
—---------------------

Gde sam ja to u mom predhodnom postu izjavio ili napisao „ova Vlast podržava nacvodno trulo sudstvo”???
Znači da opet po obichaju i nalogu vašeg vam velikog vodje da lažeš.

Sledećha stavka:moj nick koristim godinama, još nisam spao na tako nizak i odvratan nivo da nekoga tako vredjam ili da mene neko tako uvredi kao što ti to radiš. Taj polni organ koji spominjes rugajuchi se meni ti ne izlazi iz ustiju kao i mnogi druge odvratne rechi što više nego jasno govore o tvojoj podlosti, primitivizmu, ohološchu i veoma niskom inteligencijom.
Tebe ne samo da treba banovati, sve tvoje postove obrisati vech i dati ti zabranu pristupa.
Jedan od mnoštva razloga da se ti banujes i zabranis je i to da ne umeš pristojno pisati i takođe i ponašati jer čim neko od nas normalnih diskutanata napiše nešto protivno tvog vucica, ti planeš i pochinjes od besa da ujedas i vredjas.
Ako je ovo demokratija onda je normalno da svako ima pravo takođe i da kaže slobodno protiv vlasti koja je krenula odavno da vodi jadan narod u propast kao i to da se ukaže na sve veche i opasnije greške koje pravi vucic. Plus diktaturu koju on sprovodi.

Na kraju da dodam da ako nemaš šta pametno i ljudski izjaviti da ti je bolje ćutati i pokriti se ušima. Sve dok se ne nauchiš osnovnim stvarima ponašanja i kulturi bolje da ništa i ne pišeš jer ovako samo pokazujes svoj nizak nivo inteligencije i neobrazovanja.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
30. jun 2020. u 16.12
Hahahahaha,ovo je vic godine. Korumpirana vlast do besvesti ds promeni svoje korumpirano sudstvo?! Pa koji lešinar vadi oči drugom lešinaru? Osim ako ne dobiju možda onoliko koliko su tražili onda će promeniti sudije i sve ostale.
Jocko4
(observer)
30. jun 2020. u 16.20
crni_jaguarе-bec,

Потписујем све што си рекао у горњем коментару и чуди ме да модератор(и) нису већ приметили очигледно кршење правила учествовања на овом форуму. Требало би га трајно одстранити из ових дискусија.
У противном, не треба да се чудимо ако и други, иначе нормални дискутанти, почну да се на исти начин сукобљавају са дотичним.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
30. jun 2020. u 16.25
I ja se Jocko nadam iskreno da su ga uklonili za trajno, jer svaka dalja konverzacija je nemoguća. Zagađuje svojim prisustvom kako ovaj podforum a tako najverovatnije i Srbiju svojim prisustvom kako on tako i onaj njegov predCednik vuchichi
Jocko4
(observer)
30. jun 2020. u 17.19
eraser_s,

Чова себи дозвољава да овде наступа на силеџијски начин и, иза екрана, умишља да му је дозвољено да вређа саговорнике, не бирајући начин. Тиме је већ и сувише рекао о самом себи.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.