Diskusije : Politika

 Komentar
Velicanje lopova, nasilna policija
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jun 2020. u 04.15
U uSA nemiri, policija koja i inače upotrebljava prekomernu sili ne samo prem acrnicima i latinoamerima nego i prema belcima ubila je jednog obojenog. Čitam posle su ubili u nekom drugom gradujos jednog. Šta je sustina svi oni su uz demostracije izvrsavalii krivicna dela pljacke i paljevine. Znaciniko od tih nije neko nevinasce jedino sto su neki u zatvorima a neki setaju ulicama. Policija je upotrebila prekomernu sili u slučaju ovog prvog ali za to znam već 100 godina kad su posadama koje su letele za njuork davane posebne instrukcije kako da se ponasaju ako ih pljackaju na ulici. Isto tako nema 20 godina covek je bio u USA, žena radila u MMF, cerka kad ih je zaustavila policija govorila je ocu kako da se ponasa da ne čini nagle pokrete jer će ga upucati. USA je zemlja u kojoj vlada kriminala i nasilna policija koja uteruje strah u kosti običnim ljudima..
rizling
05. jun 2020. u 04.21

U svim mnogo ljudskim zemljama, policija je ista.

Probaj u Kini, Rusiji, Indiji , Brazilu ili u bratskoj SEVERNOJ Koreji da izgigravas pametnjakovica?

Mazda te neće ubiti na javnom mestu, ali ziv iz zatvora nećeš izaci.
Popaj
05. jun 2020. u 07.26
13 mrtvih i 9'000 uhapsenih.
https://www.youtube.com/watch?v=a4dVN4e9Gxk
1:12 Opasno, jako opasno!
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jun 2020. u 09.18
Hm, a gde policija ne bije? Ovakve scene gledali smo i kod nas. Razvaljivanje Beograda od pristalixa SPO, makljaza demostranata od strane milicije. Gledali smo uzivo državni udar 5 Oktobra, paljenje skupstine, kradje i razbijanje RTS, zauzimanje policiskih stanica i krimosi su apali oruzje, duge cevi pod vodstvom onog Kauboja iz USA. Cacani se bas pokazali.
Sad smo imali mirni državni udar pod pokricem korone.
Ovo u USA skoro svaki od tih koji je zagino je bio u nekoj pljacki a demostracije kao pokrice. Znaci rezultat je 1 mrtav policajac 12 demostranata. Plus ATIFA anarhisticka organizacija koja potpaljuje masu i inicira pljacke i paljevinu.
Šta se desava kod nas sa migrantima, precutkuje se, kradu pljackaju, siluju al ko za vreme Tita sve se zataskava u interesu bratsva i jedinstva. Čak i u BiH hapse migrante, zadnja vest valjali drogu i policija ih uhapsila.
keser
(Тешем букве)
05. jun 2020. u 09.20
Ко је био Џорџ Лојд?
Тако се беше зове?

Кажу да има богат досије.
Оружану пљачку и пљачку трудне жене. Цев у стомак, ако новине не лажу.

И поред тога веома глуп потез полицајца који га је последњи хапсио.
Popaj
05. jun 2020. u 09.29
Glupi panduri, dave coveka, a kamere snimaju.
keser
(Тешем букве)
05. jun 2020. u 09.31
Па добро, нисам мислио тако. И да не снимају, преглупо и непотребно. Службено лице не треба да ствара узима лично.
Црња је тек изашао и потрудио се да е брже боље врати. Недостајало му старо друштво унутра а полиција му све поквари.
trek_team
(biciklista)
05. jun 2020. u 10.38
Bravo! Evo sada će da ukine policiju pa ćete vi svi živeti srećni, zadovoljni, a sto je najvaznije bezbedno, posedno tu u kanadi. Već vas vidim kako komazete crncima iz Skarboro-a da vas isele iz vase kuce. A još kada im se pridruže muslimani iz Bramptona i Misisage, ma ima da vam bude k'o bombona.
Popaj
05. jun 2020. u 10.44
Uzas, jedan ju drzi, a drugi odvaljuje bubreg!
ttps://www.youtube.com/watch?v=Qjr74XZ4dvo
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
05. jun 2020. u 11.33
Primer prave policiske države, policija je svemocna. Ja sam to gore napisao, ne opravdavam ih a ni ove druge. Kao sto je neko napisao, u drugim državama isto to će ti uraditi ali su malo „pametniji” pa ti neće odvaliti bubrege pred kamerama. Ocito je da u USA postoji lažna demokratija a aprtheid a podela na visu belu rasu nikad nisu ukinuti.
Novak
05. jun 2020. u 13.42
Slaba vajda sto si belac kad kažeš da si Srbin.
Werba
(N/A)
05. jun 2020. u 14.00
Crncuge jedva cekaju da policija skenja nekog crnju, kako bi imali izgovor da uz divljanje, pljackaju i pale. Stice se jak utisak kao da žive za taj dan...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.