Diskusije : Politika

 Komentar
bgdtjumenPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Obezglavljene amerika
bgdtjumen
(arhitekta)
05. jun 2020. u 01.25
Пентагон нападa Трумпa
Дональд Трамп — первый президент в моей жизни, который даже не пытается объединить американский народ, даже не притворяется, что пытается, — заявил Мэттис. — Вместо этого он пытается разделить нас. Сегодня мы наблюдаем последствия этих трёх лет намеренных усилий. Мы наблюдаем последствия трёх лет без настоящего лидера.
bgdtjumenPoruka negativno ocenjena. Pokaži

bgdtjumen
(arhitekta)
05. jun 2020. u 01.27
Доналд Трумп је први председник у мом животу који чак и не покушава да уједини амерички народ, чак се не претвара да покушава„, рекао је маттис. - Уместо тога, покушава да нас подели. Данас смо сведоци последица ове три године намерних напора. Посматрамо последице три године без правог лидера.Обезглављена Америка: ”
Kraj_Sveta
(socijala)
05. jun 2020. u 04.16
Velika ofanziva se vodi protiv Trampa i ne biraju sredstva.
O kakvom ujedinjenju oni pricaju? Da li je taj narod bio ujedinjen, pa ih je Tramp razjedinio?
Pa, imali su nobelovca na vlasti 8 godina, demokrata, pa još i „afikanamerican”! U Minesoti, gde je sve to pocelo, demokrate na vlasti od 1972. godine! Mogli su da „ujedine” bar tu državu, bilo je dovoljno vremena.
Koliko god Tramp bio antipatican, nezgrapan, neotesan, cinjenice su da nije zapoceo ni jedan novi rat. Normalno da predstavlja prepreku onima sto sebe zovu „demokratama”, a u stvari su kriminalci na najvisem nivou i smeta im da nastave divljanje po Americi i po svetu.
CAHJAP
05. jun 2020. u 04.30
Tramo je daleko od savrsenstva ali je i daleko bolji od svojih nekoliko prethodnika, pogotovo nasmejanog crnca koji je ozenjen sa transeksualcem i koji je dobio nobelovu nagradu za mira zapoceo vise ratova od svojih prethodnika. Amerikom upravlja duboka država i oni su sada i izazvali ove nerede.
keser
(Тешем букве)
05. jun 2020. u 09.23
Дијалог са медија, од прилике пре две године:

Трудо: „ Морамо заједнички против Русије”.
Трамп: „ не слажем се. Ми смо овде да градимо светски мир а не да играмо игре!”
trek_team
(biciklista)
05. jun 2020. u 10.42
Jebaće ih Tramp još četiri godine. Razotkrice im sve malverzacije i kriminalne radnje koje demoNkrate rade zadnjih još od Klintona. Zato im je frka. Nema ovo veze ni sa onim nesretnikom sto je izgubio zivot u Minesoti, a pogotovo ne sa pravima crnaca u Americi.
kt61
(*BCM)
05. jun 2020. u 17.11
Da ali malo su rano poceli.

@newman
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.