Diskusije : Politika

 Komentar
Легализација коке, марихуане, инд. конопље
Precanin
(Нека буде борба �)
04. jun 2020. u 16.17
Чујем, свако мало, да Шиптари купују станове по Нишу, сем шока и запрепаштења, имам и нешто друго да кажем. Одакле паре том примитивном накоту? Знамо да је то нарко новац. Још за вријеме санкција МИлошевићу ја сам сматрао да Србија има право да узгаја и продаје све врсте дрога, земља под притиском криминалних санкција има право да се брани истим начином, криминалним. Земља изопштена из међународне заједнице нема никакве обавезе према истој. Уосталом, ако бављење тим бизнисом није криминал за ЦИА, а сви сем Милићке, Кандићеве и Бисерко знају да је ЦИА покровитењ и логистика за те операције (Кабул-Бндстил-Европа), онда не видим зашто не би и БИА то радила.
Да имамо министра за трговину наркотицима, рецимо Сергеј би могао да то ради, ионако ће ускоро ући у скупштину.
Не да то ради криминални врх државе него да су то легални, али не јавни послови, државе. И трговина оружјем је легалан и уносан бизнис. И тиме треба да се Србија бави, кажем Србија а не крумпирани отац од корумпираног министра у влади корумпираног Чалета који је под надзором корумпираног Шефа! Дакле држава да хитно уради студију изводљивости, па није Колумбија и Авганистан једино мјесто гдје неке ствари успјевају, Србија и Српска имају аграрни потенцијал, кад ускоро укључимо и Врда и Боку имаћемо и транзитну линију обезбјеђену.
О овом бих волио да поразговарам са Србима у овој кафани, не са домобранима, не са шокцима, не са рватима, не са бомусима, не са мојтенигерима.
Не спорим њихово пристуство у кафани али ово је мој сто, у госте примам само пријатеље и то радим по националном кључу. Ја сам системски националиста, нагињем помало и другим елментима српског елитизма али нећу о томе сад.
Хвала на разумјевању!
Дакле?

Keserovic
04. jun 2020. u 16.30
Šta kukas na psica onda,taman razradio Jovanjicu☺
Da, još da pocnemo da proizvodimo nuklearke za crno trziste,bojne otrove i naravno modifikujemo viruse pa Bog da nas vidi😂😂😂
Keserovic
04. jun 2020. u 16.56
Ala neki glupan ima osecaj za ironiju i zdrav humor😤
Precanin
(Нека буде борба �)
04. jun 2020. u 17.19
Ценим да си у праву!
zori
(Чича)
05. jun 2020. u 05.06


a sledeći film dzejms bonda se snima u cepure... glavi zlikovac je cica rajko... muzika rokeri s moravu... pesma u našeg rajka golema svirajka

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.