Diskusije : Politika

 Komentar
Gospodo iz Haskog suda vi ste na redu
CEKAC
03. jun 2020. u 06.24
Francuski sud utvrdio da je Anri Frikono umro od posljedica bombardiranja Srbije.
Da vidimo vas stav o upotrebi nedozvoljenog oruzja. Ova opasnost prijedi buducim generacijama za hiljade godina.
Ako ništa ne poduzmete pokazati ćete cijelom svijetu da ste politicki sud i da su vase odluke bezvrijedne.

https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:868350-Kapetan-Frikono-umro-zbog-uraniju ma-sa-Kosova-Francuski-sud-potvrdio-da-je-zandarm-naknadna-žrtva-NATO-bombi?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_camp aign=Content%2bexchange
cenim_ja
03. jun 2020. u 06.34
ma cuti..cudi me da se još niko od tog zverinja sto nas bobardovase nije još dosetio da tuzi srbiju...

srbi su brate krivi zato što su morali da nas bombarduju u i da se razbole...
zoriPoruka negativno ocenjena. Pokaži

zori
(Чича)
03. jun 2020. u 07.00


cenim_ja
bad bad company
CEKAC
03. jun 2020. u 08.59
Mislim da ti goodbad u osnovi nisi shvatio poentu pokretanja ove teme.
Ja sam još uvijek živi primjerak svih nedaca koje su zahvatile ove naše krajeve, pocev do Titove smrti do danas. Te dogadjaje nisam gledao na filmskom platnu, ili monitoru, ili citao o njima u nekom poznatom svjetskom zurnalu, te dogadjaje ja sam živio i prozivio i mogu reći da sam jedna od nevinih zrtava toga pa i danasnjeg vremena. Znam jako dobro koji su uzroci toga svega, a posljedice sam osjetio i osjecam.

I ja kao žrtva i pripadnik naroda koji je bezrazloznio stavljen na stup srama, želim da GOLA, ne uljepsana ili dotjerana istina izadje na vidjelo i da svi planeri i izvrsioci onih strahota budu prozvani i osuđeni.
Ne mogu nikako pojmiti da se za jedan samar, iako u posebnim uvjetima, odlezi pet godina u zatvoru, a recimo za ubistvo 120 civila, čak i svojerucno, bude sest godina. Da se za tih sest godina i ozeni i zavrsi fakultet i otvori i vodi biznis i...
Ne mogu pojmiti da opet za samar presuda bude pet godina, a za razarenje jedne zemlje i ubistvo nevinih, za koristenje oruzja zabranjenih poiveljama ujedinjenih nacija možeš čak dobiti i Nobelovu nagradu za mir.
Jasdno?
Tehnicar
(Tehnicar)
03. jun 2020. u 10.49
. . .

Ne mogu pojmiti da opet za samar presuda bude pet godina, a za razarenje jedne zemlje i ubistvo nevinih, za koristenje oruzja zabranjenih poiveljama ujedinjenih nacija možeš čak dobiti i Nobelovu nagradu za mir.
Jasdno?

--------------------------------------------------------------------

Ne mogu da shvatim, ko je ovo gore minusario, kakav nesoj i olos?
PS. Sad ti Cekac vidi, s kim tikve sadis, doduse ponekad?
CEKAC
03. jun 2020. u 12.27
Ucestvujuci na diskusijama na ovom forumu upoznao sam i ucesnike. Izuzedv nekoliko ostali ne vrijede ni pisivog boba...
CEKAC
03. jun 2020. u 13.28
P)a eto ja sam intelektualni ratnik. Valjda zbog toga živim u izgnanstvu...
CEKAC
03. jun 2020. u 13.52
Ako te netko istjera iz tvoje kuce i u nju useli drugog, ma gdje se nalazio u izgnanstvu si...
Jocko4
(observer)
04. jun 2020. u 01.38
CEKAC,

Корени проблема у међународним односима налазе се још у време оснивања ОУН.
Време је показало да ни све државе савезнице нису учествовалеу II С.Р.-у због истих разлога и циљева, као и да нису све имале исте науме приликом оснивања ОУН. Хладни рат је био потврда још ранијих планова Запада (Британије и САД), а разбијање СФРЈ је показало да Америка сматра ОУН платформом за успостављање глобалне доминације.

Морам да кажем да сам песимиста у погледу овог твог очеивања, да ће Хашки Трибунал и његови инсталатери да поклекну пред истином. Они на признање кривице и не рачунају, већ раде на томе да се истина затрпа гомилом противуречних информација и лажи, а ако до признања кривице дође после 50 година, за многе жртве ће бити касно а кривци ће умрети без изрицања казне.
CEKAC
04. jun 2020. u 10.13
Ja bih rekao Jocko da se problemi nalaze u prirodnim bogatstvima Rusije.
Još od svedskih vitezova, Napoleona, Masarika, prvog i drugog svjetskog rata, Tacerice i ostalih zivucih, politika je uvijek usmjerena protiv Rusije. Rusija nema nikakvog razloga da nekog napada radi proširenja, tako da i price o opasnosti od Rusije nemaju nikakvu podlogu. Sada čak ni ideologija nije kamen spoticanja, a politika se ne mijenja.
Srbija ovakva kakva je uvijek je naklonjena Rusiji, pa time predstavlja smetnju za ekspanzionisticku politiku jakih. I zbog toga trpi posljedice.
Zbog toga je ljdima koji vode Srbiju veoma teško pronaći stav da vuk bude sit i ovce čitave. Ma koliko se trudili da podilaze politici zapada
uvijek ostataje pritajena sumnja da se Srbiji ne može vjerovati.
Jocko4
(observer)
04. jun 2020. u 12.42
CEKAC,

Јесте, циљ је Русија.
CEKAC
04. jun 2020. u 13.00
Jocko4

Cilj je Rusija, a kolateralna steta Srbijs...
CEKAC
04. jun 2020. u 13.31
Post slične sadrzine napisao sam na ovom forumu i bio je obrisan.
Ovo je moj post na jednom hrvatskom forumu i ja ga u cjelini prenosim:

„sij 27, 2011#1
Prije tri godine pokrenuo sam raspravu pod naslovom ”Carla Del Ponte ratni zločinac?„.
Sada takodjer otvaram diskusiju s temom pod istim naslovom, ali ovoga puta ne s upitnikom, nego s usklicnikom.
Naime, prema izjavama osoba iz Haskog Tuziteljstva vidljivo je da je Carla Del Ponte naredila da se uniste svi prikupljeni dokazi o vadjenju i trgovanju ljudskim organima, koje su pocinili vodje OVK Kosova.
Tim svojim postupkom Carla se nedovjbeno stavila na stranu pocinitelja ratnih zločinma i unistavanjem prikupljenih dokaza postala istima pomagac. Obzirom da je to učinila kao sluzbena osoba, čija je bila i obaveza i pravo pokretati postupke za učinjene ratne zločine, njeno djelo se ima tretirati kao kvalificirano, odnosano djelo s posebno otezavajucim okolnostima.

U ovom slučaju Haski tuzitelj mora hitno pokrenuti postupak protiv Carle, ili u suprotnom izlaze instituciju Haskog suda nevjerodostojnom.
Pored toga sud mora osloboditi sve osobe koje su osudjene i protiv kojih je postupak u toku uz prilicbnu naknadu nekmaterijalne stete...”

Koji je razlog za brisanje?
Jocko4
(observer)
04. jun 2020. u 15.04
Колико ми је познато, Карла је изјавила да је налог за уништење прикупљених доказа дао онај педер, Мр. Најс. Зато би он морао да буде оптужен за саучесништво у 'удруженом злочиначком подухвату'. Ни после те њене изјаве нико није позвао Најса на одговорнст, а да и не говоримо о тужби против њега.
CEKAC
04. jun 2020. u 15.38
Jocko

glupo bi bilo ocekivati da će netko od njih odgovarati. Ime samog tribunala, postupak, radnje za koje su okrivljeni tuzeni, tretman prema
jednoj strani okrivljenih, dokazi, svjedoci, strucni suradnici i drugo
nesporno dokazuje da je osnivanje suda imalo samo jednu svrhu. oglasiti Srbe krivim za sve, a ako je neki od drugih osuđen, to je samo „da se vlasi ne sjete”.
Sada Njemci nisu jedini genocidan narod. Sada su i Srbi genocidni, bez genocida.
Već sam ti u jednom drugom postu rekao da je osnovni razlog Rusi, a Srbi su samo kolateralna steta. Koliki je intenzitet i obim stete, sasvim je nevažno i zanemarljivo...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.